Accurate and reliable autofocus

XF705

Natančno in zanesljivo samodejno ostrenje

Delovanje samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami

Samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami je tehnologija samodejnega ostrenja s tipalom in zaznavanjem faze, ki je zasnovana za priročno in zmogljivo sledenje ostrenju in hitro samodejno ostrenje. Gre za edinstveno Canonovo tehnologijo, ki uporablja dve fotografski diodi na slikovno piko za samodejno ostrenje in ju kombinira za snemanje videa. Tako se ohranja natančnost ostrenja tudi pri premikajočih se predmetih, kar je ključnega pomena pri zajemanju v ločljivosti 4K UHD in zagotavljanju učinkovitejšega snemanja samo enega snemalca.

Dual Pixel CMOS AF - How it works

Upravljanje prek zaslona na dotik in sledenje predmetov

4-palčni zaslon na dotik na napravi XF705 omogoča, da izberete točko ostrenja po 80 % območja slike navpično ali vodoravno. Izbran predmet v okvirju bo med premikanjem znotraj okvirja sleden.

Touchscreen control and object tracking

Zaznavanje obrazov in sledenje

Samodejno ostrenje pri zaznavanju obrazov lahko sledi obrazu v okviru in ga ohranja izostrenega.

Face Detection and tracking

Navodila za ostrenje z dvojnimi slikovnimi pikami

Na voljo je grafični vodič, ki prikazuje odklon med ostrenjem v ospredju in ozadju. Pravokotnik se obarva zeleno, ko je subjekt izostren, kar omogoča popoln nadzor nad ročnim spreminjanjem ostrenja ali pomaga ohraniti ključno ostrenje.

Dual Pixel Focus Guide

Nastavitev samodejnega ostrenja

Na voljo je funkcija menija za nastavitev samodejnega ostrenja, ki uporabniku omogoča, da določi hitrost in občutljivost samodejnega ostrenja, s čimer zagotavlja večjo prilagodljivost in nadzor.

Odkrijte druge prednosti

Povezani izdelki