Canon imageFORMULA DR-C225

imageFORMULA DR-C225

Tanka in izjemno kompaktna naprava imageFORMULA DR-C225 zavzame neverjetno malo prostora. Zaradi edinstvenega navpičnega ohišja v obliki črke J je popolna za postavitev v delovnih oddelkih in na majhnih pisarniških mizah.

DR-C225

Prednosti

  • Tanko in kompaktno ohišje z edinstvenim navpičnim podajanjem v obliki črke J
  • Preprosto skeniranje z intuitivnimi funkcijami
  • Hitro obojestransko skeniranje: do 50 strani na minuto pri ločljivosti 300 dpi
  • Celovit paket programske opreme za vse vrste skeniranja
  • Hibridni model za Windows in Mac

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti Canon imageFORMULA DR-C225

Kompaktno ohišje in edinstvena zasnova


DR-C225 združuje edinstveno zasnovo in inovativne funkcije ter omogoča cenovno ugodno skeniranje brez ogrožanja kakovosti. Navpični podajalni sistem v obliki črke J pomeni, da je ohišje DR-C225 med najmanjšimi v tem razredu. DR-C225 lahko postavite neposredno pred steno ali na pult, kjer je prostor omejen. Zaradi ravne poti papirja je skeniranje debelih ali tiskanih kartic izjemno preprosto, zaradi česar je DR-C225 neverjetno prilagodljiv.

Hitro in zanesljivo skeniranje


DR-C225 zagotavlja visoke hitrosti barvnega skeniranja do 25 strani na minuto (ali 50 slik v obojestranskem načinu), ultrazvočno zaznavanje dvojnega podajanja pa zagotavlja zanesljivo ravnanje s papirjem.

Preprosta uporaba, izjemni rezultati


DR-C225 je poln inovativnih funkcij, ki zagotavljajo preprostejše skeniranje. CaptureOnTouch vključuje popolnoma samostojen način delovanja, ki samodejno izbere najboljše nastavitve glede na vsebino dokumenta. Skeniranje s pritiskom ene tipke omogoča, da lahko zapletena opravila dokončate v samo nekaj sekundah. Naslednja inovativna funkcija naprave DR-C225 je možnost podajanja dokumentov z natisnjeno stranjo navzgor, ki uporabnikom omogoča, da dokumente vstavljajo v naravni usmeritvi in tako prihranijo dragoceni čas.

Prenovljen program CaptureOnTouch


Najnovejše izboljšave programske opreme CaptureOnTouch zagotavljajo enostavnejše in bolj intuitivno skeniranje. Ta zmogljiva in prilagodljiva naprava za skeniranje je bila na novo zasnovana in vključuje uporabniški vmesnik z ikonami po posameznih korakih, ki olajšuje skeniranje, urejanje in pošiljanje dokumentov. Uporabniki lahko hitro pretvorijo papirnate dokumente v različne oblike zapisa datotek (PDF, TIFF, JPEG, BMP, PNG in PowerPoint). Programska oprema CaptureOnTouch prav tako zagotavlja preprosto arhiviranje dokumentov, ker omogoča skeniranje in ustvarjanje dokumentov PDF, po katerih lahko iščete – vključno z enostavnim iskanjem in pridobivanjem v besedilu. Dokumente je mogoče skenirati tudi v datoteke PDF/A – standardno obliko za dolgoročno shranjevanje.

Zmogljiva in prilagodljiva programska oprema


Napravi DR-C225 je priložen zmogljiv in celovit komplet programske opreme za takojšnjo uporabo, ki omogoča učinkovitejše delo. Poleg programa CaptureOnTouch so priloženi še Bizcard, OmniPage, Paperport, eCopy PDF Pro Office in PageManager (Mac), ki vam bodo pomagali izboljšati produktivnost.

Skeniranje v oblak


Še večja izbira priloženih vtičnikov vam omogoča enostavno skeniranje v priljubljeno storitev za upravljanje dokumentov in podatkov v oblaku, vključno s SugarSync, OneDrive in Dropbox ter Google Drive™, SharePoint in Evernote.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA DR-C225, njegove funkcije in zmožnosti.

icon

Hitrost skeniranja velikosti A4 (enostransko)

Automatic document feeder

Samodejni podajalnik dokumentov

Scanning speed A4 (single sided)

Dnevni obseg skeniranja

Double-sided scanning

Obojestransko skeniranje

USB connection

Povezava USB

ADF

Samodejni podajalnik dokumentov

Tilting control panel

Preprosto, intuitivno skeniranje

eCOPY

Ustvarjanje in urejanje dokumentov PDF

Windows & Mac compatible

Združljivo z operacijskima sistemoma Windows in Mac