Canon imageFORMULA ScanFront 330

imageFORMULA ScanFront 330

Kompakten in zanesljiv barvni omrežni tiskalnik, s katerim boste izboljšali produktivnost in znižali stroške za informacijske tehnologije s hitrim in preprostim delovanjem, centraliziranim skrbništvom ter enostavno integracijo v poslovne programe in poteke dela

Prednosti

 • Elegantna in kompaktna oblika
 • Hitro in zanesljivo skeniranje
 • Uporabniku prijazno upravljanje s prilagojenimi tipkami za opravila
 • Nižji stroški za informacijske tehnologije z oddaljenim upravljanjem in integracijo v omrežje
 • Napredne varnostne funkcije
 • Preprosto prilagajanje s spletnim kompletom za razvoj programske opreme

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon imageFORMULA ScanFront 330

Hitro in zanesljivo skeniranje


Kompaktna naprava ScanFront 330 vam pomaga poenostaviti poteke dela in znižati stroške z visoko hitrostjo skeniranja 30 strani na minuto. Uporabniki lahko dokumente hitro pošljejo na različne cilje znotraj omrežja, vključno s pošiljanjem na več ciljev naenkrat. Z novo zasnovanim mehanizmom podajanja in ravno potjo papirja lahko uporabniki zanesljivo skenirajo različne vrste dokumentov – od debelega in tankega papirja, kartic, dokumentov do največje dolžine 1 m ali velikosti A3 (v načinu Folio) do reliefnih kartic.

Uporabniku prijazno upravljanje


Uporabniki bodo hitro ugotovili, da je skeniranje na napravi ScanFront 330 preprosto in priročno. Intuitiven 8,4-palčni barvni zaslon na dotik visoke ločljivosti in prilagodljive tipke za opravila zagotavljajo hitro in natančno razpošiljanje datotek na različna mesta, na primer v e-pošto, omrežno mapo, na FTP, USB, v faks ali tiskalnik. Uporabne funkcije za varčevanje s časom vključujejo pošiljanje na lasten e-poštni naslov uporabnikov in sprotno faksiranje, kjer je mogoče podrobnosti cilja faksa vnesti med skeniranjem.

Priročno oddaljeno upravljanje


Skener ScanFront 330 lahko preprosto uvedete, je enostaven za upravljanje in vam pomaga znižati stroške za informacijske tehnologije. Skener lahko v omrežje dodate brez dodatne strojne ali programske opreme in ga uporabljate, ne da bi morali namestiti strežniško programsko opremo. Skrbniki informacijskih tehnologij lahko več naprav preprosto oddaljeno posodabljajo, varnostno kopirajo in obnavljajo v spletnem brskalniku ali pa vsa opravila istočasno izvajajo s skrbniškim orodjem ScanFront.

Preprosta integracija


Integracijo v poslovne programe lahko opravite brez težav. Indeksne datoteke z metapodatki (v obliki CSV ali XML) lahko pošljete z vsakim skeniranjem in te informacije uporabite za poimenovanje datotek slik. To omogoča lažje razvrščanje v zaledne pisarniške sisteme. Poleg tega so razvijalcem na voljo kompleti za razvoj programske opreme, vključno s spletno različico, ki omogoča, da programska oprema ScanFront deluje v ločenem spletnem/oblačnem strežniku. To ponuja razvijalcem in oddelkom za informacijske tehnologije več možnosti za integracijo in ustvarjanje lastnih integriranih prilagojenih rešitev za njihove poslovne programe.

Robustna zaščita


ScanFront 330 vključuje robusten nabor naprednih varnostnih funkcij, ki uporabnikom omogočajo popoln nadzor nad dostopom, upravljanjem in distribucijo informacij. Med drugim so vam na voljo prijava s prepoznavanjem naprave, preverjanje gesla in samodejna odjava po določenem času neaktivnosti. Uporabniške omejitve in nadzor dejavnosti uporabnikov je mogoče upravljati z ene lokacije, varno pošiljanje dokumentov pa je sestavljeno iz šifriranja PDF-jev in zaščite z geslom. Vse to zagotavlja varen ogled, urejanje in tiskanje.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon imageFORMULA ScanFront 330, njegove funkcije in zmožnosti.

Scanning speed A4 (single sided)

Hitrost skeniranja velikosti A4 (enostransko)

Automatic document feeder

Samodejni podajalnik dokumentov

Up to 3,000 sheets per day

Največ 3.000 listov na dan

Intelligent network scanning

Pametno omrežno skeniranje

8.4” touch screen

8,4-palčni zaslon na dotik

Double-sided scanning

Obojestransko skeniranje

Scan to Folder

Skeniranje v mapo

Scan to FTP

Skeniranje v strežnik FTP

Scan to email

Skeniranje v e-pošto

Scan to USB memory

Skeniranje v pomnilnik USB

Scan to printer

Skeniranje v tiskalnik

Scan to FAX

Skeniranje v faks

 • Skener

 • Dokumentacija

 • Plošča za namestitev

 • Napajalnik AC

 • Napajalni kabel

 • Podajalni valj

Priložena programska oprema

Skrbniško orodje ScanFront

S programsko opremo skrbniškega orodja lahko upravljate več skenerjev ScanFront hkrati. Preverite lahko trenutno stanje skenerjev ScanFront v omrežju, konfigurirate nastavitve, upravljate uporabnike, varnostno kopirate in obnovite podatke o konfiguraciji.

ScanFront Administration tool
ScanFront service software

Programska oprema storitve ScanFront

Canonova programska oprema storitve ScanFront izboljša funkcije omrežja ScanFront. Programsko opremo lahko konfigurirate, da pošlje skene v omrežno mesto, kjer je neposreden prenos iz skenerja onemogočen, na primer:

•  Pot na različnem delu omrežja
•  Tiskalniki v omrežju
•  Mape v skupni rabi v računalniku, ki je določen z naslovom IP
•  Določena NAS (shramba, priključena v omrežje)

Komplet za razvoj programske opreme

Z našim programom Business Solutions Developer Programme (BSDP) lahko dostopate do zbirke tehničnih podatkov, ki so v pomoč pri razvoju programov za našo družino poslovnih izdelkov. Za več informacij o naših kompletih za razvoj programske opreme obiščite spletno mesto Canon Developer Programme.

Easy Scanning

Združljivost programa uniFLOW

Izkoristite podporo, ki jo ponuja program uniFLOW za Canonov omrežni skener dokumentov ScanFront, da izboljšate poteke dela skeniranja in zajemanja, hkrati pa uživate v številnih prednostih, ki jih ponuja skupina Canonovih naprav. Skener ScanFront ima kompaktno ohišje in izjemno zanesljiv podajalnik dokumentov, zato ga lahko namestite na najpriročnejše mesto ter učinkovito zajamete najširši obseg dokumentov.