Влогвай и стриймвай по-лесно и удобно от всякога

Vloganje in ustvarjanje pretočnih vsebin še nikoli nista bila tako preprosta in priročna

Postavite svojo strast na prvo mesto – s Canonovimi kompleti.

Danes so videovsebine eden najzabavnejših in najpreprostejših načinov za povezovanje s tistimi, ki imajo enake strasti kot mi. V naših posebno zasnovanih kompletih boste našli vse, kar potrebujete za zajem in deljenje tistega, kar vam požene kri po žilah.

Ne glede na to, ali ste nov ali izkušen streamer ali vloger, vam bodo ti kompleti olajšali ustvarjanje in deljenje videovsebin ter vam s kakovostjo in funkcijami pomagali izstopati v množici konkurentov.

Pozabite na omejitve in ustvarite vsebine v kakovosti 4K v svojem slogu, kjer koli že ste, in to z neverjetno lahkoto.

DELITE VSE, KAR VAM POŽENE KRI PO ŽILAH

KayaSolo – Slovenia

Kaya Solo je ena izmed najbolj priljubljenih ustvarjalk video vsebin na YouTube-u, TikToku in Instagramu. Njeni energiji in idejam ni meja. Svoj prvi kanal je ustvarila že 2010 in začela z ustvarjanjem kratkih videov s prijatelji. Njena ljubezen do snemanja se je od takrat pridno razvijala in rastla. Na njenih kanalih najdete raznolike vsebine – od tehnologije, iger, filmov, potovanj ... pa do ličenja in preobrazb z lasuljami. Njena prva resnejša oprema za snemanje je bil fotoaparat Canon G7 X Mark I, ki pa ga je lansko poletje zamenjala s Canon Streaming kit-om in fotoaparatom Canon EOS M50 Mark II: »Tu notri je vse kar rabiš, kit je perfekcija. Nasplošno v življenju obožujem stvari, ki so enostavne, jaz ne kompliciram. To kamero sem priklopila in stvari so funkcionirale takoj.«

Oglejte si vse komplete za pretočni video.

KayaSolo – Slovenia

USTVARJAJTE PRETOČNE VSEBINE IN SE ZABAVAJTE

Ne glede na vaš cilj mora biti pretakanje zabavna in izpolnjujoča izkušnja. Naj gre za virtualno srečanje s prijatelji, deljenje vaših spretnosti v gamingu, športu ali kateri koli strasti, ki jo imate – naši kompleti za pretakanje imajo vse, kar potrebujete, da lahko s pretakanjem v kristalno jasni kakovosti začnete takoj. Kompakten fotoaparat, mini stativ, napajalnik, HDMI kabel, zajem Atomos 4K – vse v eni škatli.

Oglejte si vse komplete za pretakanje >>

СТРИЙМВАЙ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙ

VLOGAJTE, KJER KOLI ŽE STE

Ustvarjajte vsebine za svoj kanal za vloganje, ne glede na to, kje ste. Sledite svoji strasti in delite v kakovosti 4K vse, kar požene kri po žilah vam in vašim sledilcem, ne da bi morali razmišljati o tehniki, saj vas v naših kompletih za vloganje čaka vse, kar potrebujete. Kompakten fotoaparat, funkcionalen mini stativ Canon* in 64-GB spominska kartica – vse, kar potrebujete za ustvarjanje vrhunskih videovsebin.

Oglejte si vse komplete za vloganje >>

* Na voljo v izbranih kompletih za vloganje.

ВЛОГВАЙ, КЪДЕТО И ДА СЕ НАМИРАШ

IZBERITE KOMPLET, KI BO ZADOVOLJIL VAŠE POTREBE

Ne glede na to, ali ste nov ali izkušen streamer ali vloger, vam bodo ti kompleti olajšali ustvarjanje in deljenje videovsebin ter vam s kakovostjo in funkcijami pomagali izstopati v množici konkurentov.

KJE JIH LAHKO KUPIM?

Big Bang d.o.o.
Foto Beseničar, d. o. o.
Foto Format, d. o. o.
Foto Grad, d. o. o.
Mimovrste d.o.o.
Tridist, d. o. o.