Canon Camera

PROGRAMSKA OPREMA

CANON EOS UTILITY

Na daljavo upravljajte fotoaparat EOS in z brezplačno Canonovo programsko opremo za fotoaparate za namizne računalnike in računalnike Mac preprosto prenašajte datoteke.

CANON EOS UTILITY

Brezplačna programska oprema za prenos datotek in fotografiranje na daljavo za fotoaparate EOS

Prenesite slike in filme v osebni računalnik ali računalnik Mac ali daljinsko upravljajte fotoaparat za hiter prenos fotografij. S kablom USB ali povezavo Wi-Fi* brezžično prenesite slike in daljinsko upravljajte fotoaparat.
 • Upravljanje snemanj

  Fotoaparat uporabljajte normalno, in ko je povezan s programsko opremo EOS Utility, se posnete fotografije samodejno prenesejo v računalnik, na pomnilniško kartico fotoaparata ali oboje. Naj stranka izbere svoje najljubše fotografije neposredno na snemanju.

 • Daljinsko upravljanje fotoaparata

  Z mrežami za okvirjanje in orodji za sestavljanje si zagotovite popolno okvirjanje s predogledom v živo. Fotoaparat upravljajte z računalnikom pri povezanem ali brezžičnim* fotografiranju, ki je popolno za snemanje v studiu ali na športnih dogodkih. Prav tako programska oprema EOS omogoča vklop funkcije časovnika za videoposnetke s časovnim zamikom.

 • Organizacija prenesenih datotek

  Prenesene slike lahko samodejno preimenujete in shranite v mape glede na datum snemanja, čas in druge nastavitve, kar vam olajša organizacijo. Prav tako lahko dodate ali spremenite metapodatke in avtorske pravice za slike.

 • Dodajte sloge slike po meri in vzpostavite povezavo z DPP

  Registrirajte prenesene sloge slike v fotoaparatu EOS, ustvarite lastne simulacije filmov in barve profilov. Programska oprema EOS Utility se preprosto integrira tudi s programsko opremo Digital Photo Professional, kar omogoča preprost potek dela.

 • Posodobite nastavitve kamere in vdelano programsko opremo

  S programsko opremo EOS Utility lahko preprosto namestite fotoaparat. Posodobite nastavitve fotoaparata, vključno z nastavitvami omrežja in strežnika ftp, sinhronizirajte čas in datum z računalnikom in namestite posodobitve vdelane programske opreme v fotoaparat in objektive.

 • Iz fotoaparata prenesite slike in filme

  S programsko opremo EOS Utility lahko prenašate slike in videoposnetke iz fotoaparata v osebni računalnik ali računalnik Mac. Izberete lahko določene slike, vse slike ali samo tiste, ki jih še niste prenesli.

Na voljo za operacijski sistem Mac in Windows

Prenesite programsko opremo Canon EOS Utility

Povezani članki

Morda bi vas zanimalo tudi ...