CANON XF605

Daljinski upravljalnik in delovanje v omrežju

Model XF605 je opremljen s priključki za povezljivost 12G-SDI, Wi-Fi in Ethernet, ki podpirajo pretakanje IP v obliki H.264, kar je idealno za pretakanje v živo.

Video izhod USB

XF605 je prva profesionalna kamera serije XF, ki podpira video izhod (UVC) iz priključka USB-C, zato jo lahko uporabljate kot spletno kamero. Podpira tudi USB PTP, ki omogoča uvoz datotek iz fotoaparata v računalnik.

Funkcija oddaljenega upravljanja

XF605 je združljiv s številnimi žičnimi in brezžičnimi rešitvami oddaljenega upravljanja. Podpira večnamenski daljinski upravljalnik Canon RC-V100 in nov brskalnik za oddaljeno upravljanje, ki je optimiran za snemanje z enim upravljalcem s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Kamero XF605 lahko upravljate tudi z združljivimi daljinskimi upravljalniki, kot je RC-IP100, kot del nastavitev več kamer s Canonovimi kamerami PTZ in izbranimi kamerami Cinema EOS.

XF605

Izkoristite aplikacijo za mobilne naprave Canon Content Transfer in poenostavite prenašanje v omrežje ali pa z vgrajenimi vrati Wi-Fi ali ethernetnimi vrati vzpostavite povezavo s strežnikom FTP.

NAROČITE SE ZDAJ

Prijavite se na obveščanje o kameri Canon XF605

Bodite med prvimi, ki bodo prejeli najnovejše posodobitve kamere Canon XF605, ponudbe družbe Canon, nasvete in vadnice, zadnje novice in vabila na lokalne dogodke.

Povezani članki

  1. Zunanji videz kamere Canon XF605 na teh fotografijah in v videoposnetkih se lahko razlikuje od tržnega izdelka.