Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Z napredno tehnologijo stabiliziranja slike s tremi koraki je EF 70–300 mm f/4–5,6 IS USM popoln telefoto objektiv s povečavo za fotografije brez tresenja pri šibki svetlobi in nizkih hitrostih zaslonke.

Prednosti

  • Velika povečava, ugodna cena
  • Stabilizator slike s tremi koraki
  • Element objektiva z zelo nizko razpršitvijo in premazom Super Spectra
  • Krožna zaslonka za prijetno zameglitev ozadja
  • Hitro in tiho samodejno ostrenje

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM

Cenovno ugoden z veliko povečavo


Zmogljiv, a cenovno ugoden objektiv EF 70–300 mm f/4-5,6 IS USM je primeren za fotografiranje narave in športov, kjer so slike ostrejše ob fotografiranju brez stativa. Pri namestitvi na fotoaparat EOS s tipalom velikosti APS-C zagotavlja objektiv kot pogleda, ki je približno enakovreden 112–480 mm objektivu na fotoaparatu DSLR polne velikosti.

Stabilizator slike


EF 70–300 mm f/5-5,6 IS USM prinaša stabilizator slike s 3 koraki, zaradi česar je popoln za ročno slikanje. Brez povečanja zamegljenosti slike je mogoče uporabljati največ tri korake nižje hitrosti zaslonke, kot bi bilo to običajno mogoče. Pri vodoravnem obračanju je mogoče sistem samodejnega stabiliziranja nastaviti tako, da popravlja samo neželeno navpično tresenje. Sistem se izklopi, ko fotoaparat postavite na stativ.

Element objektiva z zelo nizko razpršitvijo


Steklen element objektiva z zelo nizko razpršitvijo popravlja kromatično aberacijo in zagotavlja visoko ločljivost ter kontrast po celotnem razponu povečave. Pri izdelavi objektiva je uporabljeno samo okolju prijazno steklo brez svinca.

Premaz Super Spectra


Premazi Super Spectra zagotavljajo natančno uravnoteženost barv in izboljšajo kontrast. Zmanjšajo tudi bleščanje in podvajanje slike – običajni težavi, ki ju povzroči svetloba, ki se odbija od tipala fotoaparata.

Prijetna zameglitev ozadja


Skoraj krožna, elektromagnetno nadzorovana zaslonka daje neizostrenim območjem mehkejši in bolj enakomeren videz ter poudari izostrene predmete na zamegljenem ozadju.

Ultrazvočno ostrenje


Ultrazvočni motor zagotavlja izjemno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. Zaradi natančnega vrtenja lahko natančno dosežete točko izostritve.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM, njegove funkcije in zmožnosti.