Canon i-SENSYS LBP6310dn

i-SENSYS LBP6310dn

Ta kompaktni omrežni črno-beli laserski tiskalnik z obojestranskim tiskanjem vam zagotavlja visoko produktivnost in učinkovitost delovanja, ki jo zahtevajo majhna in srednje velika podjetja.

Prednosti

  • Kompaktni črno-beli laserski tiskalnik s hitrostjo 33 strani na minuto
  • Samodejno obojestransko tiskanje
  • Pripravljenost za uporabo v omrežju
  • Kratek čas prvega natisa
  • Brez čakanja s tehnologijo hitrega prvega izpisa
  • Ločljivost tiskanja do 2400 x 600 dpi
  • Največ zaloga papirja 800 listov

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS LBP6310dn

Varčevanje s časom in višja produktivnost


LBP6310dn je popolna rešitev za izboljševanje produktivnosti za majhna in srednje velika podjetja, ki tiskajo visoke naklade. LBP6310dn s hitrim črno-belim laserskim tiskanjem 33 strani na minuto in kratkim časom prvega natisa 6 sekund pomaga ekipam, da delajo hitreje in brez nepotrebnih prekinitev.

Ustvarjen za učinkovito delovanje


Vzdržljivo ohišje pomaga zagotoviti, da so pomembna opravila vedno narejena. LBP6310dn ima standardno kaseto za 250 listov in pladenj za 50 listov. Z dodatno kaseto za 500 listov dvignete zalogo papirja na 800 listov, kar zagotavlja malo menjav papirja. Tiskalnik se z majhnim, uporabniku prijaznim ohišjem nevidno vklopi v zaposlena pisarniška okolja. S samodejnim obojestranskim tiskanjem boste ustvarjali dokumente profesionalnega videza, obenem pa prihranili čas in denar.

Dosledno odlični rezultati


LBP6310dn prinaša tiskanje v ločljivosti 2400 x 600 dpi s samodejno izboljšavo slike (AIR). Tako boste lahko hitro tiskali jasne in natančne dokumente z izjemno kakovostjo slik.

Omrežna povezava za preprosto integracijo in upravljanje


V LBP6310dn je vgrajen omrežni vmesnik. Zaradi tega ga lahko hitro in preprosto integrirate v omrežje in ga postavite v skupno rabo v majhnih podjetjih in delovnih skupinah. Oddaljen uporabniški vmesnik (RUI) omogoča oddaljen nadzor in upravljanje tiskalnika LBP6310dn.

Preprosto in cenovno ugodno vzdrževanje


Z večnamensko kartušo, ki ne potrebuje vzdrževanja, boste lahko neprekinjeno tiskali v visoki kakovosti. Canonovo večnamensko kartušo, ki vsebuje toner in vse potrebne sestavne dele, lahko zamenjate v le nekaj sekundah. Ne bo si vam treba umazati rok ali se obremenjevati z vzdrževanjem, preprosto boste še naprej tiskali kakovostne dokumente. Na voljo je tudi kartuša s tonerjem z večjim izkoristkom, ki omogoča skoraj dvojno količino natisnjenih strani.

Zasnovan za varčevanje z energijo


S tiskalnikom LBP6310dn lahko varčujete z energijo in pri tem ne žrtvujete hitrosti. Z običajno porabo električne energije (TEC*) samo 1,9 kWh na teden in porabo energije 9 W v načinu pripravljenosti in 1 W v načinu mirovanja boste zmanjšali vpliv na okolje, izpolnili svoje okoljske cilje in znižali stroške delovanja. Orodje za samodejni izklop še izboljša energijsko učinkovitost tiskalnika.
* TEC pomeni običajno porabo električne energije, ki jo izdelek običajno porabi v 1 tednu. Način preskušanja določa Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS LBP6310dn, njegove funkcije in zmožnosti.

USB connection

Povezava USB

Canon Advanced Printing Technology

Canonova napredna tehnologija tiskanja

Use and share over network

Uporaba in skupna raba prek omrežja

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

+1 Optional Paper Cassette

+ 1 izbirna kaseta za papir

High print quality

Visoka kakovost tiskanja

Naslednji koraki

Storitev Easy Service Plan

Da boste popolnoma mirni, zaščitite Canonovo naložbo.

Easy Service Plan