Prihranite denar za črnila

Canonova pristna črnila vam zagotavljajo najvišjo kakovost, obstojne natise in zanesljivost delovanja. S kartušami XL z visokim izkoristkom lahko prihranite denar za Canonova pristna črnila, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost. Prihranite lahko tudi s paketi dveh ali več vložkov – ti priročni paketi so na voljo po nižji ceni kot bi jo plačali za ločene vložke.

top-banner.jpg

Prihranite 50 % na stran s črnili XL

Prihranite 30 % na stran s črnili XL

Natisnite do 1000 strani s črnilom XXL

Kartuše XL

Natisnite več za manj

Črnila PIXMA XL in XXL zagotavljajo več natisov kot primerljive standardne kartuše in s tem daljša obdobja med zamenjavami kartuš – popolno, če tiskate pogosto. S pristnimi Canonovimi črnili XL boste znižali stroške za natisnjeno stran, kar pomeni, da boste lahko natisnili več za manj, ne da bi pri tem ogrozili kakovost.

XL-banner_XL.JPG
XL-banner_Multi.jpg

Paketi z več kartušami

Priročnost in varčevanje

Paketi z več kartušami vsebujejo dve ali več vrst kartuš za enak tiskalnik. V teh paketih so združena črnila, ki se pogosto uporabljajo skupaj, in vam omogočajo preprostejšo ter cenejšo uporabo.

Paketi dveh kartuš

Za tiskanje velikih naklad

Paketi z dvema ali tremi kartušami vsebujejo dve ali tri kartuše iste vrste. S temi paketi, ki so popolni za uporabnike in okolja s pogostim tiskanjem, boste občutno prihranili.

XL-banner_Twin.jpg

Prihranki na stran so izračunani glede na Canonove maloprodajne cene in izkoristke strani (standard ISO/IEC 24711) črnil XL v primerjavi z enakovrednimi kartušami standardne kapacitete.