High performance filmmaking
alt text goes here

Visokozmogljivo
snemanje
videoposnetkov

Kamera XF405/XF400 je sicer majhna, vendar vsebuje številna orodja za snemanje. Z naprednim tipalom vrste 1.0 in najnovejšim dvojnim procesorjem DIGIC DV 6 kamera zagotavlja kompaktno rešitev za raznovrstno snemanje v ločljivosti 4K.

Ujemite vse podrobnosti na čudovit način

Tipalo vrste 1.0 nudi različne prednosti, ki omogočajo izjemno ostre videoposnetke v ločljivosti 4K, pa tudi več ustvarjalnosti pri globini polja. Z najnovejšim dvojnim procesorjem DIGIC DV6 boste hitro dosegli rezultate z izjemnimi podrobnostmi.

Capture every detail beautifully

Z učinkom počasnega posnetka dosezite bogatost in ekspresivnost

Visoka hitrost sličic 100P v polni visoki ločljivosti omogoča zajemanje čudovitega počasnega posnetka z osupljivimi podrobnostmi.

Slow motion in stunning detail

Počasni posnetek z osupljivimi podrobnostmi

Oglejte si, na kakšen način vam lahko kamera XF405/XF400 z možnostmi visoke hitrosti sličic prinese nove ustvarjalne priložnosti.

Ogled videoposnetka

Ujemite vsak svetel odtenek, senco in podrobnost

Zajemanje več podrobnosti na obeh koncih merila osvetlitve je cilj vsakega snemalca. To lahko dosežete s Canonovo nastavitvijo širokega dinamičnega obsega, ki omogoča osupljiv 800-odstoten dinamični obseg.

CANON_XF405_WIDE_DR_GRAPH
XF405_3_wide_DR_gamma

Ujemite vse podrobnosti. Verjemi videnemu

Oglejte si videoposnetek, ki prikazuje Canonov izjemen 800-odstoten širok dinamični obseg, in spoznajte, kako se ta kaže na končnem posnetku.

Ogled videoposnetka