Canon imageFORMULA DR-2010C

imageFORMULA DR-2010C

Priročno in produktivno namizno skeniranje je pravkar postalo še bolj enostavno s kompaktnim in zmogljivim skenerjem DR-2010C, ki delovnim skupinam in oddelkom zagotavlja vrhunsko delovanje.

Prednosti

  • Kompaktna oblika, ki vam prihrani prostor
  • Hitro barvno skeniranje pri hitrosti 20 str/min
  • Izvrstna kakovost slike
  • Impresivna obdelava dokumentov
  • Programska oprema CaptureOnTouch za hitro in preprosto skeniranje
  • Vključena zmogljiva programska oprema

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon imageFORMULA DR-2010C

Hitri rezultati


Z inovativnim tipalom CIS skener DR-2010C poskrbi za hitro in produktivno skeniranje črno-belih, sivinskih in barvnih dokumentov. Obojestranske dokumente tako lahko skenirate kar s hitrostjo 20 str/min ali 40 ipm.

Visoka kakovost slik


Ne glede na to, kaj skenirate – od papirja NCR slabe kakovosti do obledelih barvnih besedilnih dokumentov s temnimi podrobnostmi v ozadju, je DR-2010C z optično ločljivostjo 600 dpi najboljša rešitev za doseganje izjemnih rezultatov. Na voljo so številne možnosti obdelave slik, vključno z napredno izboljšavo besedila, zmanjšanjem učinka valovitosti in preprečevanjem pronicanja barve, ki zagotavljajo kakovostne slike in odlično berljivost.

Produktivnost in zanesljivost


Izkoristite produktivnost in zanesljivost z dodatnimi prednostmi uporabe funkcij, kot so: prepoznavanje usmerjenosti besedila, samodejno zaznavanje barv, preskok prazne strani in Canonov sistem hitrega okrevanja.

Impresivna obdelava dokumentov


Pot za papir je nekoliko nagnjena, kar zagotavlja optimalno zanesljivost podajanja, od tankih do debelih dokumentov ter tiskanih dokumentov, poslovnih vizitk, osebnih izkaznic, fotografij in dokumentov A3 (v načinu folio). Samodejno zaznavanje velikosti strani in poravnava pa omogočata optimalno prirezovanje in poravnavo slik.

Preprosta uporaba


Trije gumbi za opravila, ki jih lahko programirate, poenostavijo delovanje in izvedbo nalog, kot sta skeniranje v e-pošto in skeniranje v datoteko, ne da bi za to potrebovali dodatno programsko opremo – potreben je le pritisk na gumb. Za še večjo priročnost je na voljo možnost samodejnega izklopa/vklopa skenerja v povezavi z računalnikom.

Preprostost skeniranja

Preprosta uporaba je ena od glavnih prednosti programske opreme CaptureOnTouch, še posebej za uporabnike, ki niso izkušeni pri skeniranju dokumentov in shranjevanju elektronskih podatkov. Programska oprema omogoča dva načina skeniranja: "Scan First", ki uporabniku omogoča, da najprej skenira dokument, nato pa izbere želeno obliko in mesto datoteke, "Select Scan Job" pa upravljavcu omogoča, da z vnaprej konfiguriranim gumbom opravila dokumente usmeri v določene datoteke poteka dela ali posamezna e-poštna sporočila.

Zmogljiva programska oprema


Za dodatno prilagodljivost je na voljo programska oprema za skeniranje Canon Capture Perfect ter orodja, kot so eCopy PDF Pro Office ter Omnipage, Paperport in Bizcard Reader.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA DR-2010C, njegove funkcije in zmožnosti.