Canon imageFORMULA DR-2020U

imageFORMULA DR-2020U

Skener DR-2020U vam s hitrim in preprostim skeniranjem ter možnostjo uporabe različnega papirja omogoča izboljšanje upravljanja dokumentov v pisarni in tako zmanjšati poslovne stroške in povečati donosnost.

Prednosti

  • Hitro barvno skeniranje pri hitrosti 20 strani na minuto ali 40 slik na minuto (200 dpi)
  • Izboljšana kakovost slike
  • Prilagodljivo skeniranje – samodejni podajalnik dokumentov, plošča in edinstven podajalnik vizitk
  • Hitro in preprosto skeniranje s programsko opremo CaptureOnTouch
  • Priložena je zmogljiva programska oprema

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon imageFORMULA DR-2020U

Preprosta uporaba in prilagodljivo skeniranje


DR-2020U je preprost za uporabo in ponuja hitro obojestransko skeniranje za majhne in domače pisarne ter oddelke večjih podjetij brez izgube kakovosti ali funkcij.

DR-2020U je kompakten skener v privlačnem črnem ohišju in omogoča tri prilagodljive možnosti skeniranja, zato je idealen za skeniranje širokega nabora dokumentov – od velikega paketa računov ali poročil do knjig, občutljivih arhivskih zapisov in vizitk.

Hitro skeniranje


Povečajte storilnost s hitrim obojestranskim skeniranjem, ki je enako hitro ne glede na to, ali so dokumenti črno-beli ali barvni. DR-2020U lahko s samodejnim podajalnikom dokumentov doseže hitrost 20 strani na minuto ali 40 slik na minuto (pri ločljivosti 200 dpi).

Izboljšana kakovost slike


Napredne funkcije za obdelavo slike, na primer odstranjevanje lukenj, samodejno zaznavanje velikosti strani, poravnava in napredna izboljšava besedila zagotavljajo rezultate najvišje kakovosti, jasne in ostre slike pa so za hitro obdelavo skenirane v manjše datoteke. Barvna poročila in fotografije lahko s Canonovo napredno tehnologijo tipala ločljivosti 600 dpi in 3-dimenzionalnim popravljanjem barv zajamete z izjemno natančnostjo.

Prilagodljive možnosti skeniranja


Za najboljšo prilagodljivost lahko uporabniki v samodejni podajalnik dokumentov naložijo največ 50 listov ali pa kopirajo ročno s ploskim skenerjem. Poleg tega je vgrajen namenski bralnik vizitk, v katerega lahko naložite največ 15 vizitk za hitro paketno pretvorbo poslovnih kontaktnih informacij.

Preprosto upravljanje z enim pritiskom


Tudi uporabniki, ki nimajo veliko izkušenj s skeniranjem, bodo lahko DR-2020U upravljali hitro in preprosto. Njegova intuitivna nadzorna plošča ima 3 poslikane gumbe za hitro in učinkovito upravljanje pogostih opravil skeniranja, na primer skeniranja v e-pošto, skeniranja v mape in skeniranja v tiskalnik, z "enim pritiskom" gumba. Canonova programska oprema CaptureOnTouch poenostavi skeniranje, zmanjša število napak in prihrani dragoceni čas.

Zmogljivi programi


Skenerju DR-2020U je priložen celovit in prilagodljiv paket programske opreme z orodji za hitro in učinkovito zajemanje, urejanje, izpolnjevanje in upravljanje dokumentov. S priloženo programsko opremo PaperPort lahko uporabniki slike pošiljajo neposredno v Microsoft SharePoint ali druge aplikacije. Priložena je tudi druga uporabna programska oprema – Canon CapturePerfect, BizCard, Nuance OmniPage in eCopy PDF Pro Office.

Energijska učinkovitost, ki vam prihrani denar


DR-2020U je v skladu s standardom Energy Star in ga lahko samodejno vklopite ali izklopite skupaj z računalnikom, na katerega je priklopljen.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA DR-2020U, njegove funkcije in zmožnosti.