Canon imageFORMULA ScanFront 300e/300eP

imageFORMULA ScanFront 300e/300eP

Izjemno kompaktni omrežni skenerji ScanFront 300e/300eP s programsko opremo eCopy ShareScan ponujajo intuitivno izmenjavo dokumentov in tesno integracijo s poslovnimi procesi in programi.

Prednosti

  • Izjemno kompakten in produktiven omrežni skener
  • Pametno avtomatiziranje poslovnih procesov na napravi
  • Preprosto centralizirano skrbništvo in izboljšana varnost
  • Povezovalniki s programi za preprosto integracijo in vrhunsko povezljivost

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon imageFORMULA ScanFront 300e/300eP

Pametna obdelava dokumentov


Omrežni skener ScanFront 300e/eP s programsko opremo eCopy ShareScan vam pomaga avtomatizirati poslovne procese in izboljšati produktivnost s hitrim in pametnim zajemanjem dokumentov ter vzpostavitvijo povezav s poslovnimi omrežji, poteki dela in programi.

Enostavno skeniranje


Velik 8,5-palčni barvni zaslon na dotik in programska oprema eCopy ShareScan predstavljata intuitivni uporabniški vmesnik, ki omogoča hitro in preprosto skeniranje na več ciljnih mest, na primer v e-pošto, omrežne mape, internetne fakse ali neposredno v namizni računalnik uporabnika. Poleg tega lahko preprosto avtomatizirate poslovne poteke dela z enostavnim optičnim prepoznavanjem znakov in preusmerjanjem na cilj z drsnimi mapami in prikaznimi meniji.

Kompakten in zanesljiv


Kompaktna zasnova naprav ScanFront 300e/300eP pomeni, da jih lahko postavite v majhne pisarniške prostore in tako uporabnikom omogočite, da na delovnem mestu izkoriščajo prilagodljivo uporabo papirja, hitro skeniranje in izboljšano produktivnost. Ravna pot papirja zagotavlja zanesljivo paketno skeniranje različnih dokumentov – od tankih listov do debelih kartic.

Preprosto povezovanje


Omrežni skener ScanFront 300e/300eP lahko prek platforme eCopy ShareScan Manager brez težav uporabljate z drugimi povezanimi napravami eCopy. To skrbnikom omogoča, da uporabljajo skupni vmesnik za oddaljeno upravljanje vseh naprav v omrežju, ki podpirajo eCopy.

Izbirni povezovalniki, ki ustrezajo panožnim standardom


Za dinamično integracijo v sisteme, na primer tiste za upravljanje vsebine, kot so Microsoft SharePoint, Captaris RightFax, Interwoven Worksite in EMC Documentum, so na voljo izbirni povezovalniki eCopy. Na voljo vam je tudi povezovalnik s kompletom za razvoj programsko opreme, s katerim lahko neodvisni ustvarjalci programske opreme razvijajo lastne prilagojene rešitve.

Izboljšana produktivnost v pisarni


Skupaj s skenerjem ScanFront 300e/300eP dobite eCopy PDF Pro Office – zmogljiv in za uporabo preprost program za računalnik, ki vam omogoča ustvarjanje, spreminjanje in pretvarjanje datotek PDF. Z njim boste lahko sodelovali kot še nikoli do zdaj in tako občutno izboljšali produktivnost ter znižali stroške.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA ScanFront 300e/300eP, njegove funkcije in zmožnosti.