Canon i-SENSYS MF419x

i-SENSYS MF419x

Zadostite vsem pisarniškim potrebam s pametnim, enostavnim in kompaktnim črno-belim večnamenskim tiskalnikom MF419x. Tiskalnik zagotavlja lasersko tiskanje, kopiranje, skeniranje in faksiranje, poleg tega pa tudi celovito podporo za mobilne naprave.

Prednosti

  • Črno-bel večnamenski laserski tiskalnik za velikost listov A4 z brezžično povezavo, ki je prilagojen za manjše delovne skupine
  • Tiskanje profesionalne kakovosti s hitrostjo do 33 strani na minuto
  • Preprosto upravljanje z intuitivnim barvnim zaslonom na dotik
  • Samodejno obojestransko tiskanje zmanjšuje količino odpadkov in stroške
  • S tehnologijo hitrega prvega natisa prihranite čas in povečujete produktivnost
  • Varno tiskanje s kodo PIN
  • S podporo za tehnologije AirPrint, Mopria in Canon PRINT Business lahko tiskate iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov
  • Enostavna povezava s priljubljenimi shrambami v oblaku
  • Preprosta integracija v omrežje s funkcijami za upravljanje tiska in naprave
  • Enostavno vzdrževanje s priročnimi večnamenskimi kartušami

Podrobne značilnosti

Podrobneje si oglejte izdelek Canon i-SENSYS MF419x

Učinkovitejše delo v pisarni


Večnamenski črno-beli laserski tiskalnik MF419x za velikost listov A4 manjšim podjetjem omogoča, da izboljšajo svojo produktivnost. Tiskalnik MF419x je izjemno kompakten, vendar je kljub temu dovolj vsestranski, da brez težav zadovolji vse pisarniške potrebe, saj zagotavlja tiskanje profesionalne kakovosti pri hitrosti do 33 strani na minuto. Z intuitivnim 3,5-palčnim barvnim zaslonom na dotik, kapaciteto 550 listov in tehnologijo hitrega prvega natisa po zagonu lahko zaposleni delajo učinkoviteje in brez prekinitev. Tiskalnik MF419x nudi tudi funkcijo zasebnosti za večjo zaščito: s funkcijo varnega tiskanja lahko svoje dokumente zaščitite s kodo PIN, tudi ko tiskate iz mobilne naprave.

Podpora za mobilne naprave in oblak ter večja produktivnost


Tiskalnik MF419x podpira program Apple AirPrint (iOS) in storitev Mopria (Android), zato lahko tiskate iz katere koli omogočene naprave. Prav tako lahko s programom Canon PRINT Business izkoristite široko paleto naprednih funkcij in napravo v nekaj sekundah povežete z računom Google Cloud Print.

Napredno deljenje dokumentov


S tiskalnikom MF419x, ki omogoča povezavo z oblakom, je lahko vaše poslovanje bolj prilagodljivo. Pripomoček za skeniranje MF (za namizne/prenosne računalnike) in program Canon PRINT Business (za mobilne naprave) omogočata preprosto povezavo tiskalnika MF419x s priljubljenimi shrambami v oblaku, kot sta Evernote® in DropBox, za zajem, digitalizacijo in skupno rabo dokumentov na poti – ali skeniranje in pošiljanje po e-pošti v enem koraku.

Pametne omrežne zmožnosti


Z naborom prilagodljivih omrežnih zmožnosti tiskalnik MF419x odlično dopolnjuje vaše omrežje. Z brezžično in ethernetno povezavo skupaj s podporo za jezika tiskalnikov PCL5e/6 in Adobe PostScript integracija v upravljana omrežna okolja poteka nemoteno. S Canonovo platformo za oddaljeno upravljanje storitev e-Maintenance in podporo za Canonov sistem za upravljanje tiskanja uniFLOW je tiskalnik MF419x prav tako primeren za upravljana omrežna okolja.

Enostavno in trajnostno lastništvo


Canonova zasnova večnamenske kartuše, s katero lahko hkrati zamenjate vse ključne sestavne dele, ob vsaki menjavi tonerja zagotavlja dosledno zanesljivost in izboljšano kakovost. Zahvaljujoč nizki porabi energije v načinih mirovanja in pripravljenosti, funkciji samodejnega obojestranskega tiskanja ter funkciji samodejnega izklopa za varčevanje z energijo je naprava MF419x cenovno ugodna in trajnostna izbira.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS MF419x, njegove funkcije in zmožnosti.

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

Duplex Automatic Document Feeder

Samodejni podajalnik dokumentov za obojestransko tiskanje

Super G3 FAX

Faks Super G3

Colour Touch Panel

Barvni zaslon na dotik

PCL Printing

Tiskanje PCL

PostScript Printing

Tiskanje PostScript

Scan to USB key

Skeniranje v pomnilnik USB

Scanning shortcut key

Bližnjična tipka za skeniranje

Scan to email & folder

Skeniranje v e-pošto in mapo

Secure print

Varno tiskanje

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

Naslednji koraki

Rešitve za mobilne naprave

Preprosto tiskanje iz mobilnih naprav

Storitev Easy Service Plan

Da boste popolnoma mirni, zaščitite Canonovo naložbo.

Easy Service Plan

Slike izdelkov podajamo samo za ponazoritev. Nekatere funkcije so izbirne. Več podrobnosti si lahko ogledate v specifikacijah izdelka ali tako, da se obrnete na Canonovega predstavnika.