Canon imageFORMULA DR-C130

imageFORMULA DR-C130

Hiter in intuitiven skener DR-C130 povečuje vrednost pisarn in delovnih skupin, saj prinaša celovito zbirko profesionalne programske opreme in omogoča preprosto integracijo v oblak, zaradi česar sta zajemanje in izmenjava podatkov preprosta

DR-C130

Prednosti

 • Hitro obojestransko skeniranje največ 60 barvnih slik na minuto
 • Zanesljivo ravnanje s papirjem s sprostitvijo dvojnega podajanja
 • Izjemno kompaktna in prilagodljiva zasnova
 • Vključuje zbirko zmogljive programske opreme
 • Vtičniki za storitve v oblaku Google Docs, Evernote in SharePoint

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon imageFORMULA DR-C130

Hitro in učinkovito skeniranje


Canonovo inovativno kontaktno slikovno tipalo CMOS in tehnologija svetlih diod LED omogočata hitro skeniranje 30 strani ali 60 slik na minuto tako barvnih kot črno-belih dokumentov. Možnost obojestranskega skeniranja dokumentov z enim prehodom bo pospešila vaše delo z dokumenti, podajalnik dokumentov za 50 listov pa bo izboljšal produktivnost pisarne. DR-C130 je do 50 % bolj energijsko učinkovit kot konkurenčne naprave na tržišču.

Preprosta uporaba


Na sprednji plošči lahko s pritiskom gumba preprosto ustavite, začnete in nadaljujete skeniranje. Opravila skeniranja lahko registrirate s programsko opremo CaptureOnTouch in jih dodelite gumbu za začetek, kar omogoča hitro izvajanje pogostih postopkov skeniranja. CaptureOnTouch ponuja tudi popolnoma samostojen način delovanja, ki samodejno izbere najboljše nastavitve za opravila skeniranja in vam tako prihrani čas.

Zagotavljanje izjemne produktivnosti


DR-C130 omogoča priročno uporabo različnih medijev – od reliefnih kartic do največ 3 m dolgih listov. Zaradi trismerne zasnove pladnja skenerja lahko skenirate z zaprtim, odprtim ali polovično odprtim pladnjem, kar je zelo priročno, ko primanjkuje prostora na mizi. Zanesljivo skeniranje zagotavlja tudi priročen sistem za sprostitev dvojnega podajanja, ki uporabniku dovoljuje, da v posebnih primerih skeniranja ovojnice ali dokumenta s pripetim samolepilnim lističem "prezre in nadaljuje" opravilo skeniranja.

Izjemna kakovost slike


DR-C130 prinaša različne funkcije za obdelavo slik, ki vam pomagajo, da vedno dosežete izjemne rezultate. Funkcije, kot so poravnava, preskok praznih strani in prepoznavanje usmerjenosti besedila omogočajo natančno reprodukcijo slik.

Preprosto povezovanje z oblakom


Dokumente lahko skenirate in shranite neposredno v programe v oblaku, kot so SharePoint, Evernote in Google Docs. Podatke lahko nato pridobite s pametnim telefonom ali računalnikom. Za DR-C130 je na voljo tudi modul EMC Captiva Cloud Capture Run Time, s katerim lahko razvijalci brez težav ustvarjajo spletne programe za skeniranje.

Celovita zbirka programske opreme, ki je pripravljena za uporabo


Skupaj s skenerjem DR-C130 dobite obsežno družino prvovrstne programske opreme, s katero boste ustvarili profesionalne skenirane izdelke ter ustvarjali, urejali in upravljali poteke dela z dokumenti. Programska oprema vključuje CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort, eCopy PDF Pro Office in Kofax VRS.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA DR-C130, njegove funkcije in zmožnosti.

Scanning speed A4 (single sided)

Hitrost skeniranja velikosti A4 (enostransko)

Automatic document feeder

Samodejni podajalnik dokumentov

Scanning speed A4 (single sided)

Dnevni obseg skeniranja

Double-sided scanning

Obojestransko skeniranje

icon

Učinkovito paketno skeniranje

eCOPY

Ustvarjanje in urejanje dokumentov PDF

 • Skener

 • Dokumentacija

 • Plošča za namestitev

 • Plošča Kofax VRS

 • Napajalnik AC

 • Napajalni kabel

 • Kabel USB

 • Podajalni valj

Priložena programska oprema

Poizvedite več o programski opremi, ki je priložena temu skenerju.

Canonovi programi

CaptureOnTouch 2

Z uporabniku prijaznim vmesnikom CaptureOnTouch lahko preprosto skenirate papirnate dokumente v digitalne arhive in jih shranite ali pošljete na več ciljev, tudi v storitve v oblaku. Ustvarjajte dokumente PDF, ki omogočajo iskanje, z vgrajeno tehnologijo za optično prepoznavanje znakov.

Združljivost: Windows

COT_v2-Scan-C130.jpg
capture_perfect.jpg

Popoln zajem

Zmogljiv program, s katerim boste hitro in učinkovito paketno skenirali dokumente. Program omogoča napredne izhodne možnosti v več oknih in ogledih sličic.

 • Z zbirko funkcij za odstranjevanje nagiba, izboljšanje berljivosti in ostrine si vsakič zagotovite natančne digitalne dokumente.
 • Skenirajte neposredno v e-pošto, v PDF, datoteko ali predstavitev s samo enim pritiskom gumba
 • Registrirajte rutinske postopke ter brezskrbno urejajte, razporejajte ali upravljajte datoteke
 • Podpora Kofax VRS

Združljivost: Windows

Več informacij >

Programi drugih razvijalcev programske opreme

eCOPY

Zmogljiv in preprost program za gledanje, ustvarjanje, urejanje in pretvorbo dokumentov PDF. Program eCopy nudi vse možnosti označevanja, komentiranja in urejanja, vključno z izpolnjevanjem obrazcev s samodejnim prepoznavanjem polj v obrazcu. Priložena je tudi celotna zbirka orodij za varnost in podpisovanje dokumentov.
Združljivost: Windows

Paperport

Izboljšajte upravljanje dokumentov z zmogljivo programsko opremo, preprosto za uporabo, ter izkoristite vse prednosti Canonovega skenerja. Skenirajte, organizirajte, iščite in delite dokumente, pri tem pa se znebite kupov papirja ter učinkovito organizirajte domačo pisarno.
Združljivost: Windows

OmniPage

Program OmniPage z vgrajeno tehnologijo prepoznavanja besedila v Canonovem skenerju pretvori skenirane dokumente v vsebino, ki omogoča preprosto urejanje. Papirnate dokumente lahko pretvorite v digitalne datoteke, ki omogočajo urejanje, ob tem pa ohranite postavitev originalnega dokumenta, vključno s stolpci, barvami, slikami in grafikami.
Združljivost: Windows

Presto BizCard

S storitvijo Presto! lahko vedno ostanete v stiku s poslovnim partnerjem. Programska oprema BizCard za vaš skener. Ključne informacije o stiku z vizitke lahko hitro in preprosto pretvorite v digitalno zbirko podatkov, ki omogoča iskanje in urejanje, nato pa zbirko enostavno urejate in sinhronizirate.
Združljivost: Windows, Mac

Presto PageManager

PageManager je zmogljivo orodje za uporabnike naprav Mac, ki omogoča učinkovito upravljanje dokumentov. Orodje ima vgrajeno preprosto prepoznavanje besedila (OCR) ter omogoča shranjevanje, urejanje, organiziranje in skupno rabo skeniranih digitalnih dokumentov. Obdelava profesionalnih datotek deluje skupaj z enostavnim uporabniškim vmesnikom.
Združljivost: Mac

Komplet za razvoj programske opreme

BSDP

Z našim programom Business Solutions Developer Programme (BSDP) lahko dostopate do zbirke tehničnih podatkov, ki so v pomoč pri razvoju programov za našo družino poslovnih izdelkov. Za več informacij o naših kompletih za razvoj programske opreme obiščite spletno mesto Canon Developer Programme.