Canon i-SENSYS LBP6020

i-SENSYS LBP6020

Cenovno ugoden črno-beli laserski tiskalnik, ki vam prihrani prostor in je idealen za osebno rabo. Kakovosten tiskalnik, ki ne zahteva vzdrževanja, varčuje z energijo, je enostaven za uporabo in izredno tih.

Prednosti

  • Kompaktna oblika
  • 18 strani na minuto, 7,8 sekund za prvi natis
  • Energijsko učinkovit
  • Tiho delovanje
  • Kartuša vse-v-enem za delovanje brez vzdrževanja

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS LBP6020

Kompakten in varčen s prostorom


Kompakten in cenovno ugoden črno-beli laserski tiskalnik, ki je idealen za osebno rabo, je zasnovan tako, da ga brez težav postavite na mizo. Tanka oblika, ki vam zaradi dimenzij 359 x 249 x 198 mm (Š x G x V) prihrani prostor, vključuje zložljiv pokrov pladnja za papir.

Produktivno delovanje


Izkoristite profesionalno lasersko tiskanje s hitrostjo 18 strani na minuto. Canonova tehnologija prvega natisa zagotavlja hitro vrnitev iz načina mirovanja, s hitrim prvim natisom v samo 7,8 sekunde pa se lahko hitro vrnete k pomembnejšim opravilom, ne da bi morali medtem čakati na natise.

Izjemno kakovostno lasersko tiskanje


Za najbolj ostra in jasna besedila ter natančne grafike z ločljivostjo tiskanja do 2400 x 600 dpi s samodejno izboljšavo slike. Naš MS (magnetno sferični) toner je bil posebej razvit za ustvarjanje optimalnih rezultatov z neprekinjenim tiskanjem.

Učinkovit in tih


Ta energijsko učinkovit tiskalnik porabi samo 0,8 W v načinu mirovanja. Priročno stikalo na sprednji strani omogoča enostaven vklop, kar dodatno zniža stroške energije. Zaradi edinstvenega Canonovega mehanizma je tiskalnik i-SENSYS LBP6020 popolnoma tih v mirovanju in zelo tih med delovanjem – tako se lahko skoncentrirate na svoje delo brez motenj.

Kartuša vse-v-enem


Kartuša vse-v-enem, ki jo lahko reciklirate, zagotavlja delovanje brez vzdrževanja ter nenehno visoko kakovostne natise. V nekaj sekundah zamenjajte kompaktno kartušo – ki vsebuje toner, boben in čistilne enote – s pristno Canonovo lasersko kartušo in vaš večnamenski tiskalnik bo deloval kot nov.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS LBP6020, njegove funkcije in zmožnosti.

High print quality

Visoka kakovost tiskanja

Canon Advanced Printing Technology

Canonova napredna tehnologija tiskanja

USB connection

Povezava USB