Canon imageFORMULA P-215

imageFORMULA P-215

Elegantni skener P-215 zagotavlja priročno skeniranje v pisarni, doma ali na poti. Je najhitrejši prenosni skener s hitrostmi obojestranskega skeniranja do 30 slik na minuto.

Prednosti

  • Hitro skeniranje prek USB-ja s hitrostjo največ 30 slik na minuto
  • Paketno skeniranje s samodejnim podajalnikom dokumentov kapacitete 20 listov
  • Izjemno kompaktna naprava za varčevanje s prostorom in prenosljivost
  • Podpira skeniranje osebnih izkaznic in reliefnih kartic
  • Skeniranje v Google Docs in Evernote
  • Izjemna kakovost slike
  • Zmogljiva programska oprema za računalnike Mac in osebne računalnike

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon imageFORMULA P-215

Najproduktivnejše skeniranje prek USB-ja


imageFORMULA P-215 je najproduktivnejši tiskalnik v svojem razredu. S hitrostmi obojestranskega skeniranja do 30 slik na minuto in 20-listnim samodejnim podajalnikom dokumentov bo skeniranje učinkovito v pisarni, doma ali na poti. Skener lahko tudi pri najvišjih hitrostih napajate z enim kablom USB prek priključka USB 3.0.

Izjemno kompaktna naprava za varčevanje s prostorom in prenosljivost


Izjemno lahek in kompakten skener P-215 ima elegantno sivo in črno ohišje, zato je popoln za pisarne. Ker je tako majhen, ga lahko brez težav postavite tudi na zasedene mize. Skener lahko priklopite v vsak osebni računalnik ali računalnik Mac in ga takoj začnete uporabljati. Z edinstveno Canonovo vgrajeno programsko opremo CaptureOnTouch Lite boste takoj pripravljeni na delo – brez nalaganja gonilnikov ali drugih programov.

Namenski skener osebnih izkaznic


Ker je skeniranje izkaznic vedno bolj pomembno za preverjanje pristnosti, ima P-215 namensko režo za skeniranje kartic. Napreden mehanizem preklopnega podajanja zagotavlja hitro skeniranje osebnih izkaznic in reliefnih kartic.

Izboljšana obdelava slike


Napredna tehnologija omogoča natančno skeniranje do ločljivosti 600 dpi. Bogat nabor funkcij za obdelavo slike, na primer samodejno prepoznavanje barv in samodejno prepoznavanje usmerjenosti dokumenta, zagotavlja izjemno kakovost skeniranja, ki je popolno za ustvarjanje PDF-jev, po katerih je mogoče iskati.

Neposredno skeniranje v oblak


Uporabniki lahko skenirajo neposredno v storitve oblaka, kot so Evernote, GoogleDocs™ in SharePoint. To omogoča hiter prenos informacij v oblak, kjer so na voljo kjer koli in kadar koli.

Zbirka zmogljive programske opreme


P-215 uporablja gonilnike ISIS in TWAIN, kar omogoča preprosto integracijo v standardne programe za obdelavo slik, in vključuje celovito zbirko programske opreme, ki uporabnikom omogoča učinkovitejše delo. Canonova programska oprema CaptureOnTouch ima intuitiven vmesnik, ki olajša skeniranje. Ponuja popolnoma samostojen način delovanja, ki samodejno izbere najboljše nastavitve za opravila skeniranja. PageManager (Mac) in PaperPort (Windows) zagotavljata učinkovita orodja za upravljanje in pretvarjanje datotek. Skeniranje poslovnih vizitk pa s programom BizCard še nikoli ni bilo tako preprosto.

Kompleti za razvijalce programske opreme


Na voljo so za CaptureOnTouch in CaptureOnTouch Lite (vdelani v skener) in razvijalcem omogočajo preprosto integracijo lastnih programov v P-215 in vzpostavljanje povezav s programi drugih proizvajalcev.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA P-215, njegove funkcije in zmožnosti.