Canon Quick Utility Toolbox

Quick Utility Toolbox

S to priročno programsko opremo lahko enostavno dostopate do celotne palete funkcij in programov za tiskalnike imagePROGRAF PRO. Programska oprema je vedno pri roki in jo zaženete iz sistemske vrstice operacijskega sistema Windows ali iz orodne vrstice računalnika Apple Mac.

Prednosti

  • V zavihku z osnovnimi orodji lahko dostopate do spletnih priročnikov za tiskalnike.
  • Dostopajte do podatkov tiskalnika, umerjanja in konfiguracije medijev.
  • Enostaven zagon orodij Accounting Manager, Device Management Console in Media Configuration Tool.
  • Enostavna namestitev in zagon orodja Quick Utility Toolbox.
  • Podpora za Microsoft Windows in Apple Mac.

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon Quick Utility Toolbox

Zmogljivost in priročnost


Pridobite dostop do vseh programov in funkcij serije tiskalnikov imagePROGRAF PRO iz samo enega programa s pripomočki, ki je vedno enostavno dostopen.

Izboljšano tiskanje


Dostopajte do celotne palete programske opreme, ki je na voljo za tiskalnik serije imagePROGRAF PRO, in poskrbite za pravočasno izvajanje rednih vzdrževalnih del.

Vmesnik z zavihki


Med zavihkoma z osnovnimi orodji in orodji za upravljanje lahko preklopite v enem zaslonu ter tako hitro dostopate do funkcij za tiskalnik in programov za upravljanje več tiskalnikov.

Enostaven dostop do orodja Media Configuration Tool (MCT)


Z orodjem Media Configuration Tool lahko vzpostavite optimalno okolje za tiskanje. Z orodjem MCT lahko spremenite imena in vrstni red medijev ter dodajate in popravljate informacije o papirju.

Oddaljeni nadzor s konzolo Device Management Console


S konzolo Device Management Console lahko oddaljeno nadzirate potrošni material in stanje tiskalnika za do 50 tiskalnikov. Oddaljeno umerjajte tiskalnike, po e-pošti prejemajte poročila o stanju tiskalnikov in ohranjajte svoje tiskalnike v vrhunskem stanju.

Učinkovito upravljanje stroškov z orodjem Accounting Manager


Z orodjem Accounting Manager lahko upravljate vse stroške tiskanja. Zbirajte dnevnike opravil tiskanja, računajte stroške tiskanja za posamezno opravilo ali obdobje ter izračunajte stroške tiskanja za vsak oddelek ali uporabnika.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon Quick Utility Toolbox, njegove funkcije in zmožnosti.

Slike izdelkov podajamo samo za ponazoritev. Nekatere funkcije so izbirne. Več podrobnosti si lahko ogledate v specifikacijah izdelka ali tako, da se obrnete na Canonovega predstavnika.