Canon i-SENSYS LBP253x

i-SENSYS LBP253x

Ta hitri, kompaktni črno-beli laserski tiskalnik za velikosti listov A4 odlikuje njegova kakovost in preprostost, primerna njegovi ceni. Ponaša se z barvnim zaslonom na dotik, funkcijo NFC in obilico prilagodljivih možnosti povezovanja.

Prednosti

  • Kompakten in robusten črno-beli laserski tiskalnik za velikost listov A4 s tehnologijo NFC – idealen za majhne delovne skupine
  • Zagotavljanje dokumentov visoke kakovosti z odlično hitrostjo 33 strani na minuto
  • Preprosto upravljanje z intuitivnim barvnim zaslonom na dotik
  • Dosledna zanesljivost in kakovost po zaslugi Canonovih večnamenskih kartuš s tonerjem
  • Neposredno tiskanje iz katerega koli združljivega tabličnega računalnika ali pametnega telefona s funkcijo NFC Touch & Print
  • Užitek v tiskanju brez osebnega računalnika neposredno iz pomnilniškega ključa USB Flash
  • Varno tiskanje zaupnih dokumentov z zaščitno kodo PIN
  • Pripravljenost na uporabo v mobilnih napravah in oblaku s podporo AirPrint™, Mopria in Google Cloud Print
  • Brezplačna Canonova aplikacija za čim boljši izkoristek naprav s sistemom iOS in Android
  • Podpora za omrežje in delovne tokove, vključno s podporo za omrežje Wi-Fi, PCL5e/6, Adobe® PostScript™ in uniFLOW

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS LBP253x

Popoln uvod v tiskanje za delovno skupino


Ta izjemno opremljeni črno-beli laserski tiskalnik za velikosti listov A4 omogoča majhnim skupinam hitro in preprosto tiskanje kakovostnih dokumentov. Tiskalnik SENSYS LBP253x je kompaktne velikosti z elegantnim videzom, zato je popoln v odprtih okoljih ali živahnih pisarnah. Svoje vsakodnevno delo lahko opravite z izredno izhodno hitrostjo 33 strani na minuto, tiskati iz časa nedejavnosti ali stanja mirovanja pa lahko pričnete v samo nekaj sekundah.

Intuitivno upravljanje


Zahvaljujoč 8,9-palčnemu intuitivnemu zaslonu na dotik tiskalnika LBP253x lahko naravnost iz škatle prejmete odlične rezultate. Z njim so pametne funkcije in funkcije za prihranek časa tiskalnika dosegljive že z enim dotikom ali dvema: tako lahko tudi neizkušeni uporabniki brez težav v celoti izkoristijo vse prednosti tiskalnika LBP253x. Canonova večnamenska zasnova ob vsaki preprosti menjavi kartuše s tonerjem zagotavlja dosledno zanesljivost in izboljšano kakovost – na voljo je tudi v dolgo trajajoči različici z visokim izkoristkom.

Odlična podpora za uporabo v mobilnih napravah in oblaku


Današnji zaposleni uživajo v možnosti brezhibnega premikanja med lokacijami in napravami. Vendar ne glede na to, kako in kje boste delali – vaš tiskalnik LBP253x je vedno pripravljen in dostopen. Tiskajte iz naprave iPhone® ali iPad® s pomočjo programa Apple AirPrint™ali vaše naprave Android/Google zahvaljujoč združljivosti Mopria. Za organizacije, ki uporabljajo Google na delovnem mestu, je tiskalnik LBP253x pripravljen za Google Cloud Print.

Preprosto povežite in tiskajte


Zakaj ne bi še dodatno poenostavili in prilagodili in uporabili povezljivosti funkcije Touch & Print NFC tiskalnika LBP253x? Združite katero koli združljivo mobilno napravo in s pomočjo programa Canon PRINT Business tiskajte neposredno: povsem preprosto. Lahko pa tudi izberete možnost tiskalnika LBP253x za tiskanje brez osebnega računalnika, ki omogoča tiskanje in predogled datotek PDF, JPEG ali TIFF neposredno iz pomnilniškega ključa USB. Tiskalnik LBP253x s takšnimi premišljenimi funkcijami omogoča brezskrbno tiskanje in ohranja nemoteno delovanje vašega podjetja.

Zaščita vaših podatkov in poslovanja


S funkcijo varnega tiskanja ste lahko pomirjeni, saj omogoča varen, s kodo PIN zaščiten tisk zasebnih in zaupnih dokumentov z osebnega računalnika, tabličnega računalnika ali pametnega telefona. Tiskalnik LBP253x ščiti tudi vašo donosnost s funkcijami, kot so dvostransko tiskanje, ki zmanjša količino zavrženega papirja, in samodejni izklop, ki varčuje z električno energijo, kadar tiskalnik ni v uporabi.

Omrežje in pripravljenost na integracijo


Tiskalnik LBP253x ponuja napredne omrežne zmožnosti, ki se brezhibno prilegajo v velika poslovna okolja. S podporo za PCL5e/6 in Adobe® PostScript™ je popolna izbira za upravljana okolja. Z oddaljenim uporabniškim vmesnikom lahko upravljavci informacijske tehnologije enostavno nadzorujejo in posodabljajo napravo. S tem prihranijo dragoceni čas, saj jim ni treba oditi na lokacijo naprave. Podpora za Canonovo platformo za upravljanje tiskanja uniFLOW je dobrodošla za upravljanje storitev tiskanja in upravljavce naprav Canon, zaradi česar je ta tiskalnik vsestranska naprava z izjemno dodano vrednostjo.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS LBP253x, njegove funkcije in zmožnosti.

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

Use and share over network

Uporaba in skupna raba prek omrežja

USB connection

Povezava USB

Colour Touch Panel

Barvni zaslon na dotik

+1 Optional Paper Cassette

+ 1 izbirna kaseta za papir

PCL Printing

Tiskanje PCL

PostScript Printing

Tiskanje PostScript

Secure print

Varno tiskanje

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Use and share wirelessly

Uporaba in skupna raba prek brezžične povezave

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

i-SENSYS Touch & Print

Touch & Print

Naslednji koraki

Rešitve za mobilne naprave

Preprosto tiskanje iz mobilnih naprav

3 Year Warranty Promotion

Slike izdelkov podajamo samo za ponazoritev. Nekatere funkcije so izbirne. Več podrobnosti si lahko ogledate v specifikacijah izdelka ali tako, da se obrnete na Canonovega predstavnika.