CANON XF605

Odlična obdelava slik

Izkoristite moč in prilagodljivost

XF605 je prva kamera serije XF, ki združuje tipalo tipa CMOS 1.0 z ločljivostjo 4K s slikovnim procesorjem DIGIC DV7, zato predstavlja novo merilo za profesionalno kakovost slike na ravni oddajanja.

Optična odličnost

Z optično zasnovo, ki vključuje dva asferična elementa objektiva in en element objektiva Super UD, lahko visokozmogljiv objektiv 4K serije L na fotoaparatu XF0D4 zagotavlja izjemno kakovost slike v vseh delih zaslona. Vsestranska 15-kratna optična povečava zagotavlja doseg od 25,5 mm do 382,5 mm, enakovreden 35 mm, 30-kratna napredna povečava pa nudi dodatno prilagodljivost za visokokakovostno snemanje v polni visoki ločljivosti.

Zmogljiva stabilizacija slike

Canonova 5-osna stabilizacija slike zagotavlja izjemno ostre rezultate pri snemanju iz roke ali na poti. XF605 uporablja kombinacijo standardne stabilizacije slike, dinamične stabilizacije slike in poudarjene stabilizacije slike, zato omogoča izjemno učinkovit nadzor stabilizacije slike, ki se odlično obnese pri različnih objektih in v različnih okoliščinah fotografiranja.

NAROČITE SE ZDAJ

Prijavite se na obveščanje o kameri Canon XF605

Bodite med prvimi, ki bodo prejeli najnovejše posodobitve kamere Canon XF605, ponudbe družbe Canon, nasvete in vadnice, zadnje novice in vabila na lokalne dogodke.

Povezani članki

  1. Zunanji videz kamere Canon XF605 na teh fotografijah in v videoposnetkih se lahko razlikuje od tržnega izdelka.