Optical excellence for 4K filming
alt text goes here

Optična
odličnost
za snemanje v ločljivosti 4K

Snemanje v ločljivosti 4K zahteva izjemno ostrino slike, zato je družba Canon kamero XF405/XF400 opremila s 15-kratno optično povečavo najvišje kakovosti, ki omogoča izjemno visoko ločljivost tudi pri šibki svetlobi.

Širokokotna, zmogljiva povečava

Zaradi 25,5-milimetrskega objektiva z izjemno širokim kotom in 15-kratne optične povečave lahko kamera XF405/XF400 snema v najzahtevnejših okoljih. Z uporabo tipala 4K v načinu polne visoke ločljivosti lahko povečavo še razširite, in sicer na 30-kratno napredno povečavo, ki je idealna za zajemanje oddaljenih podrobnosti.

canon_xf405_wide_zoom_diagram
XF405_1_advanced_zoom_FHD

Popolnoma izkoristite vsako situacijo

Oglejte si, kako se lahko 15-kratna povečava kosa z zahtevnim okoljem snemanja v ločljivosti 4K, pri polni visoki ločljivosti pa se ta samo še izpopolni.

Ogled videoposnetka

5-osna stabilizacija slike z izjemno gladkimi prehodi

Kamera XF405/XF400 se ponaša s Canonovo vrhunsko 5-osno stabilizacijo slike, zato ste lahko pri snemanju med premikanjem ali ročnem snemanju samozavestni.

canon_xf405_wide_zoom_diagram

Ročno snemanje ni bilo še nikoli tako preprosto

Oglejte si, kako gladke prehode zagotavlja 5-osna stabilizacija pri snemanju med premikanjem.

Ogled videoposnetka

Built-in ND filters

Vgrajeni filtri ND

Kamera XF405/XF400 zagotavlja izjemno delovanje pri vsaki svetlobi. Vgrajeni filtri ND (ND 1/4, ND 1/16 in ND 1/64) vam z dotikom gumba omogočajo upravljanje osvetlitve pri močni svetlobi ali po potrebi široko odprtost zaslonke.

Ogled videoposnetka

Čudovita osvetljena območja z zaslonko z 9 lopaticami

Objektiv ima zaslonko z 9 lopaticami, kar pomeni, da je "zameglitev" neizostrenega ozadja s podvojenim številom svetlobnih žarkov lepše in bolj zaokroženo v primerjavi z zaslonko s parnim številom lopatic.

XF405_4_9-blade
canon_xf405_lens_diagram