Učinkovitost naprav PIXMA

Inovativna tehnologija naprav PIXMA omogoča preprostejšo in učinkovitejšo uporabo tiskalnika kot kadar koli prej. Najnovejši člani družine prinašajo varčevalne funkcije, kot sta samodejni vklop in 2-stransko tiskanje, ki vam pomagajo varčevati s papirjem in energijo. PIXMA združuje največjo uporabnost z najmanjšo količino odpadkov.

[IMAGE] Efficiency-banner

[IMAGE] Logotip samodejnega vklopa

Samodejni vklop

Preprosto tiskanje in varčevanje z energijo

Za priročno tiskanje prek brezžične povezave samodejni vklop samodejno vklopi tiskalnik, ko začnete tiskati. Funkcija samodejnega izklopa omogoča, da se lahko tiskalniki, povezani prek USB-ja, samodejno izklopijo, če so določen čas nedejavni.

[IMAGE] Logotip tihega načina

Tihi način

Manj hrupa pri tiskanju

Tihi način samodejno zniža hitrost tiskanja, s čimer občutno zniža hrup med delovanjem za skoraj neslišno tiskanje doma. Možnost lahko nastavite iz računalnika ali neposredno na zaslonu tiskalnika. Omogočena je lahko ves dan ali pa se vklopi le ob določenih urah.

[IMAGE] Samodejno 2-stransko tiskanje

2-stransko tiskanje

Varčevanje papirja s samodejnim obojestranskim tiskanjem

[IMAGE] 2-stransko tiskanje

Večina tiskalnikov in večnamenskih naprav PIXMA ima vgrajeno možnost samodejnega 2-stranskega tiskanja, ki omogoča samodejno obojestransko tiskanje dokumentov profesionalnega videza. Zmanjša vašo porabo papirja in hkrati pomaga pri ohranjanju okolja.


Tiskanje 2 na 1

Varčevanje s papirjem in črnilom

Med tiskanjem osnutka lahko uporabite tiskanje 2 na 1. Tako boste dve strani dokumenta natisnili na en list papirja in privarčevali s črnilom in papirjem. Možnost tiskanja več strani na en list je na voljo na vseh tiskalnikih PIXMA.

Prihranite denar s črnili XL

Prihranite denar pri nakupu originalnih Canonovih črnil z izbirnimi kartušami XL z visokim izkoristkom, s katerimi lahko natisnete več za manj. Prihranite s paketi z dvema ali več kartušami – ti priročni paketi so izjemno cenovno ugodni.

Črnila PIXMA XL

Izkoristek črnila

Ko kupujete nadomestno kartušo s črnilom ali povsem nov tiskalnik, je pomemben dejavnik število strani, ki jih lahko natisnete z eno kartušo s črnilom, znano tudi kot izkoristek črnila.

Več informacij o izkoristkih črnila

[IMAGE] Logotip programa Easy WebPrint Ex

Easy-WebPrint EX

Nadzor spletnega tiskanja

Easy-WebPrint EX je vtičnik za Microsoft Internet Explorer, s katerim laže izberete ključne odseke spletne strani, preden jih izrežete v en dokument za tiskanje.

[IMAGE] Logotip recikliranja

Recikliranje kartuš

Canonova shema recikliranja

V izbranih državah Canon izvaja sheme recikliranja brizgalnih kartuš. Do 100 % stare kartuše je reciklirane, ali v novo kartušo ali druge izdelke, tako da noben del kartuše ne konča na smetišču.

Več informacij

Oglejte si specifikacije posameznega izdelka, da preverite razpoložljivost posameznih funkcij in združljivost s programsko opremo.