Canon i-SENSYS LBP6780x

i-SENSYS LBP6780x

Canonov najzmogljivejši črno-beli laserski tiskalnik velikosti A4, ki omogoča hitro tiskanje do 40 strani na minuto. Omrežni tiskalnik s podporo za platformo MEAP in robustno izdelavo se brez težav integrira v zaposlene pisarne in delovne skupine.

Prednosti

  • Profesionalno črno-belo lasersko tiskanje s hitrostjo 40 strani na minuto
  • Ločljivost do 1200 x 1200 dpi
  • Brez čakanja s tehnologijo hitrega prvega izpisa
  • Čas prvega natisa 8,6 sekunde
  • Vgrajena platforma MEAP
  • Največja zaloga papirja 1600 listov
  • Samodejno obojestransko tiskanje
  • Pripravljenost za uporabo v omrežju

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS LBP6780x

Še bolj prilagodljiv in preprost za integracijo


MEAP, naša javanska platforma za razvijanje aplikacij, je narejena tako, da je mogoče LBP6780x dodati v rešitve, kot je uniFLOW, ki poenostavlja upravljanje tiskanja in obenem znižuje stroške.

Celovita tiskalna rešitev za delovne skupine


Z visoko hitrostjo 40 strani na minuto je Canonov najzmogljivejši laserski tiskalnik popoln za zaposlene pisarne in delovne skupine, ki potrebujejo produktiven, zmogljiv in robusten tiskalnik.

Dosledno izjemni rezultati


Profesionalna kakovost je zagotovljena pri vsakem tiskanju. Tiskalnik omogoča tiskanje z ločljivostjo do 1200 x 1200 dpi in ima 768 MB pomnilnika za podporo kompleksnemu omrežnemu tiskanju. Vgrajena gigabitna ethernetna povezava za preprosto integracijo v omrežje vam olajša skupno rabo sredstev za tiskanje in izpolnjevanje zahtevnih nalog. LBP6780x podpira tudi tiskanje s panožnima standardoma PCL5e/6 in Adobe® PostScript.

Izboljševanje produktivnosti


LBP6780x ima čas prvega natisa le 8,6 sekunde, prav tako pa se hitro povrne iz načina mirovanja, tako da ni več dolgega čakanja na dokumente.

Obsežna zaloga papirja


LBP6780x je standardno opremljen s kaseto za 500 listov in pladnjem za 100 listov, lahko pa ga konfigurirate tako, da skupna zaloga papirja znaša kar 1600 listov.

Preprosta uporaba


Uporaba tiskalnika je s 5-vrstičnim zaslonom LCD in priročnimi funkcijami za tiskanje datotek iz pomnilnika USB zares preprosta. Canonovo večnamensko kartušo, ki vsebuje toner in vse potrebne sestavne dele, lahko zamenjate v le nekaj sekundah, z izbirno kartušo z večjim izkoristkom pa lahko natisnete več kot dvakrat več strani, kar zagotavlja neprekinjeno delovanje.

Samodejno obojestransko tiskanje


LBP6780x samodejno tiska na obe strani dokumenta, da so dokumenti videti profesionalni, pri tem pa vam prihrani papir in čas za obrezovanje.

Varno delovanje


Zaščitite podatke z enakimi naprednimi funkcijami, kot so na voljo v naših večnamenskih napravah imageRUNNER ADVANCE, vključno s podporo za standarda IPSec in LAN IEEE 802.1x. Izbirno varno tiskanje iz nabiralnika zagotavlja, da zaupna gradiva ne pridejo v napačne roke.

Zasnovan za varčevanje z energijo


LBP6780x zmanjša vpliv na okolje z najnižjo običajno porabo električne energije (TEC) v svojem razredu. Tako vam pomaga izpolniti ekološke in trajnostne cilje ter zniža stroške delovanja.
* TEC pomeni običajno porabo električne energije, ki jo izdelek običajno porabi v 1 tednu. Način preskušanja določa Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS LBP6780x, njegove funkcije in zmožnosti.

USB connection

Povezava USB

User friendly LCD display

Uporabniku prijazen zaslon LCD

Use and share over network

Uporaba in skupna raba prek omrežja

Optional Secure print

Izbirno varno tiskanje

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

+2 Optional Paper Cassette

+2 izbirni kaseti za papir

PCL Printing

Tiskanje PCL

PostScript Printing

Tiskanje PostScript

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

Naslednji koraki

Rešitve za mobilne naprave

Preprosto tiskanje iz mobilnih naprav

3 Year Warranty Promotion

Slike izdelkov podajamo samo za ponazoritev. Nekatere funkcije so izbirne. Več podrobnosti si lahko ogledate v specifikacijah izdelka ali tako, da se obrnete na Canonovega predstavnika.