Canon imageFORMULA P-208

imageFORMULA P-208

Kompaktni in elegantni mobilni skener P-208 je idealna izbira za potujoče uslužbence in domače uporabnike. Samodejni podajalnik dokumentov za 10 listov in hitro obojestransko skeniranje vedno zagotavljata visoko produktivnost.

Prednosti

  • Izjemno kompaktna, lahka in prilagodljiva zasnova
  • Samodejni podajalnik dokumentov za 10 listov za produktivno obojestransko skeniranje 16 slik na minuto
  • Podpira skeniranje tiskanih kartic in fotografij
  • Priročna, intuitivna funkcija skeniranja takoj po priključitvi
  • Podpora za Mac in Windows
  • Na voljo je dodatna enota za brezžično povezavo WU10

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon imageFORMULA P-208

Izjemno produktivno mobilno skeniranje


Drobni skener P-208 zagotavlja izjemno hitro obojestransko skeniranje pri hitrosti do 16 slik na minuto (črno-belo). Vgrajeni samodejni podajalnik dokumentov za 10 listov omogoča paketno skeniranje za še višjo produktivnost: idealno za skeniranje pogodb in povezanih dokumentov. P-208 je lahek sopotnik, saj je njegovo stojalo samo malce večje od standardnega ravnila in tehta samo 600 g. Ker se napaja neposredno prek povezave USB, vam doma ali na poti vedno zagotavlja visoko produktivnost.

Priročno skeniranje takoj po priključitvi


Elegantni, kompaktni in izjemno lahki P-208 zagotavlja priročno skeniranje takoj po priključitvi. Ko skener v načinu za samodejni zagon prek povezave USB povežete z računalnikom Windows ali Mac, se takoj zažene Canonova vgrajena programska oprema za zajemanje slik CaptureOnTouch Lite. Brez dodatne programske opreme ali gonilnikov lahko s skeniranjem začnete praktično takoj.

Skenirajte različne dokumente


S skenerjem P-208 lahko skenirate različne medije, od dokumentov A4 do dokumentov nepravilnih velikosti, kot so tiskane kartice, zato je idealna dodatna oprema za mobilne uporabnike. Organizirajte domače okolje in prostor prihranite tako, da skenirate račune za gospodinjstvo; ali pa spomine digitalno ohranite tako, da stare fotografije skenirate v visoki kakovosti s posebno funkcijo, ki slike reproducira tako, da so povsem zveste izvirniku.

Enostavna obdelava slik


Funkcije za obdelavo slike skenerja P-208 vključujejo samodejno zaznavanje barv, prepoznavanje usmerjenosti besedila in izboljšavo besedila, kar zagotavlja visokokakovostne slike in prihranke pri dragocenem času. Za priročno in intuitivno skeniranje uporabite popolnoma samodejni način, ki samodejno uporabi najboljše nastavitve za dokument. Enostavno naložite dokumente in jih skenirajte.

Prilagodljivo brezžično skeniranje


Skenerju P-208 dodajte dodatno enoto za brezžično povezavo WU10 in baterijo, da si vedno zagotovite svobodno skeniranje. Uporabljajte ga za brezžično skeniranje dokumentov neposredno v pametni telefon, tablični ali namizni računalnika, ali prek omrežnega strežnika ali domačega usmerjevalnika omogočite skupno rabo skenerja skupini uporabnikov.

CaptureOnTouch Mobile


P-208 priključite na dodatno enoto WU10 in s Canonovo programsko opremo CaptureOnTouch Mobile skenirajte neposredno v iPhone®, iPad® ali napravo Android. S številnimi funkcijami, kot je obojestransko skeniranje dokumentov v enem prehodu, prihranite dragoceni čas. Napredna orodja za obdelavo slike, kot so samodejno zaznavanje velikosti dokumenta, samodejna poravnava in brisanje praznih strani, vedno zagotavljajo vrhunsko kakovost slike. Brezplačna aplikacija je na voljo za naprave iOS in Android.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA P-208 , njegove funkcije in zmožnosti.

ADF

Samodejni podajalnik dokumentov

USB connection

Povezava USB