Canon imageFORMULA DR-F120

imageFORMULA DR-F120

Uživajte v preprosti in hitri rešitvi za skeniranje s prilagodljivo napravo imageFORMULA DR-F120, ki se ponaša z integriranim samodejnim podajalnikom dokumentov in ploskim skenerjem. Popolna je za kakovostno zajemanje širokega nabora dokumentov.

Prednosti

 • Visoka produktivnost z obojestranskim skeniranjem s hitrostjo 20 strani na minuto in samodejnim podajalnikom dokumentov za 50 listov
 • Skeniranje knjig, revij ali občutljivih gradiv z integriranim ploskim skenerjem
 • Zagotovite si vrhunsko kakovost slik z ločljivostjo skeniranja do 2400 dpi
 • Preprosto skeniranje s programsko opremo CaptureOnTouch 3 in gumbi za opravila
 • Skeniranje v PDF-je, ki jih je mogoče urejati, in povezovanje s programi v oblaku
 • Nižji stroški z energijsko učinkovitim delovanjem

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon imageFORMULA DR-F120

Večja produktivnost


Z napravo DR-F120, kompaktno večnamensko rešitev za skeniranje, ki ponuja samodejni podajalnik dokumentov in ploski skener, lahko natančno in učinkovito zajemate različne vrste dokumentov. S podajalnikom dokumentov za 50 listov in hitrostjo skeniranja 20 strani na minuto boste prihranili dragocen čas. Z napravo DR-F120 boste lahko vsak dan zanesljivo opravili največ 1000 skeniranj.

Preprosto ravnanje s papirjem


Kljub svoji majhnosti vam DR-F120 zagotavlja prilagodljivost za skeniranje širokega nabora gradiv. Ravna pot papirja v samodejnem podajalniku dokumentov omogoča uporabo dokumentov širine A4 in največje dolžine 1.000 mm. Z ločilnim valjem v mehanizmu podajanja boste uživali v bolj zanesljivem in hitrejšem skeniranju mešanih dokumentov. Ploski skener je odličen za obdelavo medijev, kot so knjige, potni listi ali revije, ter preprosto zajemanje strani do velikosti legal. Enako dober je pri obdelavi fotografij ali drugih debelih, tankih ali občutljivih dokumentov.

Vrhunska kakovost slike


DR-F120 skenira v ločljivosti 2400 dpi in se ponaša z množico vgrajenih funkcij za izboljševanje slike ter Canonovo priznano tehnologijo obdelave slik, zato znova in znova zagotavlja rezultate izjemne kakovosti. S funkcijo 3D-popravljanja barv boste dosegli neprekosljivo natančnost barv, ki ostaja zvesta izvirniku.

Preprosta in uporabniku prijazna uporaba


V popolnoma samodejnem načinu, ki samodejno uporabi najboljše nastavitve za vsako skenirano sliko, boste s pritiskom enega gumba ustvarili izjemne rezultate. Vgrajena orodja odstranjujejo prazne strani in samodejno zaznajo velikost papirja ter usmerjenost besedila, funkcija samodejne poravnave pa izravna papir, podan pod kotom. Pogosta opravila lahko poenostavite tako, da jih dodelite 3 gumbom za opravila na plošči skenerja.

Priložena programska oprema omogoča večjo izbiro


Canonova programska oprema CaptureOnTouch 3 zagotavlja, da je skeniranje z napravo DR-F120 preprosto in intuitivno. S to prilagodljivo rešitvijo za skeniranje lahko uporabniki še preprosteje skenirajo, urejajo in pošiljajo svoje dokumente. Uporabniki lahko z vmesnikom, ki jih z ikonami korak po koraku vodi po postopkih, hitro pretvorijo papirnate dokumente v različne oblike zapisa datotek (PDF, TIFF, JPEG, BMP, PNG in PowerPoint). Programska oprema CaptureOnTouch prav tako zagotavlja preprosto arhiviranje dokumentov, ki omogoča skeniranje in ustvarjanje dokumentov PDF, po katerih lahko uporabniki iščejo – vključno z enostavnim iskanjem in pridobivanjem v besedilu. Priloženi so vtičniki za storitve v oblaku SharePoint, SugarSync, OneDrive, Dropbox, Google Drive™ in Evernote ter gonilnika ISIS in TWAIN.

Preprosta uporaba in vzdrževanje


Naprava DR-F120 je zaradi uporabniku prijazne zasnove preprosta za vzdrževanje. Valje podajalnika lahko uporabnik zamenja sam, s čimer se izogne stroškom za serviserja. Zaradi energijske učinkovitosti skenerja, ki med delovanjem uporablja manj kot 20 W, bodo vaši stroški upravljanja nizki.

Nagrade

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA DR-F120, njegove funkcije in zmožnosti.

Scanning speed A4 (single sided)

Hitrost skeniranja velikosti A4 (enostransko)

Automatic document feeder

Samodejni podajalnik dokumentov

Scanning speed A4 (single sided)

Dnevni obseg skeniranja

ADF

Samodejni podajalnik dokumentov

Scan thick documents or magazines

Skeniranje debelih dokumentov ali revij

Double-sided scanning

Obojestransko skeniranje

High resolution photo scanning

Skeniranje fotografij v visoki ločljivosti

Tilting control panel

Preprosto, intuitivno skeniranje

USB connection

Povezava USB

 • Skener

 • Plošča za namestitev

 • Navodila za namestitev

 • Napajalnik

 • Napajalni kabel

 • Kabel USB

Raziskujte

Priložena programska oprema

capture-on-touch.jpg

CaptureOnTouch 3

Z uporabniku prijaznim vmesnikom CaptureOnTouch lahko preprosto skenirate papirnate dokumente v digitalne arhive in jih shranite ali pošljete na več ciljev, tudi v storitve v oblaku. Ustvarjajte dokumente PDF, ki omogočajo iskanje, z vgrajeno tehnologijo za optično prepoznavanje znakov.

Združljivost: Windows

Komplet za razvoj programske opreme

Z našim programom Business Solutions Developer Programme (BSDP) lahko dostopate do zbirke tehničnih podatkov, ki so v pomoč pri razvoju programov za našo družino poslovnih izdelkov. Za več informacij o naših kompletih za razvoj programske opreme obiščite spletno mesto Canon Developer Programme.