Canon Ploski skener 201

Ploski skener 201

Uživajte v preprostem dvojnem skeniranju s Canonovim ploskim skenerjem 201 in družino imageFORMULA, ki zagotavljata večjo prilagodljivost in natančnost pri skeniranju knjig, dnevnikov in krhkih dokumentov.

Prednosti

  • Zmogljiv ploski skener velikosti A3
  • Skeniranje dokumentov velikosti A3 v samo 3,5 s
  • Preprosto povezovanje s skenerji imageFORMULA*
  • Izjemne funkcije za obdelavo slike
  • Preprosto dvojno skeniranje ene datoteke
  • Popoln za zajemanje spetih in krhkih dokumentov

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon Ploski skener 201

Hitro delovanje za izboljšanje produktivnosti


Canonov ploski skener 201 prinaša čas skeniranja dokumentov velikosti A3 do največ 3,5 s pri ločljivosti 200 dpi. Hitro boste lahko začeli, saj zaradi Canonove tehnologije vira svetlobe LED čas ogrevanja ni potreben. Ko ga povežete s skenerjem DR lahko poleg ploskega skeniranja dokumentov velikosti A3 uporabljate tudi hitro paketno skeniranje. To pomeni dragocen prihranek časa in izboljšano produktivnost.

Širok izbor medijev


Ploski skener 201 velikosti A3 je odličen za skeniranje širokega nabora gradiv, na primer knjig, poslovnih knjig in krhkih dokumentov, zato je popoln za vladne pisarne, knjižnice, gradbena podjetja in delo v različnih pisarnah.

Razširite funkcionalnost skenerja DR s preprostim skeniranjem


Preprosta povezljivost med skenerji Canon imageFORMULA in ploskim skenerjem 201 zagotavlja večji nadzor nad skeniranjem iz samodejnega podajalnika dokumentov in steklene plošče v enem postopku. Skenirajte več oblik v eno datoteko in jo brez težav pošljite na različne vrste izhodov, na primer e-pošto, mape ali priljubljene programe za upravljanje podatkov. Pametna komunikacija med skenerji pomeni, da bo ploski skener A3 začel skenirati, če zazna, da v podajalniku dokumentov povezanega skenerja DR ni papirja.

Izboljševanje nadzora z napredno obdelavo slike


Ploski skener 201 združuje nabor naprednih funkcij za obdelavo slike, vključno s pametno funkcijo nevtraliziranja osvetlitve okolja, ki uporabnikom omogoča, da skenirajo z odprtim pokrovom in še vedno ustvarjajo kakovostne slike. Ta funkcija močno izboljša produktivnost, ko morate hitro skenirati veliko količino dokumentov. Poleg tega podeduje tudi funkcije za obdelavo slike skenerja DR, kot so zaznavanje velikosti strani, poravnava in MultiStream. Tako bodo skenirane slike vedno kakovostne in dosledne.

Majhen, eleganten in robusten


Ploski skener 201 ima tanko, elegantno in kompaktno ohišje, ki je samo za odtenek večje od lista papirja velikosti A3. To pomeni, da je enako primeren za postavitev na mizo in preprosto shranjevanje, ko ga ne uporabljate.
*DR-C130, DR-M140, DR-M160, DR-6010C, DR-6030C, DR-G1100, DR-G1130, DR-X10C (v prihodnje je načrtovana tudi združljivost z drugimi napravami)

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon Ploski skener 201, njegove funkcije in zmožnosti.