pokrajina

• Brezžično tiskanje, kjer koli ste

• Preprosto skeniranje

• Nadzorujte kopiranje

• Enostavno tiskanje in skeniranje v oblaku

• Preprosta povezava s tehnologijo NFC


Nekatere funkcije niso na voljo v vseh izdelkih; oglejte si spodnjo tabelo združljivosti.


Brezžično tiskanje, kjer koli ste

Free_download

Brezplačen prenos

Tiskanje iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov še nikoli ni bilo enostavnejše. Za to je zaslužen brezplačni program Canon PRINT inkjet/SELPHY za pametne telefone in tablične računalnike iPhone, iPod, iPad ali Android. Prenesete ga lahko iz trgovin App Store in Google Play

Preprosto tiskanje prek povezave Wi-Fi

Z lokalnim omrežjem Wi-Fi, načinom vgrajene dostopne točke ali povezavo Wi-Fi Direct v združljivih tiskalnikih in napravah je tiskanje fotografij in dokumentov, shranjenih v pametnem telefonu ali tabličnih računalnikih, povsem preprosto. Povežite, izberite in natisnite.

Easy_wifi_printing
SettingsNastavitve in vzdrževanje

S pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom lahko preverite stanje črnila in podatke o črnilu, si ogledate spletni priročnik za tiskalnik ter izvajate vzdrževalna dela.

Registracija več tiskalnikov

Več uporabnikom lahko daste v skupno rabo največ 10 tiskalnikov MAXIFY, PIXMA ali SELPHY in vsebino tiskate brezžično. Program samodejno poišče združljive brezžične tiskalnike v omrežju Wi-Fi, zato vam jih v prihodnje ni treba ponovno iskati. Tiskalnike lahko razporedite, izbrišete in preimenujete, nove tiskalnike pa premaknete na vrh.

Register
Doc_conversion

Preprosta pretvorba dokumentov

Pisarniške dokumente, shranjene v napravi, pretvorite v dokumente pdf, ki so pripravljeni za tiskanje. Uporabniki sistema iOS8 lahko poleg tiskanja dokumentov iz naprave ali oblaka izberejo in natisnejo tudi datoteke PDF, ki so shranjene v drugih programih.

Preprosto skeniranje

Skeniranje v mobilno napravo

Skenirajte v mobilno napravo

Skenirajte dokumente in fotografije ter jih v različnih oblikah shranite v pametni telefon ali tablični računalnik.

Skeniranje v e-pošto

Skeniranje v e-pošto

S funkcijo Scan-to-email (Skeniranje v e-pošto) lahko skene pošiljate v e-poštnem sporočilu na kateri koli izbrani e-poštni naslov.*


*Skeniranje v oblak in e-pošto sta na voljo le uporabnikom izvirnih Canonovih črnil.

Enostavno tiskanje in skeniranje v oblaku

Naj vam vaš tiskalnik nudi več. Če program Canon inkjet/SELPHY uporabljate v tiskalnikih, ki omogočajo povezavo z oblakom, imate dostop do oblaka tudi na poti. Do tiskalnika lahko preprosto dostopate na daljavo prek interneta ter neposredno tiskate in skenirate s priljubljenimi storitvami v oblaku.*

*Skeniranje v oblak in e-pošto sta na voljo le uporabnikom izvirnih Canonovih črnil.

Preprosto povezovanje

S programom Canon PRINT Inkjet/SELPHY je vzpostavitev povezave s tiskalnikom z vgrajeno tehnologijo NFC hitra in enostavna – z napravo Android, ki ima omogočeno povezavo NFC, se dotaknite tiskalnika in že ste pripravljeni na uporabo.

Tiskanje in skeniranje z enim samim dotikom

Tiskanje fotografij in dokumentov iz naprave Android s tehnologijo NFC je hitro in preprosto. Odprite program, izberite, kaj želite natisniti, in se z napravo preprosto dotaknite tiskalnika.

Tehnologija NFC v trenutku ustvari povezavo med napravo in tiskalnikom, registrira tiskalnik ter prenese vaše podatke, vse to brez uporabe gonilnikov ali gesel.

Touch_to_print