PROGRAM

Aplikacija za mobilne naprave Canon Content Transfer

Aplikacija za operacijski sistem iOS, ki omogoča povezavo telefona iPhone s kamero XF605, za enostaven prenos posnetkov v kameri v strežnik FTP.

Veljajo stroški naročnine

Hitrejši in bolj izpopolnjeni poteki dela z novicami

Aplikacija za mobilne naprave Content Transfer Mobile (CTM) je aplikacija za sistem iOS, ki omogoča prenos posnetkov novic v iPhone in neposredno nalaganje prek tehnologije 4G/5G ali omrežja Wi-Fi v strežnik FTP oddajne postaje. Omogoča tudi napredno upravljanje metapodatkov.

XF605

Prenesite vsebino iz kamere v telefon

Prek omrežja Wi-Fi ali združljivega kabla USB-C z aplikacijo CTM povežite kamero XF605 s telefonom iPhone in prenesite datoteke MP4, XML, metapodatke in datoteke Audio Proxy v telefon iPhone.

Naložite vsebino iz telefona v strežnik FTP

Aplikacija CTM poleg upravljanja, katere lokalno shranjene datoteke so naložene v strežnik FTP, omogoča tudi prenos vsebine iz kamere in takojšen prenos v strežnik v enem samem postopku za učinkovitejši potek dela.

XF605
XF605

Urejanje metapodatkov novic

Pomembna prednost aplikacije CTM je, da omogoča urejanje in uvoz metapodatkov pred in po snemanju. Podpira standard NewsML-G2, zagotavlja doslednost in preprosto integracijo v potek oddajanja ter upravljanje datotek. Datoteke XML je mogoče urejati v aplikaciji CTM in jih zapisati v kamero, v aplikaciji CTM pa lahko tudi spremenite metapodatke, ki so bili posneti v kameri. To uporabnikom omogoča, da pred nalaganjem v strežnik posodobijo informacije o vsebini.

Povezani izdelki

 • Profesionalne videokamere

  XF605

  Vsestranska kamera za kakovostno oddajanje v ločljivosti 4K, ki nudi napredno samodejno ostrenje, povezljivost in pretakanje za zahtevne produkcije.
 1. Podprti jeziki

  Na voljo v angleščini, francoščini, italijanščini, nemščini, španščini, ruščini, turščini in portugalščini.

  Združljivost – Canon XF605*

  *Zunanji videz fotoaparata Canon XF605 na teh fotografijah in v video vsebinah se lahko razlikuje od tržnega izdelka.