Canon i-SENSYS LBP6670dn

i-SENSYS LBP6670dn

Ta produktiven obojestranski črno-bel laserski tiskalnik lahko preprosto integrirate v skoraj katero koli okolje, saj so vam na voljo obsežna omrežna povezljivost, jezik PCL in izbirna podpora za PostScript.

Prednosti

  • 33 strani na minuto, 6 sekund za prvi natis
  • Ločljivost tiskanja 1200 x 1200 dpi
  • 512 MB vgrajenega pomnilnika
  • Intuitivna upravljalna plošča
  • Podpora za PCL5e/6 in izbirna podpora za Adobe® PostScript
  • Gigabitna ethernetna povezava
  • Energijsko učinkovit
  • Obojestransko tiskanje
  • Preprosta zamenjava kartuše s tonerjem

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS LBP6670dn

Bodite produktivnejši


Elegantna naprava i-SENSYS LBP6670dn je popolna za izboljševanje produktivnosti skupin z veliko dela in je dovolj majhna, da jo postavite na mizo. Uporabniki bodo imeli pri roki črno-bel laserski tiskalnik, ki hitro ustvarja dokumente profesionalne kakovosti – s hitrostjo 33 strani na minuto. Prav tako ne boste izgubljali časa s čakanjem na dokumente, saj je čas prvega natisa samo 6 sekund ali manj.

Lasersko tiskanje visoke kakovosti


Izboljšajte poslovne dokumente z jasnim črnim besedilom in razločnimi slikami. Z ločljivostjo tiskanja do 1200 x 1200 dpi vam i-SENSYS LBP6670dn zagotavlja kakovostne rezultate vašega dela. Tiskalnik ima standardno vgrajenih 512 MB pomnilnika, zato bo izpolnil vaše zahteve glede omrežnega tiskanja. Omogoča tudi tiskanje velikih zapletenih dokumentov in podrobnih slik.

Preprosta uporaba


Tiskalnik lahko brez težav uporabljajo tudi neizkušeni uporabniki, saj ima 5-vrstični zaslon LCD, s katerim sta nastavitev in krmarjenje med nastavitvami preprosta.

Preprosto omrežno integriranje


i-SENSYS LBP6670dn omogoča hitro in preprosto skupno tiskanje po celotnem omrežju. Privzeto prinaša možnost gigabitne ethernetne povezave, s katero lahko hitro dokončate zahtevna opravila, ne da bi vplivali na delovanje omrežja. Za enostavno integracijo v obstoječe poteke dela tiskanja podpira standardni jezik za tiskanje PCL5e/6, izbirno pa tudi jezik Adobe® PostScript.

Varčujte z energijo in znižajte stroške


Znižajte stroške za papir in zmanjšajte količino odpadkov s samodejnim obojestranskim tiskanjem. Z naborom funkcij za varčevanje z energijo boste lahko znižali tudi tekoče stroške. i-SENSYS LBP6670dn izpolnjuje zahteve standarda Energy Star in v načinu mirovanja porabi samo 1,0 W. Z nizko običajno porabo električne energije (TEC) 1,3 kWh je eden od najučinkovitejših tiskalnikov v svojem razredu.

Preprosto vzdrževanje


Tiskalnik ima cenovno učinkovito kartušo vse v enem, ki vsebuje toner, boben in čistilne enote, in omogoča dolg čas delovanja z malo vzdrževanja. Kartušo lahko preprosto zamenjate v samo nekaj sekundah, ne da bi si pri tem umazali roke. Uporabljajte pristne Canonove laserske kartuše in bodite brez skrbi, da bodo dokumenti vedno natisnjeni kakovostno.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS LBP6670dn, njegove funkcije in zmožnosti.

PCL Printing

Tiskanje PCL

Optional PostScript Printing

Izbirno tiskanje PostScript

USB connection

Povezava USB

Use and share over network

Uporaba in skupna raba prek omrežja

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

+1 Optional Paper Cassette

+ 1 izbirna kaseta za papir

User friendly LCD display

Uporabniku prijazen zaslon LCD

High print quality

Visoka kakovost tiskanja

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

Naslednji koraki

Rešitve za mobilne naprave

Preprosto tiskanje iz mobilnih naprav