Učinkovitost naprav PIXMA

Inovativna tehnologija naprav PIXMA omogoča preprostejšo in učinkovitejšo uporabo tiskalnika kot kadar koli prej. Najnovejši člani družine prinašajo varčevalne funkcije, kot sta samodejni vklop in 2-stransko tiskanje, ki vam pomagajo varčevati s papirjem in energijo. PIXMA združuje največjo uporabnost z najmanjšo količino odpadkov.

Samodejni vklop

Preprosto tiskanje in varčevanje z energijo

Za priročno tiskanje prek brezžične povezave samodejni vklop samodejno vklopi tiskalnik, ko začnete tiskati. Funkcija samodejnega izklopa omogoča, da se lahko tiskalniki, povezani prek USB-ja, samodejno izklopijo, če so določen čas nedejavni.

Tihi način

Manj hrupa pri tiskanju

Tihi način samodejno zniža hitrost tiskanja, s čimer občutno zniža hrup med delovanjem za skoraj neslišno tiskanje doma. Možnost lahko nastavite iz računalnika ali neposredno na zaslonu tiskalnika. Omogočena je lahko ves dan ali pa se vklopi le ob določenih urah.

2-stransko tiskanje

Varčevanje papirja s samodejnim obojestranskim tiskanjem

Večina tiskalnikov in večnamenskih naprav PIXMA ima vgrajeno možnost samodejnega 2-stranskega tiskanja, ki omogoča samodejno obojestransko tiskanje dokumentov profesionalnega videza. Zmanjša vašo porabo papirja in hkrati pomaga pri ohranjanju okolja.