Canon imageFORMULA DR-C125

imageFORMULA DR-C125

Tanka in izjemno kompaktna naprava imageFORMULA DR-C125 zavzame neverjetno malo prostora. Zaradi edinstvenega navpičnega ohišja v obliki črke J je popolna za postavitev v delovnih oddelkih in na majhnih pisarniških mizah.

Prednosti

  • Tanko in kompaktno ohišje z edinstvenim navpičnim podajanjem v obliki črke J
  • Preprosto skeniranje z intuitivnimi funkcijami
  • Hitro obojestransko skeniranje: do 25 strani na minuti pri ločljivosti 300 dpi
  • Celovit paket programske opreme za vse vrste skeniranja
  • Hibridni model za uporabnike računalnikov z operacijskima sistemoma Mac in Windows

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon imageFORMULA DR-C125

Kompaktno ohišje in edinstvena zasnova


DR-C125 združuje edinstveno zasnovo in inovativne funkcije ter omogoča cenovno ugodno skeniranje brez ogrožanja kakovosti. Navpični podajalni sistem v obliki črke J pomeni, da ima DR-C125 najmanjše ohišje v svojem razredu. DR-C125 lahko postavite neposredno pred steno ali na pult, kjer je prostor omejen. Zaradi ravne poti papirja je skeniranje debelih ali reliefnih kartic izjemno preprosto in zaradi tega je DR-C125 neverjetno prilagodljiv.

Hitro in zanesljivo skeniranje

DR-C125 zagotavlja visoke hitrosti barvnega skeniranja do 25 strani na minuto (ali 50 slik v obojestranskem načinu), ultrazvočno zaznavanje dvojnega podajanja pa zagotavlja zanesljivo ravnanje s papirjem.

Preprosta uporaba, izjemni rezultati


DR-C125 je poln inovativnih funkcij, ki zagotavljajo preprostejše skeniranje. CaptureOnTouch vključuje popolnoma samostojen način delovanja, ki samodejno izbere najboljše nastavitve glede na vsebino dokumenta. Skeniranje s pritiskom ene tipke omogoča, da lahko zapletena opravila dokončate v samo nekaj sekundah. Naslednja inovativna funkcija naprave DR-C125 je možnost podajanja dokumentov z natisnjeno stranjo navzgor, ki uporabnikom omogoča, da dokumente vstavljajo v naravni usmeritvi in tako prihranijo dragoceni čas.

Prenovljen program CaptureOnTouch

CaptureOnTouch ima zdaj poenostavljen uporabniški vmesnik za bolj intuitivno skeniranje. Uporabniki lahko papirnate dokumente hitro pretvorijo v več oblik zapisa datotek (PDF, TIFF, JPEG, BMP in PowerPoint) ter dokumente skenirajo neposredno v SharePoint ali Evernote. Če potrebujete preprosto rešitev za arhiviranje dokumentov, uporabite CaptureOnTouch in ustvarite dokumente PDF, po katerih je mogoče iskati, kar omogoča enostavno iskanje in pridobivanje besedila. Dokumente je mogoče skenirati tudi v datoteke PDF/A – standardno obliko za dolgoročno shranjevanje.

Zmogljiva in prilagodljiva programska oprema

Napravi DR-C125 je priložen celovit komplet programske opreme, ki omogoča učinkovitejše delo. Poleg programa CaptureOnTouch so priloženi še Bizcard, OmniPage, Paperport, eCopy PDF Pro Office in PageManager (Mac), ki vam bodo pomagali izboljšati produktivnost.

Skeniranje v oblak

Skenirate lahko neposredno v storitev za upravljanje podatkov v oblaku, Evernote. V programu CaptureOnTouch je gumb za opravilo, s katerim dokument skenirate in podatke pošljete neposredno v Evernotove strežnike. Informacije lahko nato z mobilnim pametnim telefonom ali računalnikom pridobite od kjer koli na svetu.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA DR-C125, njegove funkcije in zmožnosti.