PREPROSTO IN ZABAVNO NATISNITE VSE, KAR VAM SRCE POŽELI

Čas je, da končno spravite fotografije s svojega telefona

Pametni telefon je vedno z vami in z njim lahko ujamete vse čudovite, dragocene, zabavne in nore trenutke, ki jih doživite. Ali ne bi bilo še bolje, če bi jim lahko vdihnili življenje?

S Canonovimi mini tiskalniki lahko tiskate neposredno s telefona in fotografije spremenite v dolgotrajne in čustvene spomine. Z njimi je tiskanje fotografij s telefona preprosto in priročno, najbolje pri tem pa je, da vas lahko spremljajo povsod.

Z brezžičnim internetom lahko v nekaj minutah natisnete vse, kar želite, in nato vključite svojo domišljijo ter fotografije spremenite v odlično darilo za prijatelja, stensko okrasitev doma ali album.

ZA NAJDRAGOCENEJŠE TRENUTKE

Življenje je polno zgodb – tako kot vaš telefon. Natisnite svoje najljubše fotografije z žepnim tiskalnikom SELPHY Square QX10.

Spremenite svoje najljubše fotografije teh edinstvenih trenutkov s svojimi najdražjimi v čudovite in trajne kvadratne natise z napisom.

Ustvarite čudovite natise v kakovosti fotografij z mini tiskalnikom serije SELPHY Square QX10.

VEDNO Z VAMI

Fotoaparat Zoemini S2 Instant Photo je dovolj majhen, da ga lahko povsod vzamete s sabo in preprosto spremenite katero koli zgodbo v fotografijo in katero koli fotografijo v zabavno osebno nalepko.

Z vgrajenim ogledalom in svetlobnim obročem bo Zoemini S2 spremenil vaše nore selfije v profesionalne fotografije. Če vam zmanjka papirja, lahko svoje najljubše fotografije shranite na micro SD kartico in jih natisnete pozneje.

Zajemite in natisnite ganljive zgodbe z Zoemini S2

TISKALNIK ZA VSAKOGAR

Izberite najprimernejši tiskalnik zase in fotografije končno spravite s svojega telefona!

KJE JIH LAHKO KUPIM

Big Bang d.o.o.
Foto Beseničar, d. o. o.
Foto Format, d. o. o.
Foto Grad, d. o. o.
Mimovrste d.o.o.
Tridist, d. o. o.