CANON XF605

Revolucionarna tehnologija samodejnega ostrenja

Zaznavanje oči s samodejnim ostrenjem

XF605 se ponaša z najnovejšimi naprednimi funkcijami Canonovega priznanega samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami. Gre za prvo kamero serije XF z zaznavanjem oči s samodejnim ostrenjem, ki omogoča kameri XF605, da zaznava in natančno sledi ljudem, tudi ko je v ospredju drug predmet.

Napredna funkcija EOS iTR AF X

XF605 je prva profesionalna kamera, ki uporablja tehnologijo samodejnega ostrenja z globokim učenjem EOS iTR AF X, ki lahko obstane na glavi subjekta tudi, ko se ta obrne stran od fotoaparata.

Navodila za ostrenje z dvojnimi slikovnimi pikami

Pri ročnem ostrenju s kamero XF605 lahko uporabniki izkoristijo navodila za ostrenje na zaslonu, ki s pomočjo informacij sistema samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami prikazujejo, ali se ostrenje izvaja pred subjektom ali za njim. Ko se navodila na zaslonu obarvajo zeleno, so lahko uporabniki prepričani, da je izostritev odlična.

Samodejno ostrenje s prioriteto obrazov

Samodejno ostrenje s prioriteto obrazov samodejno prilagodi ostrenje tako, da sledi obrazu osebe v kadru, samodejno ostrenje samo obrazov pa se odziva samo, ko je obraz zaznan v kadru.

Samodejno ostrenje s sledenjem

Prek zaslona na dotik ali s krmilno ročico kamere XF605 izberite predmet, ki bo med premikanjem skozi kader vedno izostren.

NAROČITE SE ZDAJ

Prijavite se na obveščanje o kameri Canon XF605

Bodite med prvimi, ki bodo prejeli najnovejše posodobitve kamere Canon XF605, ponudbe družbe Canon, nasvete in vadnice, zadnje novice in vabila na lokalne dogodke.

Povezani članki

  1. Zunanji videz kamere Canon XF605 na teh fotografijah in v videoposnetkih se lahko razlikuje od tržnega izdelka.