Image of the PIXMA TS8150 representing how the series prints more than its nearest rivals with a fan of images coming out of the printer
alt text goes here

CANON NATISNE VEČ STRANI
KOT KONKURENČNI TISKALNIKI

Pri uporabi črnil, ki so priložena v embalaži izdelka.*

Izberite Canon za boljše rezultate

Ko se odločite za nakup našega tiskalnika, ste lahko prepričani, da bodo priložena črnila trajala dlje kot v drugih tiskalnikih. To smo potrdili tudi z neodvisnimi preskusi. Spodaj si oglejte celotno družino.

Serija PIXMA TS8150

Natisnite več kot 170 natisov.

S črnili, ki so priloženi v embalaži, bo tiskalnik serije Canon PIXMA TS8150 natisnil več strani kot podobne konkurenčne naprave.

Več informacij

Image of the PIXMA TS8150 representing how the series prints more than its nearest rivals with a fan of images coming out of the printer

Serija PIXMA G

Natisnite več kot 380 natisov.

S črnili z možnostjo ponovnega polnjenja, ki so priloženi v embalaži, bo tiskalnik serije Canon PIXMA G natisnil več kot podobne konkurenčne naprave.

Več informacij

Image of the PIXMA G Series with a stack of image prints show in a array near the printer

MAXIFY serije MB5150

Natisnite več kot 700 natisov.

S črnili, ki so priloženi v embalaži, bo tiskalnik serije Canon MAXIFY MB5150 natisnil več strani kot podobne konkurenčne naprave.

Več informacij

Image of the MAXIFY MB5150 Series showing a crescent shapes stack of imagery for a birds eye view to represent how much this printer can print

Serija PIXMA TS3150

Natisnite več kot 120 natisov.

S črnili, ki so priloženi v embalaži, bo tiskalnik serije Canon PIXMA TS3150 natisnil več strani kot podobne konkurenčne naprave.

Več informacij

Image of the PIXMA TS3150 Series showing a neat straight line of prints

Serija PIXMA TS5150

Natisnite več kot 120 natisov.

S črnili, ki so priloženi v embalaži, bo tiskalnik serije Canon PIXMA TS5150 natisnil več strani kot podobne konkurenčne naprave.

Več informacij

Image of the PIXMA TS5150 Series showing a neat straight line of prints

Serija PIXMA TS5050

Natisnite več kot 430 natisov.

S črnili, ki so priloženi v embalaži, bo tiskalnik serije Canon PIXMA TS5050 natisnil več strani kot podobne konkurenčne naprave.

Več informacij

Image of the PIXMA TS5050 Series showing a spiral of prints coming from the printer

Omejitev odgovornosti

Glede na poročilo o testiranju organizacije BLI (Buyers Laboratory Inc.) s februarja 2018 o primerjavi Canonovih tiskalnikov s konkurenčnimi tiskalniki, ki imajo podobne cene in sisteme črnila.

Decembra 2017 smo preizkusili in primerjali trenutno serijo, ki je bila na voljo v času testiranja.

Rezultati na osnovi testiranja organizacije Buyers Lab. Canon je konkurenčne modele za ta preizkus izbral iz seznama primerljivo opremljenih modelov, ki ga je pripravila organizacija BLI s pomočjo skupka kriterijev, kot so cena, največja velikost papirja, podobni delovni cikli/priporočene količine in ciljni trg.

Prenesite poročil o testiranju organizacije BLI (samo v angleščini)
  • Canon
  • Izjave o tiskanju in omejitve odgovornosti