CANON XF605

Uporabnost in prilagodljivost

Izboljšane funkcije zaslona na dotik

Poleg priljubljenega vmesnika za neposredni dotik za takojšnje upravljanje samodejnega ostrenja in nastavitev na zaslonu vgrajeni 3,5-palčni vrtljivi zaslon LCD podpira upravljanje na dotik za upravljanje predvajanja, premikanje po meniju in nastavitve snemanja.

Več kot 100 funkcij, vključno s samodejnim ostrenjem z zaznavanjem oči, povečano ojačitvijo in vodnikom za ostrenje, lahko dodelite 11 prilagodljivim gumbom, ki so preprosto dostopni na kompaktni glavni enoti, medtem ko gledate skozi elektronsko iskalo.

XF605_Lifestyle

Neodvisni obroči za upravljanje

Kljub svoji kompaktni velikosti se objektiv z optično povečavo kamere XFK4 upravlja s tremi obroči. Ostrenje, povečavo in zaslonko lahko neodvisno prilagajate z obroči objektiva, od katerih ima vsak edinstven otipljiv občutek za natančno upravljanje.

XF605

Vgrajeni filtri ND

Notranja vrtljiva filtrska enota ND omogoča ustvarjalen nadzor nad zaslonko in hitrostjo zaklopa v različnih okoliščinah snemanja. Tri gostote – ND 1/4, ND 1/16, ND 1/64 – lahko nastavite s priročnimi zunanjimi gumbi v bližini ohišja objektiva.

NAROČITE SE ZDAJ

Prijavite se na obveščanje o kameri Canon XF605

Bodite med prvimi, ki bodo prejeli najnovejše posodobitve kamere Canon XF605, ponudbe družbe Canon, nasvete in vadnice, zadnje novice in vabila na lokalne dogodke.

Povezani članki

  1. Zunanji videz kamere Canon XF605 na teh fotografijah in v videoposnetkih se lahko razlikuje od tržnega izdelka.