Print app
alt text goes here

Canon

Aplikacija Print

Prevzemite nadzor s svojo pametno napravo in sami odločajte, kako boste tiskali, kopirali in skenirali.

Prenos iz trgovine App Store
Prenos iz trgovine Google Play

Učinkovito in pametno

Z aplikacijo Canon PRINT uživajte v nemoteni povezljivosti med dlanjo in tiskalnikom. Enostavno tiskajte, kopirajte in skenirajte s pametnih naprav, preverite stanje tiskalnika in se za prilagodljivejši nazor povežite z oblakom*.

*Nekatere funkcije niso na voljo v vseh izdelkih.

Sodobno in mobilno

Aplikacija Canon PRINT, ki jo lahko brezplačno prenesete, je popoln tiskarski spremljevalec. Pametni telefon ali tablico prek povezave Wi-Fi, vgrajenega načina dostopne točke ali Wi-Fi Direct povežite s tiskalnikom in se pripravite na tiskanje. Ohranite tudi najvišjo stopnjo vzdrževanja tako, da preverjate stanje tiskalnika, ravni črnila in opravljate vzdrževanje s pametno napravo kar na daljavo.

Capture and create

Preprosto skeniranje

Aplikacija vam omogoča optimizacijo skeniranja. Skenirajte dokumente in fotografije, shranite jih v različnih oblikah zapisa in jih pošljite naravnost v pametni telefon ali tablico. Skenirane datoteke lahko pošljete neposredno v e-pošto ali pa jih s storitvijo PIXMA Cloud Link naložite v oblak*.

*Skeniranje v oblak in e-pošto sta na voljo le uporabnikom izvirnih Canonovih črnil.

Simple scanning

Povezljivost z oblakom

S tiskalnikom naredite več in se z oblakom povežite kar na poti. Izkoristite storitev PIXMA Cloud Link in skenirane datoteke pošiljajte v priljubljene oblake*, kot so Dropbox, Google Drive in OneDrive, ali tiskajte iz njih. Svoje najljubše fotografije pa lahko tiskate tudi neposredno z družbenih omrežij, kot sta Facebook in Instagram.

*Skeniranje v oblak in e-pošto sta na voljo le uporabnikom izvirnih Canonovih črnil.

Cloud connections

Uporabite pametni telefon kot skener

Uporabite funkcijo zajemanja in kopiranja v aplikaciji Canon PRINT za hitro in preprosto kopiranje s fotoaparatom pametnega telefona. Neposredno iz telefona lahko kopirate, shranjujete ali pošiljate e-pošto.

Use your smartphone as a scanner

Združljivost aplikacije Canon PRINT

Canonova aplikacija PRINT se lahko uporablja z večino tiskalnikov z brezžično povezavo, vključno z najnovejšimi modeli PIXMA, MAXIFY in SELPHY. Ta aplikacija je na voljo za naprave iOS in Android in je združljiva z operacijskimi sistemi iOS 11.0–12.0 ali Android OS 4.4–9.0.

Podprti jeziki: angleščina, francoščina, nemščina, španščina, italijanščina, nizozemščina, portugalščina, poljščina, ruščina, danščina, finščina, norveščina, švedščina, češčina, turščina

Vklopite iz svoje dlani

S Canonovimi aplikacijami spremenite svojo pametno napravo v izpopolnjeno orodje za tiskanje.