Canon imageFORMULA DR-M1060

imageFORMULA DR-M1060

Prilagodljiv in izjemno kompakten skener velikosti A3 s potjo papirja z obratom za 180° in izbirno ravno potjo papirja. DR-M1060 je popoln za zanesljivo skeniranje različnih dokumentov do velikosti A3 in je zelo prijazen do narave.

picture_DR-M1060_detail_image

Prednosti

 • Izjemno kompakten skener velikosti A3
 • Pot z obratom za 180 stopinj in ravna pot za skeniranje različnih dokumentov
 • Produktivno skeniranje z najvišjo hitrostjo 120 slik na minuto
 • Nalaganje s sprednje strani za priročno nalaganje papirja
 • Zmogljiva programska oprema, vključno s programom Kofax VRS
 • Preprosto dodajanje ploskih skenerjev ali modula za črtne kode

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon imageFORMULA DR-M1060

Neverjetna kompaktnost


DR-M1060 je izjemno kompakten skener velikosti A3 – popoln je za poslovne oddelke ali manjše ločene pisarne, ki imajo omejen delovni prostor, vseeno pa potrebujejo skeniranje dokumentov velikosti A3. Uporabniki bodo veseli udobnega in priročnega upravljanja, ki ga omogoča podajanje in izhod dokumentov na sprednji strani.

Zanesljivo in prilagodljivo ravnanje s papirjem


Pot papirja z obratom za 180° in izbirna ravna pot papirja z robustnim mehanizmom podajanja omogočata preprosto skeniranje različnih vrst medijev, vključno s tiskanimi karticami, debelim in tankim papirjem ter 3 m dolgimi dokumenti. V načinu Folio lahko skenirate tudi dokumente velikosti A1. DR-M1060 vključuje množico tehnologij za zanesljivo ravnanje s papirjem. Ultrazvočno zaznavanje dvojnega podajanja pomaga pri preprečevanju izgubljanja slik, funkcija sprostitve dvojnega podajanja (DFR) pa zmanjša število prekinitev, saj omogoča uporabnikom, da v posebnih primerih hitro prezrejo težavo in nadaljujejo s tiskanjem.

Izjemno produktivno skeniranje


DR-M1060 je izjemno produktiven, saj se ponaša z izjemnimi hitrosti obojestranskega skeniranja največ 120 slik na minuto (A4) in podajalnikom dokumentov za 80 listov. Kljub svoji majhnosti je ustvarjen za velike obremenitve do 7.500 dokumentov na dan.

Popolna obdelava slike ob vsaki uporabi


Uživajte v popolnih slikah z množico naprednih funkcij za obdelavo slike v napravi DR-M1060, na primer napredno izboljšavo besedila, ki ustvarja jasno berljive slike tudi iz izvirnikov z nejasnim besedilom. Dodatne funkcije, na primer samodejno zaznavanje barv ter velikosti strani, poravnavanje, popravljanje usmerjenosti besedila in prilagojeno izključevanje barv še izboljšajo kakovost in doslednost slik.

Priložena programska oprema za izboljšanje produktivnosti


Uživajte v hitrem in preprostem skeniranju s programsko opremo CaptureOnTouch za sprotna in redna opravila. Če skenirate večje pakete dokumentov je CapturePerfect popolna izbira za vas, saj prinaša pogled z več okni in sličicami ter prilagodljive možnosti, kot je skeniranje v mapo, e-pošto ali SharePoint. Skupaj z napravo DR-M1060 dobite tudi eCopy PDF Pro Office in Kofax VRS (vključno z mehanizmom AIPE).

Izbirna dodatna oprema


Za DR-M1060 je na voljo množica izbirne dodatne opreme, s katero boste ohranjali visoko raven produktivnosti. Skenirajte vezane knjige, dnevnike in krhke medije z izbirnima ploskima skenerjema velikosti A4 in A3. Oba ploska skenerja za dvojno skeniranje povežete prek USB-ja. Brez težav delujeta z napravo DR-M1060, tako da lahko pri vsakem skeniranju uporabite enake funkcije za izboljšavo slik. Na voljo je tudi 2D-modul črtne kode, ki omogoča prepoznavanje črtnih kod v oblikah QR in PDF417 ter podatkovne matrike z gonilniki ISIS/TWAIN.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA DR-M1060, njegove funkcije in zmožnosti.

60ppm

Hitrost skeniranja velikosti A4 (enostransko)

Automatic document feeder

Samodejni podajalnik dokumentov

Daily Scanning Volume

Dnevni obseg skeniranja

A3

Obojestransko skeniranje A3

USB connection

Povezava USB

icon

Učinkovito paketno skeniranje

Tilting control panel

Preprosto, intuitivno skeniranje

eCOPY

Ustvarjanje in urejanje dokumentov PDF

USB connection

Izboljšana kakovost slike

 • Skener
 • Plošča za namestitev
 • Plošča Kofax VRS
 • Plošča eCopy PDF Pro
 • Dokumentacija
 • Kabel USB
 • Napajalnik AC
 • Napajalni kabel

Priložena programska oprema

Poizvedite več o programski opremi, ki je priložena temu skenerju.

Canonovi programi

Capture on Touch

CaptureOnTouch 3

Z uporabniku prijaznim vmesnikom CaptureOnTouch lahko preprosto skenirate papirnate dokumente v digitalne arhive in jih shranite ali pošljete na več ciljev, tudi v storitve v oblaku. Ustvarjajte dokumente PDF, ki omogočajo iskanje, z vgrajeno tehnologijo za optično prepoznavanje znakov.

Združljivost: Windows

Popoln zajem

Zmogljiv program, s katerim boste hitro in učinkovito paketno skenirali dokumente. Program omogoča napredne izhodne možnosti v več oknih in ogledih sličic.

 • Z zbirko funkcij za odstranjevanje nagiba, izboljšanje berljivosti in ostrine si vsakič zagotovite natančne digitalne dokumente.
 • Skenirajte neposredno v e-pošto, v PDF, datoteko ali predstavitev s samo enim pritiskom gumba
 • Registrirajte rutinske postopke ter brezskrbno urejajte, razporejajte ali upravljajte datoteke
 • Podpora Kofax VRS

Združljivost: Windows

Več informacij >
capture_perfect.jpg
CaptureOnTouch Pro

CaptureOnTouch Pro

Skener ima program CaptureOnTouch Pro, ki je Canonova programska oprema za profesionalno in enostavno skeniranje. Enostavno zajemajte in razvrščajte skene v paketih, vključite Canonov skener v svoje poslovanje in obdelavo dokumentov ter tako izboljšajte produktivnost.

Združljivost: Windows

Več informacij >

Programi drugih razvijalcev programske opreme

eCOPY

Zmogljiv in preprost program za gledanje, ustvarjanje, urejanje in pretvorbo dokumentov PDF. Program eCopy nudi vse možnosti označevanja, komentiranja in urejanja, vključno z izpolnjevanjem obrazcev s samodejnim prepoznavanjem polj v obrazcu. Priložena je tudi celotna zbirka orodij za varnost in podpisovanje dokumentov.
Združljivost: WindowsKofax VRS

Vodilna programska oprema za obdelavo slik VRS skrajša čas ročne priprave dokumentov, izboljša kakovost skeniranih slik in poveča zmogljivost skenerjev velikih naklad. Izboljšana berljivost in optično prepoznavanje znakov povečata produktivnost.
Združljivost: Windows

Komplet za razvoj programske opreme

BSDP

Z našim programom Business Solutions Developer Programme (BSDP) lahko dostopate do zbirke tehničnih podatkov, ki so v pomoč pri razvoju programov za našo družino poslovnih izdelkov. Za več informacij o naših kompletih za razvoj programske opreme obiščite spletno mesto Canon Developer Programme.