Izkusite svobodo brezžične povezave.

Program Canon PRINT Inkjet/SELPHY za iOS in Android omogoča, da s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom tiskate in skenirate, neposredno dostopate do storitev v oblaku in si celo na daljavo ogledate stanje tiskalnika ter ročne ali realne ravni črnila. Prenesite ga brezplačno in revolucionarno spremenite svoj način tiskanja, kopiranja in skeniranja.


App Store
Google Play

pokrajina

• Brezžično tiskanje, kjer koli ste

• Preprosto skeniranje

• Nadzorujte kopiranje

• Enostavno tiskanje in skeniranje v oblaku

• Preprosta povezava s tehnologijo NFC


Nekatere funkcije niso na voljo v vseh izdelkih; oglejte si spodnjo tabelo združljivosti.


Brezžično tiskanje, kjer koli ste

Free_download

Brezplačen prenos

Tiskanje iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov še nikoli ni bilo enostavnejše. Za to je zaslužen brezplačni program Canon PRINT inkjet/SELPHY za pametne telefone in tablične računalnike iPhone, iPod, iPad ali Android. Prenesete ga lahko iz trgovin App Store in Google Play

App Store
Google Play

Preprosto tiskanje prek povezave Wi-Fi

Z lokalnim omrežjem Wi-Fi, načinom vgrajene dostopne točke ali povezavo Wi-Fi Direct v združljivih tiskalnikih in napravah je tiskanje fotografij in dokumentov, shranjenih v pametnem telefonu ali tabličnih računalnikih, povsem preprosto. Povežite, izberite in natisnite.

Easy_wifi_printing
SettingsNastavitve in vzdrževanje

S pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom lahko preverite stanje črnila in podatke o črnilu, si ogledate spletni priročnik za tiskalnik ter izvajate vzdrževalna dela.

Registracija več tiskalnikov

Več uporabnikom lahko daste v skupno rabo največ 10 tiskalnikov MAXIFY, PIXMA ali SELPHY in vsebino tiskate brezžično. Program samodejno poišče združljive brezžične tiskalnike v omrežju Wi-Fi, zato vam jih v prihodnje ni treba ponovno iskati. Tiskalnike lahko razporedite, izbrišete in preimenujete, nove tiskalnike pa premaknete na vrh.

Register
Doc_conversion

Preprosta pretvorba dokumentov

Pisarniške dokumente, shranjene v napravi, pretvorite v dokumente pdf, ki so pripravljeni za tiskanje. Uporabniki sistema iOS8 lahko poleg tiskanja dokumentov iz naprave ali oblaka izberejo in natisnejo tudi datoteke PDF, ki so shranjene v drugih programih.

Preprosto skeniranje

Skeniranje v mobilno napravo

Skenirajte v mobilno napravo

Skenirajte dokumente in fotografije ter jih v različnih oblikah shranite v pametni telefon ali tablični računalnik.

Skeniranje v e-pošto

Skeniranje v e-pošto

S funkcijo Scan-to-email (Skeniranje v e-pošto) lahko skene pošiljate v e-poštnem sporočilu na kateri koli izbrani e-poštni naslov.*


*Skeniranje v oblak in e-pošto sta na voljo le uporabnikom izvirnih Canonovih črnil.

Enostavno tiskanje in skeniranje v oblaku

Naj vam vaš tiskalnik nudi več. Če program Canon inkjet/SELPHY uporabljate v tiskalnikih, ki omogočajo povezavo z oblakom, imate dostop do oblaka tudi na poti. Do tiskalnika lahko preprosto dostopate na daljavo prek interneta ter neposredno tiskate in skenirate s priljubljenimi storitvami v oblaku.*

*Skeniranje v oblak in e-pošto sta na voljo le uporabnikom izvirnih Canonovih črnil.

Preprosto povezovanje

S programom Canon PRINT Inkjet/SELPHY je vzpostavitev povezave s tiskalnikom z vgrajeno tehnologijo NFC hitra in enostavna – z napravo Android, ki ima omogočeno povezavo NFC, se dotaknite tiskalnika in že ste pripravljeni na uporabo.

Tiskanje in skeniranje z enim samim dotikom

Tiskanje fotografij in dokumentov iz naprave Android s tehnologijo NFC je hitro in preprosto. Odprite program, izberite, kaj želite natisniti, in se z napravo preprosto dotaknite tiskalnika.

Tehnologija NFC v trenutku ustvari povezavo med napravo in tiskalnikom, registrira tiskalnik ter prenese vaše podatke, vse to brez uporabe gonilnikov ali gesel.

Touch_to_print

Pogosta vprašanja

Ali ta program deluje z mojim tiskalnikom

Če želite preveriti združljivost svojega tiskalnika s programom, si oglejte zgornji seznam združljivosti.

Ali so v vseh tiskalnikih na voljo vse funkcije, tj. tiskanje, kopiranje, skeniranje, oblak?

Ne, nekatere funkcije niso na voljo v vseh modelih. Če si želite ogledati, katere funkcije delujejo v vašem tiskalniku, si oglejte zgornji seznam združljivosti.

Kako dodam tiskalnik, ko je program nameščen?

Prepričajte se, da sta tiskalnik in pametna naprava v istem omrežju Wi-Fi. Izberite ikono "Add Printer" (Dodaj tiskalnik) v zgornjem levem kotu strani in nato izberite možnost "Register Printer" (Registriraj tiskalnik).

Program poišče vse tiskalnike, ki so v istem omrežju Wi-Fi kot vaša naprava. Ko jih najde, lahko tiskalnik izberete in ga poimenujete po želji.

Ali lahko s programom tiskam/kopiram/skeniram brez internetne povezave?

Da, s programom lahko tiskate brez internetne povezave. Če tiskalnik/naprava podpira način dostopne točke ali povezavo Wi-Fi direct, uporabite eno od teh možnosti.

Kako tiskam s programom PIXMA Cloud Link?

Z naslednjimi koraki boste tiskalnik in napravo registrirali v programu PIXMA Cloud Link.


1. korak – Izberite ikono tiskalnika s številko serije modela na vrhu zaslona.

2. korak – Izberite "Printer Information" (Podatki o tiskalniku).

3. korak – Izberite "Open" (Odpri).

4. korak – Vnesite uporabniško ime in geslo za preverjanje pristnosti. Uporabniško ime = SKRBNIŠKO geslo = canon

5. korak – Izberite "IJ Cloud Printing Centre Setup" (Namestitveni center za tiskanje v oblaku IJ).

6. korak – Izberite "Register with this service" (Registriracija v storitev).


Sledite navodilom na zaslonu za ustvarjanje računa PIXMA Cloud Link in registriracijo.

(Za dokončanje te namestitve morate uporabiti veljaven e-poštni naslov.)

Ali v fotoaparatu deluje povezava NFC?

Število Pri tiskalnikih, ki podpirajo tehnologijo NFC, je tiskanje iz pametnih naprav s tehnologijo NFC mogoče samo prek programa Canon PRINT Inkjet/SELPHY.

Kako registriram v programu drug tiskalnik?

Prepričajte se, da sta tiskalnik in pametna naprava v istem omrežju Wi-Fi. Izberite ikono "Add Printer" (Dodaj tiskalnik) v zgornjem levem kotu strani in nato izberite možnost "Register Printer" (Registriraj tiskalnik).

Katere oblike datotek so podprte za tiskanje?

Natisnete lahko različne dokumente in slike, ki so shranjene v pametnih napravah. Nekatere podprte oblike datotek so: JPEG, PDF, dokumenti MS Office

Kako odstranim tiskalnik?

Naprave iOS – v glavnem meniju izberite ikono "Add printer" (Dodaj tiskalnik) in kliknite EDIT (Uredi) v zgornjem desnem kot. Tiskalnike lahko izbrišete tako, da pri posameznem tiskalniku izberete rdečo ikono za brisanje.

Naprave Android – v glavnem meniju izberite ikono "Add printer" (Dodaj tiskalnik) in ob tiskalniku, ki ga želite izbrisati, kliknite možnost X.

Zakaj ne morem dostopati do programa Easy-PhotoPrint+ v pametnem telefonu?

Dostop do programa Easy-PhotoPrint+ je mogoč samo v tabličnem računalniku in ne v pametnem telefonu.

Kako lahko sporočim povratne informacije?

Radi bi prejeli vaše povratne informacije o programu, ne glede na to, ali so dobre ali slabe. Pav tako nas zanima vaše mnenje, kako naj izboljšamo program.