A man photographing a black male model in a studio with a laptop in front showing the picture in EOS Utility software.

PROGRAMSKA OPREMA

CANON EOS UTILITY

Na daljavo upravljajte fotoaparat EOS in z brezplačno Canonovo programsko opremo za fotoaparate za namizne računalnike in računalnike Mac preprosto prenašajte datoteke.

Brezplačna programska oprema za prenos datotek in fotografiranje na daljavo za fotoaparate EOS

Prenesite slike in filme v osebni računalnik ali računalnik Mac ali daljinsko upravljajte fotoaparat za hiter prenos fotografij. S kablom USB ali povezavo Wi-Fi* brezžično prenesite slike in daljinsko upravljajte fotoaparat.

Upravljanje snemanj

Fotoaparat uporabljajte normalno, in ko je povezan s programsko opremo EOS Utility, se posnete fotografije samodejno prenesejo v računalnik, na pomnilniško kartico fotoaparata ali oboje. Naj stranka izbere svoje najljubše fotografije neposredno na snemanju.

A man photographing a black male model in a studio, a woman in red headscarf pointing at the laptop standing in the foreground showing the picture in EOS Utility software.
Laptop standing on a table in the garden showing a picture of a bird feeder and a bird in EOS Utility software. A camera on a tripod in the background facing into the garden.

Daljinsko upravljanje fotoaparata

Z mrežami za okvirjanje in orodji za sestavljanje si zagotovite popolno okvirjanje s predogledom v živo. Fotoaparat upravljajte z računalnikom pri povezanem ali brezžičnim* fotografiranju, ki je popolno za snemanje v studiu ali na športnih dogodkih. Prav tako programska oprema EOS omogoča vklop funkcije časovnika za videoposnetke s časovnim zamikom.

Organizacija prenesenih datotek

Prenesene slike lahko samodejno preimenujete in shranite v mape glede na datum snemanja, čas in druge nastavitve, kar vam olajša organizacijo. Prav tako lahko dodate ali spremenite metapodatke in avtorske pravice za slike.

A man creating a folder structure in EOS Utility software on a laptop. A camera is shown next to it on the table.
Laptop showing multiple pictures of the same black male model in EOS Utility software with DPP connected. A camera is next to the laptop on a table.

Dodajte sloge slike po meri in vzpostavite povezavo z DPP

Registrirajte prenesene sloge slike v fotoaparatu EOS, ustvarite lastne simulacije filmov in barve profilov. Programska oprema EOS Utility se preprosto integrira tudi s programsko opremo Digital Photo Professional, kar omogoča preprost potek dela.

Posodobite nastavitve kamere in vdelano programsko opremo

S programsko opremo EOS Utility lahko preprosto namestite fotoaparat. Posodobite nastavitve fotoaparata, vključno z nastavitvami omrežja in strežnika ftp, sinhronizirajte čas in datum z računalnikom in namestite posodobitve vdelane programske opreme v fotoaparat in objektive.

A black man shown with camera in his hands in front of the laptop, updating firmware on the camera.
A laptop on a table with camera next to it. Camera screen is showing a picture of a black male model. Laptop screen is showing EOS Utility software with a selection of images of the same man.

Iz fotoaparata prenesite slike in filme

S programsko opremo EOS Utility lahko prenašate slike in videoposnetke iz fotoaparata v osebni računalnik ali računalnik Mac. Izberete lahko določene slike, vse slike ali samo tiste, ki jih še niste prenesli. Na daljavo delite fotografije z drugimi in prejmite takojšnje povratne informacije.

* Podrobnosti poiščite v priročniku fotoaparata.

Na voljo za operacijski sistem Mac in Windows

Prenesite programsko opremo Canon EOS Utility

Povezani članki

Morda bi vas zanimalo tudi ...