Canon i-SENSYS LBP7210Cdn

i-SENSYS LBP7210Cdn

Ta energijsko učinkovit in majhen barvni laserski omrežni tiskalnik je popoln za majhne delovne skupine, ki potrebujejo hitro, profesionalno in produktivno samodejno obojestransko tiskanje.

Prednosti

  • Majhen in kompakten barvni laserski tiskalnik
  • 20 barvnih in črno-belih strani na minuto
  • Kakovostno profesionalno barvno tiskanje
  • Tiskanje z največjo ločljivostjo, enakovredno 9600 x 600 dpi
  • Tehnologija hitrega prvega natisa
  • Samodejno obojestransko tiskanje
  • Večnamenska kartuša
  • Pripravljenost za uporabo v omrežju

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon i-SENSYS LBP7210Cdn

Funkcije za izboljšanje učinkovitosti


Če si mora majhna delovna skupina deliti hiter in zanesljiv tiskalnik, je LBP7210Cdn prava rešitev. V majhnem ohišju, ki ne zasede veliko prostora, prinaša LBP7210Cdn hitrost tiskanja 20 barvnih in črno-belih strani, in tako predstavlja odlično kombinacijo majhnosti ter učinkovitega delovanja.

Dosledno kakovostni rezultati


Z ločljivostjo, enakovredno 9600 x 600, ki jo zagotavlja standardno vgrajena samodejna izboljšava slike (AIR), vam bodo s tiskalnikom LBP7210Cdn vedno na voljo kakovostni barvni dokumenti. Omogoča vam, da različne dokumente, na primer predstavitve, poročila in pisma profesionalnega videza, tiskate v jasnih barvah in ostrih črno-belih odtenkih.

Varčevanje s časom in višja produktivnost


LBP7210Cdn prinaša široko izbiro funkcij za izboljšanje produktivnosti. Zaradi Canonove tehnologije hitrega prvega natisa ima LBP7210Cdn čas prvega natisa le 16 sekund, kar skoraj odpravi čakalne čase. Standardno ga dobite s kaseto za 250 listov in pladnjem za 50 listov. Z dodatno kaseto za 250 listov boste skupno zalogo papirja povečali na 550 listov. To pomeni manj prekinitev in daljša obdobja med menjavanjem kartuš. Produktivno samodejno obojestransko tiskanje vam pomaga pri izpolnjevanju opravil tiskanja, obenem pa varčujete denar in ustvarjate dokumente, ki so videti bolj profesionalno.

Pripravljenost za uporabo v omrežju


S to omrežno napravo lahko vsi člani majhnih delovnih skupin uporabljajo produktivno barvno tiskanje. Vgrajen omrežni vmesnik izboljšuje prilagodljivost in povezljivost, skrbniki informacijske tehnologije pa bodo znali ceniti oddaljen uporabniški vmesnik (RUI), ki olajša upravljanje in nadzor tiskalnika LBP7210Cdn prek omrežja s standardnimi spletnimi brskalniki.

Preprosto in cenovno ugodno vzdrževanje


Sistem večnamenskih kartuš ne zahteva vzdrževanja in zagotavlja stalno visokokakovostno tiskanje. Enostavno zamenjajte kartušo, ki vsebuje toner, boben in čistilne enote, in vaš tiskalnik bo kot nov. Priročno nalaganje spredaj omogoča enostavno, hitro in čisto menjavo kartuše.

Energijsko učinkovito delovanje


Z nizko porabo energije le 3 W v načinu mirovanja in običajno porabo električne energije* 2,2 kWh/teden je LBP7210Cdn med najbolj energijsko učinkovitimi tiskalniki v svojem razredu. Orodje za samodejni izklop še izboljša energijsko učinkovitost.
* TEC pomeni običajno porabo električne energije, ki jo izdelek običajno porabi v 1 tednu. Način preskušanja določa Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon i-SENSYS LBP7210Cdn, njegove funkcije in zmožnosti.

USB connection

Povezava USB

Canon Advanced Printing Technology

Canonova napredna tehnologija tiskanja

Use and share over network

Uporaba in skupna raba prek omrežja

High colour print quality

Visoka kakovost barvnega tiskanja

Automatic double sided printing

Samodejno obojestransko tiskanje

+1 Optional Paper Cassette

+ 1 izbirna kaseta za papir

Naslednji koraki