CanoScan LiDE 600F

S tehnologijo LiDE, ki omogoča ločljivost 4800 x 9600 dpi*, enoto pretvornika za film in edinstveno 3-smerno zasnovo je skener CanoScan LiDE 600F dovolj prilagodljiv, da izpolni skoraj kakršno koli zahtevo.

Prednosti

  • Ergonomska, 3-smerna zasnova
  • Enota adapterja za film za 35 mm prosojnice
  • Odstranjevanje prahu/prask s tehnologijo QARE Level 3
  • 4800 x 9600 dpi*; 48-bitna barvna globina
  • USB 2.0 Hi-Speed
  • Skeniranje v PDF
  • Način za več fotografij
  • 7 enostavnih gumbov
  • Popolna programska oprema

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon CanoScan LiDE 600F

Prilagodljiv in lep videz


Z ergonomsko zasnovo je CanoScan LiDE 600F najboljši skener s tehnologijo LiDE z natančnejšim skeniranjem od katerega koli drugega skenerja. Tanek in kompakten skener CanoScan LiDE 600F s 3-smerno zasnovo in dvojno pritrjenim pokrovom, ki omogoča skeniranje skoraj katerega koli elementa. Vgrajeno stojalo omogoča skeniranje s spuščanjem dokumentov in pokončno postavitev skenerja za prihranek prostora.

Skeniranje filma


CanoScan LiDE 600F ima vgrajeno vsestransko enoto za pretvarjanje filma (FAU), ki omogoča skeniranje 6 x 35 mm negativov ali 4 diapozitivov v enem samem koraku.

Samodejno retuširanje


Z infrardečim skeniranjem vam tehnologija FARE Level 3 samodejno obnovi opraskane, poškodovane ali zbledele filme in vam prihrani ure ročnega retuširanja. Zmanjša zrnatost na hitrem filmu in vključuje prilagajanje osvetlitve. QARE Level 3 zagotavlja enake funkcije za fotografije.

Visoka kakovost


S senzorjem LIDE z ločljivostjo 4800 x 9600 dpi, ki lahko zajame neverjetne podrobnosti, lahko CanoScan LiDE 600F izdela vrhunske in izjemno ostre slike, primerne za povečavo in tiskanje v visoki ločljivosti. 48-bitna barvna globina zagotavlja izredno zvesto reprodukcijo barv pri skeniranju.

Zmogljivost in hitrost


CanoScan LiDE 600F se napaja iz ene povezave USB in vam tako zmanjša zmedo na mizi. Skener je prenosen in ga lahko s prenosnim računalnikom uporabljate skoraj kjer koli. S povezavo USB 2.0 Hi-Speed sta zagotovljena tudi hitro skeniranje in prenos kakovostnih slik.

Skeniranje več fotografij


V hitrem Canonovem načinu za več fotografij, kjer lahko največ 10 fotografij skenirate v enem koraku, vam CanoScan LiDE 600F prihrani čas. Način za več slik samodejno prepozna, obreže in poravna več različnih slik.

Enostavni gumbi


Sedem gumbov za skeniranje omogoča možnost izvajanja splošnih operacij skeniranja z enim samim pritiskom, kar nudi fleksibilnost s katero prihranite čas. Lahko jih prilagodite za funkcije, ki jih nenehno uporabljate: kopiranje, skeniranje, ustvarjanje datotek PDF ali pošiljanje v obliki e-poštnih sporočil. Štirje gumbi so dodeljeni neposrednemu skeniranju v dokumente PDF.

Popolna programska oprema


S programi ArcSoft PhotoStudio, OmniPage SE in Presto!PageManager lahko urejate skenirane slike, dokumente iz papirne oblike pretvorite neposredno v elektronsko obliko in upravljate skenirane slike. Canonovi orodji ScanGear in CanoScan Toolbox sta bili nadgrajeni, tako da omogočata boljšo kakovost slike in izboljšano funkcionalnost.

*Glejte specifikacije

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon CanoScan LiDE 600F, njegove funkcije in zmožnosti.