car in pool
alt text goes here

Bodite ustvarjalni in se zabavajte s tiskanjem

Z uporabo širokega nabora papirjev in formatov vaši kreativnosti ni videti konca. Naj vas naše zgodbe navdahnejo: ustvarite svoje albume s fotografijami, naredite druge ustvarjalne projekte ali preprosto odkrijte svet Creative Park-a.

SLOVENIA

Ideja: Unikatne ilustracije za tiskanje na papir, ki ga zalikamo na blago.

Papir: Listi za prelikanje za tkanine svetle barve LF-101 in listi za prelikanje za tkanine temne barve DF-101

Ogled videoposnetka

Grafična oblikovalka Tina in njene unikatne ilustracije za blago »Artmelon«

Pred nekaj leti je Tina dobila idejo o lastni znamki »Artmelon«, ki jo predstavljajo sproščene, stilsko dovršene in kreativne ženske figure. Kadar si stranka zaželi unikatnega potiska le na eno ali le na nekaj majic ali drugih kosov blaga, ji pride prav možnost, da natisne in uporabi vzorec, ilustracijo ali napis kar doma. S svojim tiskalnikom PIXMA lahko na format A4 natisne želeni potisk na papir za uporabo na temnem ali svetlem blagu. Tako nastane vrečka iz blaga za prijateljico, presenečenje z ujemajočima se majicama za fanta in obnovljen par kratkih jeans hlač z ilustracijo na zadnjem žepu. Unikatne ilustracije ali ilustracije in vzorci, ki jih najdemo na medmrežju, nam lahko osvežijo celotno garderobo. Z njimi pa lahko tudi vedno znova obdarimo ali presenetimo najdražje ob kateri koli priložnosti.

Odkrijte zdaj

Creative Park

Ideja: Ustvarite »spominsko knjigo« z interaktivnim zemljevidom

Papir: Fotografski papir za večkratno lepljenje RP-101

Ogled videoposnetka

Interaktivni zemljevid spominov, ki ga je ustvaril Daddy Cool

Canonov prijatelj Robert Diaconeasa je želel skupaj s svojo družino ustvariti projekt, ki ga je navdihnila ena njegovih najljubših dejavnosti: potovanje. Spomini s skupnih potovanj zadnjih petih let jim veliko pomenijo. Po vsaki dogodivščini skrbno izberejo in natisnejo najboljše fotografije. Doživetje z urejanjem fotografij so zdaj dvignili na povsem novo raven in se za nekaj časa posvetili zemljevidu Romunije. S fotografskim papirjem za večkratno lepljenje so označili vse kraje, kjer so že bili, oziroma kamor se še nameravajo odpraviti. Ne samo zabavno, ampak tudi zelo poučno – staršema se zdi pomembno, da svoje otroke že od malega učita, kako lepa in vredna raziskovanja je njihova dežela.

Odkrijte zdaj

GREECE

Ideja: Ustvarite stensko dekoracijo in kuharsko knjigo

Papir: Svetleč fotografski papir PP-201

Ogled videoposnetka

Ideje za dekoracijo in kuharska knjiga avtoric bloga Oh My Deer Blog

Blog »Oh My Deer Blog« so ustvarile sestre Eugenia, Sofia in Christina iz kraja Volos, odlikujejo pa ga njihove sladke in slane stvaritve ter fotografije. Njihovih receptov je vedno več. Zato so se odločile uporabiti tiskalnik PIXMA TS8250, ki jim pomaga hraniti najljubše spomine in ohranjati red. S pomočjo svetlečega fotografskega papirja Canon v različnih dimenzijah so ustvarile stensko dekoracijo iz svojih najljubših stvaritev ter tudi kuharsko knjigo, v katero so zapisale svoje najljubše recepte.

Odkrijte zdaj

BULGARIA

Ideja: Družinska zabava s Creative Park-om

Papir: Matiran fotografski papir MP-101

Zabava za vso družino z Antoinette Pepe

Antoinette Pepe je ena najslavnejših vlogerk in blogerk o življenjskem slogu in materinstvu v Bolgariji. Z nami deli svoje izkušnje zadnjih nekaj mesecev, ki jih je preživela doma. To je čas, ko pride prav tiskalnik PIXMA G 3411. Z njim je natisnila raznovrstne pobarvanke, 3D-modele igrač in različne igre, ki so videti čudovito zaradi neverjetno živih in svetlih barv matiranega fotografskega papirja MP-101, in tako poskrbela za zabavo celotne družine.

Odkrijte zdaj

UKRAINE

Ideja: Fotografije iz otrokovega življenja na steni

Papir: Magnetni fotografski papir MG-101

Ogled videoposnetka

Otrokovo življenje na fotografijah s Canonovo ambasadorko Marine Karpiy

Canonova ambasadorska Marina Karpiy je kreativna mama dveh otrok, za katera vedno želi ustvarjati zabavne trenutke. Ko je odkrila magnetni fotografski papir, je dobila navdih, da bi ustvarila nekaj zanimivega za svojo hčerko Lizi – tablo s fotografijami iz njenega življenja, natisnjenimi na magnetni papir, tako da jih lahko Lizi sama razporeja, kot želi. Ideja je postala odlična zabavna aktivnost za vso družino.

Odkrijte zdaj

Croatia 1

Ideja: Družinska igra s fotografijami članov

Papir: Magnetni fotografski papir MG-101

Ogled videoposnetka

Magnetna igra z “Lili Halo Decoration" in njeno družino

Ustvarjalka bloga »Lili Halo Decoration« iz Zagreba dela kot oblikovalka interierja. S svojo družino je za najmlajšega člana ustvarila fotografije na magnetnem papirju, ki jih preprosto premika in postavlja na magnetno tablo. Na tablo so narisali avtobus, in v stilu skladbe »Wheels on the bus« se je družina podala na vožnjo z avtobusom. Najmlajši član pri tem odkriva in vadi imena članov družine, hkrati pa lahko fotografije premika tudi sam in menja sedežni red članov družine. Z magnetnim papirjem je igra mogoča tudi z najmlajšimi člani družine. Magnete lahko tudi poljubno oblikujemo in režemo s škarjami.

Croatia 2

Ideja: Vizualni kolaž (moodboard) za blog in znamko

The paper: Fotografski papir za večkratno lepljenje RP-101

Ogled videoposnetka

Vizualni kolaž za znamko “Lili Halo Decoration"

Ustvarjalka bloga »Lili Halo Decoration« iz Zagreba dela kot oblikovalka interierja. Za svojo znamko in blog bo ustvarila vizualni kolaž oz. »moodboard«, ki bo ponazarjal estetiko, barve, stil in komunikacijo znamke. S pomočjo papirja Restickable, ki ga lahko nalepiš, odlepiš in nato znova zalepiš, je skombinirala različne vzorce in stil, ki med seboj najbolj sovpadajo. S papirjem Restickable lahko postane vsaka površina ozadje za vizualni kolaž in površina za zbiranje, razvrščanje in urejanje idej, vzorcev ali fotografij.Listi za prelikanje za tkanine svetle barve LF-101 in listi za prelikanje za tkanine temne barve DF-101

S Canonovim papirjem za prelikanje, ki je izjemno preprost za uporabo, lahko sprostite modnega navdušenca, ki se skriva v vas. Od personaliziranih torb do modernih majic – še nikoli ni bilo lažje biti ustvarjalen in hkrati popestriti svoj slog.

SLOVENIA


Magnetni fotografski papir MG-101

S Canonovim magnetnim fotografskim papirjem MG-101 lahko svoje fotografije spremenite v okrasne table, darila ali premične dekoracije.

UKRAINE

ROMANIA

Fotografski papir za večkratno lepljenje RP-101

Canonov fotografski papir za večkratno lepljenje omogoča neskončne možnosti za ustvarjanje. S papirjem za večkratno lepljenje se lahko lotite številnih projektov: večkrat ga lahko odlepite in ponovno nalepite, ne da bi pri tem poškodovali steno, ali pa se lotite ustvarjanja interaktivnih dejavnosti za vaše najmlajše.Svetleč fotografski papir PP-201

Canonov svetleč fotografski papir Photo Paper Plus Glossy II je popoln papir za slike vrhunske kakovosti s svetlečim učinkom. Zagotavlja popolno površino za digitalne fotografije in vse vaše ponatise.

GREECE

BULGARIA

Matiran fotografski papir MP-101

S Canonovim fotografskim papirjem MP-101 in njegovimi svetlimi in živimi barvami pride do izraza vsaka fotografija. To je prava vrsta papirja za ustvarjalne projekte ali za bolj dragocene fotografije, ki bodo videti čudovito dlje časa.