Canon imageFORMULA P-150

imageFORMULA P-150

Izjemno kompakten in prenosen P-150 je najhitrejši obojestranski skener A4 na tržišču in je odličen za pisarno ali za potovanje, saj ponuja možnost paketnega skeniranja s hitrostjo 15 strani na minuto z najboljšim 20-listnim samodejnim podajalnikom na tržišču.

Prednosti

  • Skeniranje z visoko hitrostjo največ 15 strani na minuto (30 slik na minuto)
  • Izjemno kompaktna naprava za varčevanje s prostorom in prenosljivost
  • Vgrajena programska oprema omogoča skeniranje takoj po priključitvi
  • Preprosto napajanje prek USB-ja
  • Hitro paketno skeniranje s samodejnim podajalnikom dokumentov kapacitete 20 listov
  • Visokokakovostna obdelava slik s tipalom ločljivosti 600 dpi
  • Združljivost z več platformami z gonilnikom za Mac/Linux

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon imageFORMULA P-150

Najbolj kompakten in prenosen obojestranski skener velikosti A4 na tržišču


Z majhnim in izjemno kompaktnim ohišjem je P-150 idealen za majhne in domače pisarne, kjer je prostor zelo pomemben, ter za potujoče uslužbence, ki morajo dokumente skenirati na poti.

Občutno povišanje produktivnosti


P-150 uporabnikom prihrani čas in jim omogoča, da naredijo več: s hkratnim skeniranjem obeh strani dokumentov s hitrostjo 15 strani na minuto in najboljšim 20-listnim samodejnim podajalnikom na tržišču omogoča hitro paketno skeniranje.

Ker je tako preprost za prenašanje, lahko podjetja uslužbencem na terenu zagotavljajo skeniranje tudi izven pisarne. To pomaga pospešiti obdelavo pomembnih dokumentov, na primer naročilnic, računov in zahtev za provizijo, s čimer izboljšate produktivnost in zmanjšate stroške.

Odlično za majhne in domače pisarne.


Majhen tloris in elegantna zasnova tiskalnika P-150 pomenita, da je enako primeren za dom kot za majhne pisarne. Programska oprema CaptureOnTouch skeniranje olajša vsem.

Idealno za uslužbence na terenu


Nobenega drugega skenerja ne morete tako preprosto spraviti v kovček ali torbo za prenosnik, napajanje prek USB-ja pa pomeni tudi, da uporabnikom s seboj ni treba nositi napajalnika. P-150 preprosto priključite na prenosni računalnik in začnite skenirati. Vgrajena programska oprema CaptureOnTouch lite uslužbencem na terenu omogoča tudi, da skenirajo na drugih računalnikih brez nameščanja vsiljivega gonilnika ali novih programov.

Napredna in intuitivna obdelava slik


Natančno tipalo z ločljivostjo 600 dpi zagotavlja izjemno kakovost slike – širok nabor funkcij za obdelavo, na primer samodejno zaznavanje barv, samodejno zaznavanje velikosti papirja, zaznavanje poravnave in zaznavanje usmerjenosti besedila, pa zagotavlja odlično kakovost in učinkovitost skeniranja.

CaptureOnTouch za preprosto skeniranje

Canonova programska oprema CaptureOnTouch omogoča preprosto in učinkovito skeniranje, vključno s preprostim upravljanjem vsakodnevnih opravil z eno tipko, na primer skeniranja v e-pošto ali skeniranja na namizje. Uporabniki imajo tudi možnost namestitve programa za razpršeno uporabo Evernote, s katerim lahko v splet hitro in preprosto prenesejo informacije, do katerih lahko priročno dostopajo od kjer koli.

Učinkovito sodelovanje


P-150 lahko s priloženimi standardnimi gonilniki TWAIN in ISIS uporabljate v velikem številu drugih programov za obdelavo slik. Poleg tega ima P-150 tudi potrdilo VRS (Kofax Virtual Rescan).

Preprosto shranjevanje


Canonova programska oprema CaptureOnTouch in integrirani programi, na primer BizCard Reader, omogočajo uporabnikom skeniranje in uvažanje vizitk v datoteke stikov. PaperPort omogoča tudi boljše shranjevanje, upravljanje in pridobivanje elektronskih datotek.

Prijaznost okolju


Z napajanjem prek USB-ja in nizko napetostjo 5 W je P-150 okolju prijazna izbira. Brez težav izpolnjuje zahteve standarda ENERGY STAR za učinkovito izrabo energije in zahteva manj energije za delovanje.

Moderna, elegantna oblika


Moderno zloščeno ohišje v barvi črne svile zagotavlja, da je P-150 tudi na videz sijajna investicija.

Združljivost z več platformami


P-150 je s priloženim gonilnikom TWAIN in programsko opremo CaptureOnTouch združljiv tudi z računalniki Mac. Za organizacije, ki želijo delati z odprto arhitekturo, pa je na voljo tudi z vmesnikom SANE združljiv gonilnik za Linux. Gonilnik lahko prenesete s Canonovega spletnega mesta s programsko opremo za podporo.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA P-150, njegove funkcije in zmožnosti.