Canon imageFORMULA DR-C120

imageFORMULA DR-C120

Učinkoviti in zanesljivi skener dokumentov imageFORMULA DR-C120 je enostavna in stroškovno učinkovita rešitev za zajemanje za manjše pisarne in poslovne oddelke.

Prednosti

  • Hitro barvno skeniranje do 40 slik na minuto
  • Kompakten in preprost za uporabo
  • Zmogljiv paket programske opreme, vključno z eCopy PDF Pro Office
  • Vtičniki za storitve v oblaku Google Docs, Evernote in SharePoint
  • Zanesljivo ravnanje z dokumenti
  • Napredna obdelava slike
  • Izjemno energijsko učinkovito

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon imageFORMULA DR-C120

Hitro in učinkovito skeniranje


DR-C120 s Canonovimi inovativnimi slikovnimi tehnologijami omogoča produktivno obojestransko barvno skeniranje do 40 slik na minuto. Podajalnik dokumentov za 50 listov zagotavlja produktivnejše delo.

Kompaktna naprava preproste uporabe


Uporabnikom prijazna sprednja plošča skenerja DR-C120 omogoča enostavno prekinitev, začetek in nadaljevanje skeniranja s pritiskom na gumb. Pogosto opravilo skeniranja lahko priročno zaženete z gumbom "Start", s čimer prihranite pri času, zagotavlja pa tudi natančno skeniranje, saj so vse nastavitve za opravilo skeniranja že določene. Kompaktni skener DR-C120 omogoča prilagodljivo uporabo na omejenem prostoru, saj vam s trismerno zasnovo pladnja omogoča skeniranje z odprtim, zaprtim ali polovično odprtim pladnjem za dokumente.

Celovita zbirka programske opreme vam omogoča več


Skenerju DR-C120 je priložena vrhunska različna programska oprema za profesionalne rezultate skeniranja, kot so: CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort in eCopy PDF Pro Office. Intuitivna programska oprema CaptureOnTouch podpira skeniranje v različne oblike zapisa, kot so PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP in PPTX. Dokumente lahko skenirate in shranite neposredno v programe v oblaku, kot so SharePoint, Evernote in Google Docs. Priložena je tudi licenčna programska oprema eCopy PDF Pro Office, ki omogoča zmogljivo in enostavno ustvarjanje, urejanje in pretvarjanje datotek PDF.

Impresivna obdelava dokumentov


Robustni podajalni mehanizem pri vseh vrstah dokumentov zagotavlja optimalno podajanje in zanesljivo ločevanje – tudi pri skeniranju mešanih snopov tankih in debelih dokumentov. S prilagodljivim skenerjem DR-C120 lahko skenirate tudi vizitke, osebne izkaznice, 3 m dolge dokumente in celo dokumente A3 (v načinu Folio).

Izjemna kakovost slike


DR-C120 ima intuitivne funkcije za obdelavo slike, zato ne zahteva veliko priprav za skeniranje mešanih dokumentov – enostavno naložite in skenirajte. Številne funkcije, kot so samodejno zaznavanje velikosti dokumenta, zaznavanje barv in poravnava, vam vedno zagotavljajo popolne rezultate. Za še enostavnejše skeniranje izberite popolnoma samodejni način, ki samodejno uporabi najboljše nastavitve skenerja glede na vsebino dokumenta.

Prijazno do okolja


DR-C120 je izjemno energijsko učinkovit, saj porabi več kot pol manj energije kot primerljivi skenerji v tem razredu. Skener se samodejno izklopi ob izklopu računalnika, kar je zelo priročno in dodatno varčuje z energijo.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA DR-C120, njegove funkcije in zmožnosti.