Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P

imageFORMULA ScanFront 300/300P

Ta hiter in kompakten barvni omrežni skener je zasnovan za izboljšanje produktivnosti in poenostavitev izmenjave informacij. Zaradi elegantne in robustne zasnove je popoln za delavne pisarne in delo s strankami.

Prednosti

  • Kompaktna in privlačna oblika
  • Skeniranje in pošiljanje dokumentov na več ciljnih mest
  • Uporabniku prijazno upravljanje, vključno z intuitivnim barvnim zaslonom na dotik
  • Nabor naprednih varnostnih funkcij
  • Preprosto oddaljeno upravljanje in integriranje v omrežje

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P

Kompaktna oblika


ScanFront 300/300P je preprost za uporabo in enostaven za upravljanje, zaradi njegove majhnosti pa ga lahko postavite skoraj kamor koli v pisarni. Z elegantno in robustno zasnovo ga lahko uporabljate na mestu, kjer sprejemate stranke, in si tako poenostavite delo.

Izboljšana produktivnost


ScanFront 300/300P vam pomaga poenostaviti poteke dela in znižati stroške z visoko hitrostjo skeniranja 30 strani ali 60 slik na minuto. Zaposleni v pisarni lahko dokumente hitro in varno pošljejo na različne cilje znotraj omrežja, vključno s pošiljanjem na več ciljev naenkrat, s čimer prihranite čas in denar.

Uporabniku prijazno delovanje


ScanFront 300/300P je za uporabnike preprosto in priročno orodje. Velik barvni zaslon na dotik visoke ločljivosti omogoča hitro in zanesljivo krmarjenje po menijih, gumbi za prilagojena opravila pa zagotavljajo hitro in natančno distribucijo datotek.

Robustna zaščita


Napredne varnostne funkcije vam pomagajo ohraniti nadzor nad ključnimi podatki. Varno preverjanje pristnosti uporabnikov in prepoznavanje prstnih odtisov (samo ScanFront 300P) preprečujejo nepooblaščene dostope do omrežja podjetja. Za dodatno zaščito lahko posameznim uporabnikom omejite dostop do določenih funkcij skenerja.

Priročno oddaljeno upravljanje


Omrežne skenerje ScanFront 300/300P lahko preprosto uvedete, so enostavni za upravljanje in vam pomagajo znižati stroške za informacijske tehnologije. Dodajanje skenerja v omrežje ne zahteva nobene dodatne strojne ali programske opreme. Skrbniki informacijskih tehnologij lahko preprosto oddaljeno posodabljajo, varnostno kopirajo in obnavljajo več naprav v spletnem brskalniku ali pa vsa opravila istočasno izvajajo s skrbniškim orodjem ScanFront.

Preprosta integracija


Integracija s sistemi za upravljanje dokumentov je preprosta s prilagodljivim poimenovanjem indeksnih in slikovnih datotek, ki omogoča preprostejše razvrščanje in pridobivanje datotek.

Izjemna zanesljivost


Z ravno potjo papirja in robustnim podajanjem je hkratno skeniranje dokumentov različnih tež in velikosti vedno zanesljivo. Ultrazvočna tipala za dvojno podajanje skenerja ScanFront 300P skrbijo, da prekrivajoči se dokumenti ne ostanejo neopaženi.

Okolju prijazno


ScanFront 300/300P porabi do 70 % manj energije kot podobni izdelki, zato boste z njim lahko uresničili cilje podjetja za varčevanje z energijo.

Edinstveno in preprosto prilagajanje


Na voljo je tudi programska razvojna zbirka, s katero lahko strokovnjaki razvijejo edinstvene rešitve za skeniranje z omrežno napravo ScanFront. Več informacij je na voljo prek Canonovega programa Business Solutions Developer Programme (BSDP).

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA ScanFront 300/300P, njegove funkcije in zmožnosti.