PIXMA printers make it easy to connect and print wirelessly using multiple devices.
alt text goes here

Preprosta
povezljivost

S tiskalniki PIXMA lahko preprosto vzpostavite povezavo in tiskate brezžično z več različnimi napravami.

Pametni način tiskanja in skeniranja

Odkrijte, kako lahko preprosto brezžično tiskate in skenirate s pametno napravo z operacijskim sistemom iOS ali Android in brezplačnim programom Canon PRINT.

Prenos iz trgovine App Store
Prenos iz trgovine Google play

Oglejte si, kako lahko v samo nekaj korakih nastavite tiskalnik

Set up/register up to 10 printers using the Canon PRINT app and share them among multiple users

S programom Canon PRINT lahko hitro nastavite in registrirate do 10 tiskalnikov, ki jih lahko preprosto delite z več uporabniki.

Ogled videoposnetka

Oglejte si, kako lahko preprosto vzpostavite povezavo in tiskate iz mobilnih naprav

Easy to use a PIXMA printer to print documents and photos from their mobile devices

Z možnostjo preproste brezžične povezave lahko s tiskalnikom PIXMA hitro tiskate dokumente in fotografije iz mobilnih naprav.

Ogled videoposnetka

Oglejte si, kako lahko hitro ustvarjate posnetke zaslona v obliki PDF

Easy using the Smartphone Capture and Copy function in the Canon PRINT app

Zdaj lahko s funkcijo zajemanja in kopiranja prek pametnega telefona programa Canon PRINT preprosto zajemate dokumente s fotoaparatom pametnega telefona.

Ogled videoposnetka

Registrirajte in povežite računalnik prek povezave Bluetooth®

Connect quickly to your smart device using the Canon PRINT app

Tiskalniki PIXMA s tehnologijo Bluetooth® omogočajo hitro povezavo s pametno napravo prek programa Canon PRINT.

Ogled videoposnetka

Oglejte si, kako poteka hitro brezžično skeniranje

Scanning from PIXMA to mobile device or cloud services is a breeze using the Canon PRINT app

S programom Canon PRINT skeniranje iz tiskalnika PIXMA v mobilno napravo ali storitve v oblaku** še nikoli ni bilo tako preprosto. Povežite, izberite in skenirajte.

Ogled videoposnetka

Oglejte si, kako lahko tiskate iz priljubljenih programov

Print favorite stories from social media sites in seconds with PIXMA Cloud link

S programom PIXMA Cloud Link lahko v nekaj sekundah prek zaslona tiskalnika natisnete svoje najljubše zgodbe iz družabnih omrežij, kot sta Instagram in Facebook.

Ogled videoposnetka

Enostavno tiskanje in skeniranje v oblaku

Uživajte v svobodi tiskanja in skeniranja v priljubljenih storitvah v oblaku** – neposredno prek tiskalnika ali v pametni napravi s programom Canon PRINT, brez uporabe računalnika.

Takojšnje pametno tiskanje

Hitro brezžično tiskajte prek pametne naprave s podporo za Apple AirPrint, Mopria za Android in Windows 10 Mobile – brez prenašanja programov.

Instantly print wirelessly to your smart device - without downloading any apps

Delite fotografije na svoj način

S Canonovim programom Message in Print lahko delite fotografije in jih opremite z ustvarjalnimi sporočili po meri. V natisnjeno sporočilo vdelajte nevidne podatke, kot so videoposnetki, glasbene datoteke ali besedilo.

Prenos iz trgovine App Store
Prenos iz trgovine Google play

Canon’s Message in Print iPhone app is a creative way

Podpora

*Opremljen s tehnologijo Bluetooth® (tiskanje in skeniranje prek povezave Bluetooth je na voljo le v napravah Android). Delovanje funkcij, ki so na voljo prek povezave Bluetooth in programa Canon PRINT Inkjet/SELPHY, ni zagotovljeno na vseh pametnih telefonih Android. Beseda in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti podjetja Bluetooth SIG, Inc., ki jih podjetje Canon Inc. uporablja pod licenco. Vse ostale blagovne znamke in trgovska imena so last njihovih lastnikov.

**Skeniranje v oblak je na voljo le uporabnikom originalnih Canonovih črnil.

***Zahteva internetno povezavo in program Message In Print, ki je od sredine oktobra 2017 brezplačno na voljo v trgovini App Store. Združljivost z napravo iPhone 6 ali novejšimi napravami z operacijskim sistemom iOS 9.0 ali novejšo različico. Napravo morate povezati z delujočim omrežjem z možnostjo brezžične povezave. V programu/storitvi Message In Print morate ustvariti izvirno vsebino in jo natisniti z združljivim Canonovim tiskalnikom, izdanim avgusta 2009 ali pozneje. Slike in vsebino nato posredujete prejemniku, ki si vsebino ogleda v združljivem programu Message In Print v združljivi napravi. Združljive velikosti papirja vključujejo velikost 4 x 6 palcev in kvadratne medije velikosti 5 x 5 palcev, združljive vrste medijev pa vključujejo Canonov originalni fotografski papir Glossy, polsvetleči fotografski papir, fotografski papir Luster in fotografski papir Matte. Pri tem lahko veljajo določene izjeme.