PROGRAMSKA OPREMA

Programska oprema Professional print in Layout

Uporabljajte Canonov tiskalnik serije imagePROGRAF PRO skupaj s programsko opremo za izjemno zmogljivost, barve, podrobnosti in prehode. Z naprednimi možnostmi tiskanja lahko hitro tiskate v skladu s svojimi specifikacijami in predstavite svoje delo na najvišji ravni.

Prenesite najnovejšo različico

Image

Namestitev

Vtičnik Professional Print & Layout je na voljo za operacijska sistema Windows in Mac (iOS) ter se samodejno doda v združljive programe za delo s fotografijami med namestitvijo programske opreme. Vtičnik Print Studio Pro je mogoče namestiti istočasno, tako da lahko izberete programsko opremo v skladu s svojimi potrebami.

PRENOS

Podprti tiskalniki

Programsko opremo Professional Print & Layout lahko v celoti izkoristite z naslednjimi profesionalnimi tiskalniki.

Zagon vtičnika Professional Print and Layout

Najprej odprite sliko (ali več slik) v programu Adobe Photoshop, Photoshop Elements ali Lightroom Classic. Če uporabljate Canonovo programsko opremo Digital Photo Professional, preprosto izberite slike v mapah. Odprete ga lahko tudi kot samostojno programsko opremo.

Postavitev glavnega zaslona

S hitrim, tekočim in natančnim potekom dela vtičnika Professional Print & Layout lahko tiskate hitro in z optimalno ravnjo kakovosti. Napredni uporabniški vmesnik zagotavlja napredne funkcije za enostavne in učinkovite nastavitve tiskanja, zaradi česar se boste lahko osredotočili na trenutno delo, medtem ko enostaven postopek tiskanja po korakih zagotavlja preprosto uporabnost.

Image

1. Eno okno za nastavitve tiskanja

Dostopajte do osnovnih nastavitev, kot so izbira tiskalnikov, vrste medija, postavitve za več slik, velikost in kakovost papirja, ter si oglejte podrobnosti na posameznem zavihku.

Image

2. Natančna postavitev

Izberite tiskanje brez obrobe ali obrežite obrobo s številskimi vrednostmi ali premikanjem drsnika.

Image

3. Upravljanje z barvami

Izberite profile ICC in namen upodabljanja za prikaz slike, če želite doseči optimalne rezultate ujemanja na zaslonu in natisu.

Image

4. Tiskanje

Pripravite se, da boste fotografije poslali v tiskanje, tako da izberete število kopij.

Image

5. Hitra izbira

Shranite pogosto uporabljene nastavitve za hitro tiskanje ali vnesite prilagojene izbire.

Ponesite tiskanje fotografij na novo raven

S to zanesljivo in dinamično programsko opremo lahko ohranite prehode, ostrino in natančno reprodukcijo barv. Z vgrajeno funkcijo DPRAW za tiskanje v pravi visoki ločljivosti in funkcijo za tiskanje HDR za močno reprodukcijo osvetljenih območij* je popolno orodje, ki vašim fotografijam daje dodatno dimenzijo.

*Samo za Canonove fotoaparate EOS.

Image

Tiskanje HDR

S slikami RAW boste pokazali svet, kot ga vidite skozi svoje oči. Funkcija za tiskanje HDR vtičnika Professional Print & Layout na podlagi širokega in dinamičnega obsega slik RAW izraža informacije natančneje in poskrbi za pristnejše fotografije. Napredna obdelava slik te programske opreme dobro deluje s programom Adobe RGB, kar zagotavlja slike, ki presegajo drugo programsko opremo za obdelavo slik.

Image

DPRAW

S funkcijo tiskanja DPRAW fotografijam dodate globino in teksturo. S pomočjo informacij o ostrenju iz fotografij RAW, shranjenih v obliki zapisa DPRAW format*, lahko vtičnik Professional Print & Layout obnovi ostrino in poskrbi za živahnejše slike, ki izstopajo. Slikovne pike z ustrezno izostritvijo dobijo višjo ločljivost, medtem ko slikovne pike brez ustrezne izostritve ne dobijo nobenih dodatnih poudarkov. To zagotavlja gladke prehode med odtenki brez šuma, ki je običajen pri filtrih za ostrino.

*Canon EOS 5DMKIV in Canon EOS R

Image

Profil ICC

Z uporabo profila ICC boste v celoti izkoristili zmogljivosti tiskalnikov serije imagePROGRAF PRO. Zahvaljujoč izboljšani zasnovi profilov tiskalnika in za uporabo preproste funkcije za kompenzacijo črne točke je mogoče reprodukcijo barv še dodatno izboljšati. Izberite funkcijo za kompenzacijo črne točke in prilagodite ton slike, tako da se najtemnejša točka v profilu ICC slike ujema z najtemnejšo točko profila ICC tiskalnika.

Print Studio Pro

Canonov vtičnik Print Studio Pro predstavlja v poteku dela popolno povezavo med sliko in končanim natisnjenim izdelkom. S to edinstveno programsko opremo, ki je zasnovana posebej za Canonove profesionalne tiskalnike, lahko enostavno poskrbite za profesionalen videz svojih natisov.

Več informacij

Image

Morda bi vas zanimalo tudi ...