Group of people pouring coulored powder on a woman.
alt text goes here

Natančno in zanesljivo samodejno ostrenje

Canonova tehnologija samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami omogoča izjemno sledenje s samodejnim ostrenjem po 80 % okvirja tako navpično kot vodoravno z izbiranjem in upravljanjem prek zaslona na dotik.

Tehnologija samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami

Videokamera EOS C200 je opremljena s posebej razvito tehnologijo samodejnega ostrenja, ki uporablja dve fotografski diodi, da izdela dve samostojni fotografiji, s čimer omogoča samodejno ostrenje z zaznavanjem razlike za gladko, hitro in točno samodejno ostrenje.

Canon Dual Pixel CMOS AF demonstration
Close up view of Canon video camera LCD monitor showing touch screen feature

Preprosto izbiranje točke ostrenja na zaslonu na dotik

4-palčni Canonov zaslon na dotik LCD ponuja hitro in intuitivno upravljanje in nadziranje ter vsakemu fotografu omogoča, da prevzame nadzor. Tapnite subjekt v okviru in izostrite sliko.

Zaznavanje obrazov

Sistem samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami videokamere EOS C200 ima dva načina zaznavanja obrazov, ki lahko samodejno zaznata in sledita izbranemu obrazu znotraj okvira ali ga prednostno določita na predhodno izbrano točko ostrenja.

Face Detection

Neprekinjeno samodejno ostrenje pri sledenju predmetov

Samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami videokamere EOS C200 lahko samodejno sledi izbranemu predmetu in zagotavlja, da je predmet med premikanjem izostren.

Picture of a group of people on a boat

Navodila za ostrenje z dvojnimi slikovnimi pikami

Slike 4K ne dopuščajo napak, ko gre za ročno ostrenje. Canonova funkcija navodil za ostrenje z dvojnimi slikovnimi pikami uporabnikom omogoča, da samozavestno ročno držijo in upravljajo ključno ostrenje, tako da doda sprednje/zadnje indikatorje ostrenja na izbrano točko ostrenja in zagotavlja, da sta smer in odklon ostrenja jasna.

photo of man on bike with woman showing face detection feature of video
Canon VDU displaying menu and AF speed

Nastavitev samodejnega ostrenja

Canon je dodal nove funkcije menija za nastavitev samodejnega ostrenja, ki uporabniku omogoča, da določi hitrost in občutljivost samodejnega ostrenja, s čimer zagotavlja večjo prilagodljivost in nadzor.

Raziščite druge prednosti