CanoScan LiDE 25

Tanek, funkcionalen in cenovno ugoden skener CanoScan LiDE 25 z ločljivostjo 1200 dpi dopolnjuje vsako ustvarjalno okolje. Vso energijo, ki jo potrebuje, črpa iz ene povezave USB in ne potrebuje napajalnega kabla.

Prednosti

  • Kompakten, tanek in elegantne oblike
  • Napajanje prek vodila USB
  • Ločljivost 1200 x 2400 dpi¹ z 48-bitno barvno globino
  • Skeniranje v PDF
  • QARE Level 3 za odstranjevanje prašnih delcev in prask ter popravljanje osvetlitve iz ozadja
  • Nabor vsestranske programske opreme
  • 3 hitri gumbi
  • Način za več fotografij
  • Z-pokrov za skeniranje debelih dokumentov

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon CanoScan LiDE 25

Skeniranje s stilom


Ker v debelino meri 38 mm, je CanoScan LiDE 25 prava izbira za urejeno mizo. Zaradi majhne porabe energije skener LiDE ne potrebuje nadležnih napajalnih kablov – vse kar potrebujete je en sam kabel USB, priklopljen v računalnik.

Čeprav je majhen, skener LiDE 25 odlikuje visoka ločljivost. Ne glede na to, ali skenirate dokumente ali fotografije, ločljivost 1200 x 2400 dpi¹ in 48-bitna barvna globina zagotavljata natančno reprodukcijo tudi najmanjših podrobnosti in nežnih senc. Ostri končni rezultati skeniranja so primerni za povečave in urejanje slik po skeniranju.

Neposredno skeniranje v PDF


Funkcija "Skeniranje v PDF" skenira dokumente neposredno v PDF (Portable Document Format) in tako pospeši potek dela ter odpravi potrebo po dodatni programski opremi za pretvorbo. Ustvarjena je plavajoča paleta strani PDF, ki jo lahko poljubno urejate in razvrščate. Besedilo je med skeniranjem samodejno vdelano v datoteke PDF, kar omogoča urejanje in iskanje.

Ker vsi predmeti, ki jih želite skenirati, niso vedno primerne velikosti, ima skener LiDE 25 vgrajen inovativni dvojni pritrjeni Z-pokrov. Pokrov zagotavlja enakomeren pritisk na vsak predmet, ki ga položite na steklo, zaradi česar je skener idealen za skeniranje debelih dokumentov, revij in knjig – celo manjših paketov.

Canonov QARE Level 3 je vgrajeni sistem za izvajanje popravkov pri tiskanju fotografij. Sistem samodejno zazna prašne delce in praske, s čimer vam prihrani ure ročnega retuširanja. Prav tako lahko popravi zbledele barve, prekomerno zrnatost in slabo osvetlitev.

Več fotografij pri enem skeniranju


LiDE 25 razpolaga s hitrim in priročnim načinom za več fotografij², s katerim ustvarja posamezne samodejno prirezane datoteke, in sicer z enim skeniranjem do 10 različnih fotografij, poslovnih vizitk in drugih izvirnikov. Poskrbi celo za samodejno poravnavo slik in s tem prihrani dragoceni čas, ki bi ga drugače pred skeniranjem porabili za poravnavanje fotografij na steklu.

Priložena je tudi programska oprema za urejanje fotografij ArcSoft PhotoStudio in prepoznavanje besedila OmniPage SE OCR. Za kar najboljšo organiziranost skrbi paket z orodji CanoScan Toolbox, ki ga lahko poiščete na namizju in je pripravljen za takojšnjo uporabo. Poleg tega vam omogoča prilagajanje treh hitrih gumbov za najosnovnejše funkcije, kot so kopiranje in skeniranje neposredno v e-pošto in PDF.

¹ Optična ločljivost je meritev največje strojne vzorčne ločljivosti in temelji na standardu ISO 14473.
² Izvirniki morajo biti pravokotne oblike in položeni najmanj 1 cm narazen. Funkcija za poravnavo popravi nagib do 10 stopinj

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon CanoScan LiDE 25, njegove funkcije in zmožnosti.