Accurate and Reliable Autofocus
alt text goes here

Natančno
in
zanesljivo
samodejno ostrenje

Kamera XF405/XF400 je prva v ponudbi Canonovih običajnih kamer, ki se ponaša s Canonovim inovativnim samodejnim ostrenjem CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami za gladke prehode ostrenja in izjemno natančnost.

Izboljšano, odzivno ostrenje

Kamera XF405/XF400 je majhna, lahka in okretna. Z zmožnostjo snemanja v ločljivosti 4K je ostrenje izjemno hitro in natančno.

Delovanje samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami

Samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami je tehnologija samodejnega ostrenja s tipalom in zaznavanjem faze, ki je zasnovana za priročno in zmogljivo sledenje ostrenju in hitro samodejno ostrenje. Gre za edinstveno Canonovo tehnologijo, ki uporablja dve fotografski diodi na slikovno piko za samodejno ostrenje in ju kombinira za snemanje videa.

Tako se ohranja natančnost ostrenja tudi pri premikajočih se predmetih, kar je ključnega pomena pri zajemanju v ločljivosti 4K in zagotavljanju učinkovitejšega snemanja samo enega snemalca.

Dual Pixel CMOS AF
XF405_1_advanced_zoom_FHD

Upravljanje zaslona na dotik

Odkrijte, kako lahko na zaslonu na dotik kamere XF405/XF400 izberete točko ostrenja in uporabite sledenje.

Ogled videoposnetka

Face Detection

Zaznavanje obrazov

Tehnologija samodejnega ostrenja z zaznavanjem obrazov v kameri XF405/XF400 omogoča, da predmet med upravljanjem ostane izostren.

Ogled videoposnetka

Dual Pixel Focus Guide

Navodila za ostrenje z dvojnimi slikovnimi pikami

Grafični uporabniški vmesnik, prvič na voljo v kamerah Cinema EOS, s pomočjo tehnologije samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami za potrjevanje ročnega ostrenja določi, v katero smer se mora obroč za ostrenje objektiva obrniti, da dosežete natančno ostrenje.

Ogled videoposnetka