Creative Park
alt text goes here

Aplikacija Creative Park

Popolnoma brezplačno ustvarite elegantne ročno izdelane okraske, po meri prilagojene voščilnice, papirnate zloženke in še mnogo več.

Prenos za naprave iOS
Prenos za naprave Android

Izdelaj. Ustvari. Predstavi.

Od okraskov za domačo zabavo do vsakodnevnih izdelkov za hišo, od enostavnih ustvarjalnih idej do 3D-modelov v slogu origamija – naj zabava s papirjem postane del vašega vsakodnevnega življenja z družino in prijatelji.

Raziščite

Ne glede na to, ali iščete navdih za okraske za zabavo ali pa bi se radi v lenobnem popoldnevu samo malce pozabavali z zlaganjem papirnatih modelov, imamo v aplikaciji Creative Park vse, kar potrebujete.

Explore
Try something new

Poskusite nekaj novega

Zahvaljujoč funkciji za enostavno iskanje, novim kreativnim zasnovam papirja in svežim ustvarjalnim idejam je dolgčas stvar preteklosti. Vsako sezono in ob posebnih dogodkih pa bodite pozorni tudi na posodobitve!

Naredite po svoji meri

S funkcijo urejanja dodajte svojim stvaritvam osebni pridih. Prilagodite predloge za ustvarjanje iz papirja in jim dodajte slike ter besedilo in jih tako naredite posebne. Shranite svoje najljubše stvaritve in jih ponovno ustvarite tudi, če niste doma.

Make it your own
Create with ease

Enostavno ustvarjanje

Od urejanja preidite na tiskanje, ne da bi zapustili aplikacijo. Potrebujete le združljiv brizgalni tiskalnik Canon in aplikacijo Creative Park. Le izvedite enostavni postopek registracije* in že boste lahko ustvarjali lastne projekte, kadar koli in kjer koli želite.

Ustvari Canon ID

Združljivost z aplikacijo Creative Park

Za informacije o podprtih modelih brizgalnih tiskalnikov Canon si oglejte spletno stran: https://ij.start.canon/cpapp-model

Ta aplikacija je na voljo za naprave iOS in Android in je združljiva z operacijskim sistemom iOS 12.0 in novejšimi različicami/Android OS 5.0 in novejšimi različicami.

Jeziki
Razpoložljivi jeziki: angleščina, češčina, danščina, nizozemščina, finščina, francoščina, nemščina, italijanščina, norveščina, poljščina, portugalščina, ruščina, španščina, švedščina in turščina.

*Aplikacija Creative Park je brezplačna vsebinska storitev, ki je na voljo izključno lastnikom tiskalnikov Canon. Če želite uporabljati funkcije urejanja in tiskanja, ustvarite račun Canon ID ali pa se vanj prijavite, registrirajte Canonov tiskalnik in prenesite aplikacijo Creative Park.

Ustvari Canon ID

Canon ID je vaš osebni račun, s katerim lahko dostopate do storitev in aplikacij Canon ter registrirate vse svoje Canonove izdelke. Dostopajte do programa nagrad Print Rewards ter trgovine Canon, uživajte pa tudi v ekskluzivni vsebini za imetnike računa Canon ID.

Ustvari Canon ID

Povezani članki

Nasveti za pametno tiskanje, zabavni umetniški in ustvarjalni projekti ter iznajdljivi načini, s katerimi boste kar najbolje uporabili svoje najboljše fotografije.

Oglejte si vse članke

Morda bi vas zanimale tudi