Canon imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV

imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV

Ko so pomembne natančnost, hitrost in kakovost, je Canon imageFORMULA CR-190i ali CR-190i UV popolna rešitev. Napredne funkcije, kot je prepoznavanje zapisov z magnetnim črnilom, ki jih podpira optično prepoznavanje znakov, zagotavljajo dosledno paketno skeniranje čekov, potrdil in kuponov. CR-190i UV ponuja dodatno prednost ultravijoličnih tipal, ki preprečujejo prevare s čeki.

Prednosti

  • Visoka hitrost: do 190 čekov na minuto.
  • Natančno hkratno branje s prepoznavanjem zapisov z magnetnim črnilom in optičnim prepoznavanjem znakov.
  • Kakovostno odtiskovanje z vgrajenim 4-vrstičnim odtiskovalnikom.
  • Preprosto vzdrževanje in integracija.

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV

Hitro skeniranje


imageFORMULA CR-190i/CR-190i UV je bil zasnovan tako, da nudi bankam in prodajalcem hitro, učinkovito in zanesljivo skeniranje. S hitrostmi do 190 čekov na minuto je CR-190i/CR-190i UV popoln za paketno skeniranje, ultrazvočno zaznavanje dvojnega podajanja pa zmanjša število napačnih branj in izpuščanj. Te funkcije vam bodo pomagale izboljšati produktivnost in učinkovitost zalednih pisarniških potekov dela.

Natančno branje


Prepoznavanje zapisov z magnetnim črnilom, ki ga podpira optično prepoznavanje znakov, zagotavlja visok standard branja slik. 99,9 %* natančnost branja funkcije prepoznavanja zapisov z magnetnim črnilom pomaga preprečevati škodljive napake s pravilnim prvim branjem čeka – preden so izvirniki odstranjeni iz obtoka.

Kakovostni natisi


S podrobnim filtriranjem besedila lahko natančno zajemate slike tudi z dokumentov z vzorčenimi ozadji in tako zagotavljate najboljšo kakovost.

Prilagodljivo delovanje


Prostoren podajalnik dokumentov naprave CR-190i/CR-190i UV lahko naenkrat sprejme 250 dokumentov, vgrajen stresalnik pa zagotavlja neprekinjeno skeniranje brez zastojev papirja. Naprava CR-190i/CR-190i UV je združljiva z velikim številom drugih dokumentov, na primer ovojnicami, prodajnimi potrdili in marketinškimi kuponi, zaradi česar je popolna za dinamična bančna in trgovinska okolja.

Prilagodljivo odtiskovanje


Vgrajen 4-vrstični odtiskovalnik za kakovostne bitne slike in besedilo vam ponuja široko izbiro možnosti odtiskovanja. Z aktiviranjem programske razvojne zbirke lahko CR-190i/CR-190i UV v enem premiku dinamično natisne rezultate prepoznavanja zapisov z magnetnim črnilom in s tem izboljša produktivnost

Pomoč bankam pri preprečevanju prevar


CR-190i UV ima vgrajena ultravijolična tipala, s katerimi je mogoče skenirati vzorce za preprečevanje prevar, ki so na čekih natisnjeni z ultravijoličnim črnilom. Omogoča hkratni zajem dveh slik – črno-bele ali sivinske in ultravijolične – s hitrostjo do 160 kopij na minuto.

Preprosto vzdrževanje


Stranska odprtina omogoča preprosto izvajanje vzdrževalnih opravil, kot so menjava kartuš, odpravljanje zastojev papirja in čiščenje. Hkratno posodabljanje gonilnikov in vgrajene programske opreme skrajša čas rutinskega vzdrževanja, priročno orodje za vpis pa vam pomaga, da težave razrešite hitro in natančno ter s čim krajšim izpadom delovanja.

Preprosta integracija


CR-190i/CR190i UV v celoti podpira vmesnike ISIS/TWAIN, kar organizacijam omogoča, da naprave uporablja z različnimi programi za skeniranje. Prav tako podpira tri vrste kompletov za razvoj programske opreme, programska oprema Ranger Transport API družbe Silver Bullet Technology pa omogoča preprosto integracijo naprave CR-190i/CR-190i UV v nove ali obstoječe sisteme.

*Na osnovi Canonovega preverjanja

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA CR-190i / CR-190i UV, njegove funkcije in zmožnosti.