Canon i-SENSYS MF512x

i-SENSYS MF512x

Črno-bel večnamenski laserski tiskalnik MF512x za velikost listov A4 je prilagojen za delovne skupine, ki potrebujejo hitre in profesionalne zmožnosti tiskanja v kompaktni napravi z vsemi funkcijami, ki je ustvarjena za prilagodljivo delo.

Prednosti

  • Kakovostno tiskanje pri hitrosti 40 strani na minuto
  • Barvni zaslon na dotik omogoča enostavno upravljanje za vse uporabnike
  • Podpira varno tiskanje s kodo PIN
  • S podporo za tehnologije AirPrint, Mopria in Canon PRINT Business lahko tiskate iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov
  • Samodejno obojestransko tiskanje zmanjšuje količino odpadkov in stroške potrošnega materiala
  • Funkcija hitrega prvega natisa zagotavlja krajšo čakalno dobo in povečano produktivnost delovne skupine
  • Enostavno oddaljeno upravljanje dokumentov prek oblaka
  • Funkcije za upravljanje naprave in tiska
  • Enostavno vzdrževanje s priročnimi večnamenskimi kartušami

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS MF512x

Večja produktivnost v pisarni


Za majhne delovne skupine, ki želijo povečati produktivnost, je večnamenski črno-beli laserski tiskalnik MF512x za velikost listov A4 najboljša izbira. V svoji kompaktni zasnovi, ki se odlično prilagaja manjšim prostorom, ima vse zmogljive funkcije in zmožnosti velikega večnamenskega pisarniškega tiskalnika. Zaposlene delovne skupine bodo navdušene nad tiskanjem in kopiranjem profesionalne kakovosti pri neverjetnih hitrostih do 40 strani na minuto. Barvni zaslon na dotik omogoča enostavno upravljanje za vse uporabnike, s kapaciteto 600 listov in tehnologijo hitrega prvega natisa po zagonu pa lahko vaše skupine delo opravljajo še učinkoviteje. Občutljivi dokumenti so zaščiteni s funkcijo varnega tiskanja, ki pri tiskanju iz namiznega računalnika ali mobilne naprave dokumente zaščiti s kodo PIN.

Prilagodljivo delo


Tiskalnik MF512x podpira program Apple AirPrint (iOS) in storitev Mopria (Android), zato lahko vaša delovna skupina tiska iz katere koli omogočene naprave. Prav tako imajo s programom Canon PRINT Business dostop do široke palete naprednih funkcij in lahko napravo v nekaj sekundah povežejo z računom Google Cloud Print.

Napredno deljenje dokumentov


Pripomoček za skeniranje MF (za namizne/prenosne računalnike) in program Canon PRINT Business (za mobilne naprave) omogočata preprosto integracijo tiskalnika MF512x v oblak, kar zaposlenim skupinam omogoča še višji nivo prilagodljivosti. Skupine lahko s priljubljenimi shrambami v oblaku, kot sta Google Drive in DropBox, kadar koli in kjer koli zajemajo in digitalizirajo dokumente ter jih dajejo v skupno rabo.

Pametne omrežne zmožnosti


Z naborom prilagodljivih omrežnih zmožnosti tiskalnik MF512x odlično dopolnjuje vaše poslovno omrežje. Z brezžično in ethernetno povezavo in s podporo za jezika tiskalnikov PCL5e/6 in Adobe PostScript integracija v vaš nabor naprav poteka nemoteno. Možnosti servisiranja na daljavo in podpora za Canonov sistem uniFLOW skupinam za upravljanje storitev tiskanja zagotavljajo nemoteno upravljanje.

Ugodno in trajnostno lastništvo


Če od večnamenskega tiskalnika pričakujete dosledno kakovost in zanesljivost, vas tiskalnik MF512x ne bo razočaral, saj lahko s Canonovo zasnovo večnamenske kartuše hkrati zamenjate vse ključne sestavne dele ob vsaki menjavi tonerja. Z nizko porabo energije v načinih mirovanja in pripravljenosti, s funkcijo samodejnega obojestranskega tiskanja in funkcijo samodejnega izklopa za varčevanje z energijo zmanjšate porabo energije in stroške potrošnega materiala.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS MF512x, njegove funkcije in zmožnosti.

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

Duplex Automatic Document Feeder

Samodejni podajalnik dokumentov za obojestransko tiskanje

Colour Touch Panel

Barvni zaslon na dotik

PCL Printing

Tiskanje PCL

PostScript Printing

Tiskanje PostScript

Scan to USB key

Skeniranje v pomnilnik USB

Scanning shortcut key

Bližnjična tipka za skeniranje

Scan to email & folder

Skeniranje v e-pošto in mapo

Secure print

Varno tiskanje

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

Naslednji koraki

Rešitve za mobilne naprave

Preprosto tiskanje iz mobilnih naprav

Slike izdelkov podajamo samo za ponazoritev. Nekatere funkcije so izbirne. Več podrobnosti si lahko ogledate v specifikacijah izdelka ali tako, da se obrnete na Canonovega predstavnika.