Za podjetja

Programska oprema za potek dela CAD/GIS

Optimizirajte in upravljajte tiskanje dokumentov velikega formata iz aplikacij CAD/GIS ter spletnih in mobilnih aplikacij.

Naslednji koraki

Océ Publisher Mobile

Océ Publisher Mobile

V programu Océ Publisher Mobile lahko dokumente PDF*, DWF*, PLT (HPGL1/2), JPG in TIFF natisnete na risalnikih Océ z napravami iPad ali iPhone. Kadar koli lahko dokumente natisnete znova, spremenite velikost risb, dostopate do glavnih nastavitev in si ogledate čakalno vrsto, medije ter stanje črnila ali tonerja. Vse to je na voljo v 20 jezikih. Podprti so vsi modeli Océ TCS, TDS, ColorWave in PlotWave.
*Odvisno od konfiguracije sistema.

Océ Client Tools

Océ Client Tools

Brezplačna programska oprema Océ Client Tools za tiskalnike velikega formata vam pomaga pripraviti, pregledati in poslati tehnične dokumente na različna mesta. S to programsko opremo za risalnike lahko opravila pošljete v en tiskalnik velikega formata, tiskalno središče v podjetju, oddaljen tiskalnik ali jih digitalno prenesete v spletne storitve.

Océ Publisher Select 2

Océ Publisher Select 2

Poenostavite potek dela s programom Océ Publisher Select 2. Hitro in preprosto ustvarjajte, predhodno preverjajte ter tiskajte sklope tehničnih dokumentov s tiskalnikom velikih naklad. S tem boste znatno povečali svojo splošno zmogljivost tiskanja.

Océ Repro Desk Studio

Océ Repro Desk Studio

Programska oprema Océ Repro Desk Studio za tiskalnike velikega formata je za uporabo preprosta programska oprema z enotnim uporabniškim vmesnikom za tiskanje na več mestih – lokalnih tiskalnikih, osrednjem reprografskem tiskalniku ali celo v zunanjih tiskarnah. Zagotavlja vam resničen prikaz končnega izdelka za preverjanje pred tiskanjem ter integrirano računovodstvo za tiskanje, ki omogoča preprosto sledenje in dodeljevanje tiskalnih opravil in stroškov.

Océ Account Center

Océ Account Center

Izboljšajte povrnitev naložbe v tiskanje velikega formata s programom Océ Account Center. Ta edinstvena programska oprema za dodeljevanje stroškov sledi vsem dejavnostim vašega tiskalnika velikega formata. Nadzorujte tiskanje, kopiranje in skeniranje ter dodeljujte stroške določenim projektom ali oddelkom. Spremenite stroške centra za tiskanje velikega formata v dobiček s programom Océ Account Center.

Océ View Station

Océ View Station

Océ View Station je za uporabo preprosta programska oprema za pregledovanje slik in upravljanje datotek. Predstavlja produktivno orodje za pregledovanje slik, s katerim lahko uporabniki pregledujejo, čistijo, urejajo in spreminjajo digitalne dokumente, ne da bi jih morali odpreti v izvornih programih.

Océ Wide Format Printer Drivers

Océ Wide Format Printer Drivers

Pri tiskanju na tiskalnikih velikega formata iz programov v operacijskem sistemu Windows priporočamo gonilnik Océ WPD.

Povezani izdelki in storitve

Povezani izdelki

Povezane storitve

  • Poslovne storitve

    Želite povečati posel, produktivnost, znižati stroške tiskanja ali najeti zunanje partnerje za storitve, povezane s tiskanjem in dokumenti? Ne glede na vaše izzive vam Canon lahko pomaga, da boste cilje dosegli s storitvami po meri.